116

до 121

преди 5 години

Разкажи ми още някоя легенда за Костов, примерно как се е борил за евроинтеграция на България, само че комунистите му взели и ключовете за колата и така и не могъл да отиде на работа, с което му саботирали цялата дейност.

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен117 Манджуков,Бригадир Аспарухов,Лилов,Младенов,Станишев,Илия Павлов...мутрите,които те създадоха...всички червени кветове...само през последния месец,тричервени фамилии,които живеят като шейхове,получиха заповед за задържане...Почакай,ще видиш още.

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен114 Нито съм"пич",нито съм"твой човек",знам че докато комунистите от БСП крадяха и изнасяха с куфарчета пари от държавата,Костов пътуваше в Брюксел,за да защитава и убеждава запада,че България заслужава да е част от свободния свят.Подготвиха се огромно количество документи,трябваше да се преговаря,това,което тъпите комунисти не умееха да свършат.Пъпрванката не можеше и добър ден,да каже на нито един западен език...

113

Анонимен

преди 5 години

"До до 104,106 Тиси в "погрешен рейс".Кои са най-богатите хора в България,"ГЕРБ.

112

Истината

преди 5 години

Само Вълчо и Ветко са по-грозни милионери от тези

111

Анонимен

преди 5 години

До до 104,106 Тиси в "погрешен рейс".Кои са най-богатите хора в България,кои са днес подсъдните-само хора на левицата.Няма да ми стигне времето да ги изброяявам тук.

110

Анонимен

преди 5 години

"Костов бързаше да завърши приватизацията.Без което ,нямаше да има никакъв предприсъединителен процес,достъп до неговите фондове и по-косно,самото членство в НАТО и ЕС.Зает с външната политика и подготовката ни за членство,не обърна внимание,какво правеха червените кметонве"Мой човек, работата на премиера Е България, а не да гледа навън през прозореца, докато зад гърба му служителите му си правят купон. Не ме разсмивай със смехотворните си опити да оневиниш Костов.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111 Нинова лично е участвала в пладнешкия обир.Много комунисти се натресоха в ОДС,СДС,с цел да разграбят държавата.Днес,няма нито един от сините,който да има богатствата на хората от ДС/БСП.

108

До 100

преди 5 години

Младеж история преподавай на децата си. Закона за масовата приватизация е идея на Андрей Луканов, закона за Преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия, е приет 09.06.1994 г. от правителството на Любен Беров, боновите книжки са регистрирани в периода 01.01.1996-.8.03.1996г.по Виденовото управление. Та история ще преподаваш казваш!

107

Анонимен

преди 5 години

До до 104,108 Кажи ми един"син",който да е толкова богат,като комунистите от БКП/БСП,ДС,АБВ.Няма,всички са червени.Другарката Нинова лично е участвала в този обир.

106

ТИ ДА ВИДИШ ОБЕЗКОСТ

преди 5 години

Обезкостен и на властите им идва от изневиделица... Кого лъжете бе? Крадци

105

Анонимен

преди 5 години

"До Анонимен103 Но документите,ключовете и достъпа до апетитните държавни имоти,бяха у бившите комунисти."Осъзнаваш ли абсурдността на твърдението си? Горките демократи- не можели да влязат в офиса да си вършат работата, защото "комунистите" им скрили ключовете...Пич, бий си два шамара, ама бързо за да се осветиш- този, който е на власт притежава и ножа и хляба.

104

Анонимен

преди 5 години

До dd 106 Костов бързаше да завърши приватизацията.Без което ,нямаше да има никакъв предприсъединителен процес,достъп до неговите фондове и по-косно,самото членство в НАТО и ЕС.Зает с външната политика и подготовката ни за членство,не обърна внимание,какво правеха червените кметонве и бивши директори на заводи,и предприятия,които трябваше бързо да се приватизират.Тогава комунистите от БСП си напазаруваха държавата.Сета,кирливите им ризи излизат на показ.

103

Санитар

преди 5 години

Шизофрена дето се мисли за агент на цру е пиково биполярно разтройство. Да бъде прибран в психидиспансер. Спешна лоботомия и микс от транквиланти за успокоение

102

до 104

преди 5 години

ОбъркАл си рейса, пич. Държавата беше приватизирана (раздадена на мафията) от "сините" пионки на Вашингтон. За благодарност до ден днешен никой не ги пипа, горят само бушончетата като Банев.

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен103 Но документите,ключовете и достъпа до апетитните държавни имоти,бяха у бившите комунисти.Те си присвоиха всичко.Днес нито един от Реформаторите не е така богат,като хората на БСП и компания.

100

dd

преди 5 години

Абе някой спомня ли си вече, кът дойде Костов и почна поедно време такива акции, Мултаците, ВИС, СИК и кой ли още не, само за да прикрие тогава големи кражби и приватизации.( балкан , полимери, химко, кремиковци и мн др.)И ся кво ни гласят с тия, с арабаджиеви, с очите и нам си кой още, направо не ми се мисли

99

rymen

преди 5 години

В женски затвор има ли извращения да попитам

98

dd

преди 5 години

1,5 милки присвоени??? 500 хилядарки към фиска??? хахахаха, абе тия прокурори и разследващи луди ли са или слепи?майбаси, яхти, имоти, сватби, подаръци между себеподбни за по- вече от 100 милки и др харчове от де са.Да ви имам разследващите органе, Гешов, тия май също са за разследване.

97

Анонимен

преди 5 години

Моля за хуманно отношение на Баневи в панделата.Мраморните плочи да се монтират в килиите им за по малко стрес.