107

Работник

преди 5 години

Ало, бизнеса, изгубили сте човешките си навици!!!

106

Терсенето

преди 5 години

Не, "бизнесмените" да си вкарат *** от остров тамбукту ако искат, и да ги охраняват полицаите. Стругарофрезист съм. Като Цецка цачева, но работя подводни заварки, червените некадърници, ще извите на умряло. Толкова сте некадърни, че и крадени от народа пари, не можете да спестите.

105

От мааалата

преди 5 години

"задържа работната сила на майките извън пазара на труда, където има дефицит на работна ръка".У мааалата е пълно с работна сила!Кеф ти жени,майки,бащи,младежи изобщо бъка с работна ръка има само един проблем ,че на тази работна ръка не и се работи!!!!

104

aaa

преди 5 години

Спрете да наричате шайката престъпници ,чието място е в затвора, "бизнес".Ако България имаше отговорно към народа и правителство,досега минималната работна заплата щеше да е 10 лв. на час със закон. Който крадец на труд и здраве не иска да плаща достойни заплати на хората да върви да прави бизнес в занзибар...

103

До 118

преди 5 години

Всички малки и средни фирми плащат минимум това.Проблема е при олигарсите , но те са табу за теб.

102

Не виждате злото

преди 5 години

А се взирате в доброто.Няма перфектни работодатели , но има перфектни измамници , като Доган.Той дори не работи за пари , а усърдно ви копува , вашите мечти.Даже скоро Раковски ще изтрие от учебниците ни.Ако не вярвате , вижте Стамболов или вече не помните кой е това и обединението грешка е била

101

Анонимен

преди 5 години

Мерезето да стане 2500. Ако някоя фирма не може да плаща такова мерезе - закривай и фирмаджиите да стават работници вместо да карат мерцедеси.

100

Анонимен

преди 5 години

Почасово заплщене минимум бруто между 7/8 лева и който бизнесмен може да си го позволи остава ,останалите закриват или да работят сами.

99

Lan

преди 5 години

:) ЕЙ, голям рев бе! Ами какво правят с току-що завършилите, които пък нямат НИКАКВИ трудови навици още! :) Ще кажеш, че е необратим процес някакъв!

98

Грозната истина

преди 5 години

Във фирмата на баща ми , до скоро , когато служителка забременееше , той веднага я пускаше на максимални осигуровки , за да взима човешки майчински.Но вече няма тази опция , всички са равни с ромката от факултето , нищо че са внасяли 15 години осигуровки.

97

Анонимен

преди 5 години

АИКБ се опитват да диктуват трудовата политика на правителството. Само гледат как да изсмучат повече кръв от работниците без да им плащат.

96

Анонимен

преди 5 години

Аман от българският "бизнес"! Само гледат как да прекарат работниците. Първите две години са критични в отглеждането на едно дете. Ако орежете майчинските и времето, след време ще имате още по-малко квалифицирани работници.

95

Ханс Мустафа

преди 5 години

Жените по принцип не трябва да работят.Жените трябва да отглеждат децата.А мъжете трябва да ги хранят.

94

До Българин

преди 5 години

Не им се връзвай.Сестра ми е с две в Канада , но там щом мъжа работи , жената гледа децата.А тези драскачи долу , нито имат пари , а за деца нямат смелост.Защото всеки родител в България е герой и това е на пук на злобарите

93

Анонимен

преди 5 години

Мутрите ,наречени бизнесмени са ясни.Интересно защо правителството не вдигна парите за втората година от майчинството,а ги остави 380 лева.Поне да бяха ги направили като МРЗ.Всъщност е ясно-това правителство е слуга на олигарсите.Както и предишните,да не помисли някой,че защитавам ***.Най-нисък данък печалба,най-ниски осигуровки и най-нисък ДОД в целият ЕС.Плюс най-ниски заплати и пак са недоволни.

92

До 98

преди 5 години

Винаги се чудя , когато човек почне да търси вина или съдя , защо му трябва.С какво ти помага чуждата отговорност към теб.Аз никой не съдя , защото вярвам в съвеста.Тя е най справедливия съдя за мен.

91

Анонимен

преди 5 години

До 97А моля-моля! Без такива селсистки глупости. Мъжът ещсъщо е способен на това! Просто сме свикнали, че в България, татктосмао дава пари, ръси лафове и някой друг шамар.

90

койтуйдемокрация

преди 5 години

държавата е създадена от хората за хората.а не от бизнеса за бизнеса,както е унас под натиска на европа.

89

Анонимен

преди 5 години

До 96А ти си моралния съдник на всичко добро и лошо, нали?

88

До 91

преди 5 години

Не , трябва да почнем от морала , защото без него сме една статистика.