162

Анонимен

преди 5 години

Той имал в семейството си болен, ама с неговите доходи(легални и не толкова) е лесно. Ходиш си на работа или където ти душа иска, а някой срещу заплащане обгрижва болния

161

Анонимен

преди 5 години

Майките ли се оказаха най - будни и Непреклонни в тази Държава ?

160

До 156

преди 5 години

Виж колкото и да се напъваш, да им обясняваш, за жалост повечето хора в България са устроени елементарно, те искат едни пари да падат от небето, не ги интересува как, възможно ли е въобще и какъв ще е ефекта в бъдеще. Разум няма, има само клетви, цупене и други безсмислени простотии. Естествено че логиката е първо да имаш и после да даваш, но тук логическото мислене е тема табу, да не кажа преследвано от ширеща се левичарска инквизиция.

159

ЕЛЕКТОРАТ

преди 5 години

....извини се с ОСТАВКАТА СИ !

158

Анонимен

преди 5 години

За нас истинските комунисти е по добре тази издънка да остане вице адмирал и да продължава с издънките! Статистиката показва, че не може да живее 3 дни без да се изцепи по въпроса!

157

Анонимен

преди 5 години

"По настояване на коалиционния съвет,поднасям извиненията си на всички..", забелязвате ли бе по настояване на съвета?Значи не се извинява и не се чувства виновен за нищо!Когато стадо овце избира овчарите си никой не може да се сърди на изборът!В България управляват алчни,злобни и престъпни същества,които се наричат-ПОЛИТИЦИ!На българинът точно такива му се полагат и не трябва сега да скимти и мрънка,защото те са продукт на неговият избор!Единственото спасение за тази държава е отказ от избори !

156

Анонимен

преди 5 години

Винкелът зае поза прав ъгъл.

155

Анонимен

преди 5 години

Как потърпевш в рода си и щом към него се насочили майки с деца с увреждания,а те са най-различни от медицинска гледна точка с прегледи,констатации,диагнози,заключения по начини лечения и др. в центрове за лечения,хоспитализирани към медиц.учреждения за времеви надблюдения,домашни условия-режим на лечение,а майките с деца без увреждания,преболедуващи по време,още инвалиди,стари хора с увреждания и без,че тъй да рече,че НЗОК как ЗО е за работили с начисления за бюджета й и от никъде другаде-каса.

154

ТИКВИ И СУДЖУЦИ

преди 5 години

ВСИЧКИ МАГАЗИНИ СА ПЪЛНИ С ТИКВИ ЗА ХЕЛОУИН - ПРАЗНИКА НА ГЕРБ.

153

до 166

преди 5 години

Защото Германия се управлява от бабата на Премиера!

152

Анонимен

преди 5 години

Представете си това Нищо да има неограничена власт! Ще ви затвори в участъка, стражарите ще ви пребият и сетне е ви обеси на балкона си!

151

До 149

преди 5 години

И защо смяташ, че всичко в Германия е ОК, че всичко което правят там е правилно? Раздутата социална система води след себе си, много тежки последици, тя стимулира мързела, простотията и посредствеността в цели групи от обществото, кое съответно води до всеобща деградация. Не може социалните помощи да са в по-голям размер от минималната заплата, това е опасно. И нека всички клиенти на социалната система да уважават хората които ги хранят, а именно активните заети хора, а не да се сърдят и обиждат

150

Анонимен

преди 5 години

КЛЕКНА И ЗАЕ ПОЗА ПАРТЕР.МАЙКИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ОСТСТЪПВАТ ДОКАТО ИЗХВЪРЛЯТ ТОЗИ ВИНКЕЛ

149

сад

преди 5 години

Платените *** сега се опитват да насъскват пенсионерите срещу инвалидите за пари. Да ама повечето пенсионери са хора със съвест и душа. Никога няма да завидят на болни деца заради 20 лв. увеличение на пенсията.

148

Анонимен

преди 5 години

Ха! Сутринта преди да отиде Бойко да му ремонтира съзнанието, говореше по телевизията, че да се извинява това ще е висше лицемерие! Мина през кревата на Премиера и лицемерието е поднесено по обяд!

147

Анонимен

преди 5 години

Държеше да подчертае че го прави под натиск и с нежелание хахахахахахахахахаха е няма такъв наглец просто *** щях да си направя харакири ако бях гласувал за този ********

146

Анонимен

преди 5 години

Ако е за кресливост, златният медал е за Волен Сидеров! След него е още по Истерясалия му конкурент Варели!

145

>>>

преди 5 години

Късно е ! Оставка и само оставка !

144

Гробокопач

преди 5 години

Късно е. Това "извинение" няма да впечатли никого, освен медиите;))) Защото е неискрено и под натиск. Позицията си, Варела яростно отстояваше само ден преди това и нямаше никакво намерение да с е извинява. Извинението трябва да е резултат от вътрешно осъзнава и съвест. Такива няма при Симеонов. Затова това извинение не променя нищо и няма как д а спре смъртта на "Борисов 3".

143

Анонимен

преди 5 години

Помните ли войната разразила се преди няколко месеца между Валери Симеонов и Кирил Домусчиев, бизнесмен и шеф на КРИБ? Симеонов обяви Домусчиев за нагъл крадец , а бизнесмена го нарече "лъжец". Ставаше дума за едни 55 милиона, които Домусчиев се опитваше да си спести, а държавата правеше всичко възможно да му подари тези пари. Тогава Симеонов го играеше доброто ченге и уж защитаваше интересите на държавата! Защо обаче е тази злоба и омраза на управляващите към майките? ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ!