86

червената армия

преди 5 години

Поклон пред истинските майки които си гледат децата въпреки трудностите но не и на тези червени активистки тръгнали да свалят правителството заедно с другарката си Лъжа Импексова

85

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази грешна интерпретация на фразата "уж болни деца", повече от ясно е, че не е имал предвид, че не са болни, а че като са болни, не трябва да са на дъжд и слънце на улицата.

84

Креслива бгмамма.ком

преди 5 години

Валери давай парите, не ми се прави на интересен!

83

Анонимен

преди 5 години

Политически труп е В.С. , а другия такъв добре трябва да помисли - от това зависи колко още ще продължи жалкото му управление....

82

In vitro

преди 5 години

Aidee, vseki bg proizvoditel moje kato tesi hora da grachi na plostada pri problemi v negovoto chastno proizvodstvo...a zatova si ima zastrahovateli v europa...

81

Валери

преди 5 години

Ами като са с тиксо на устата как викат "Оставка"?

80

Анонимен

преди 5 години

Аз подкрепям всички майки на деца с увреждания, но не и тези които искат майка си и баща си и служат за маша на червената КОРкондела и нейните Русофили за смяна на модела !

79

Ххууу

преди 5 години

С терористи/фемонисти не се преговаря.

78

Аз

преди 5 години

Брей тез майки колко са изобретателни. Ще ги викаме при фалирането на следващото застрахователно дружество в Гърция.

77

Зозо

преди 5 години

Да излизат Курнелията, Волен, Доган и кРадев и открито да заявят, че работят за Кремъл! Аман от ***!!!Симеонов може и да е всякакъв, но не се кланя на КГБ попа, Лукойл и Решетников!

76

Анонимен

преди 5 години

ХОРА, ВАЖНО Е ДА ЗАЩИТИМ СИМЕОНОВ, ЗАЩОТО ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА!!

75

Анонимен

преди 5 години

Този спонтанен митинг си е автогол.И то не е в това, че няма основание.Дискредитира протестиращите, а и сценаристите им липсва въображение.

74

Анонимен

преди 5 години

Оставка на слугата на робонаемателите, които стоят зад гърба му. Щял да взема 80 милиона евро от Гела, а Гела и другите двама пионки се надпреварват да подкрепят Шимонов и правителството. Постигнали са извънправителствено споразумение. Смешници и циркаджии като Шимонов и Шидеров не ни трябват.

73

Анонимен

преди 5 години

Неволна аналогия с просяците по светофарите, винаги си длъжен да им дадеш и ако не го направиш започват клетви и обиди... Системата ги убивала...Много от тях все още са живи благодарение на системата, добра или лоша...

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Досега само Кутев го изловиха с тролене по случая с "майките". ДСБ също имат доказани "традиции". Та продължавай да тролиш. Като искаш да им изпълниш исканията, направи фондация и им осигури средствата за това. Всичко друго е лицемерие! С моите данъци и осигуровки не искам да плащам безотговорността на такива, като"майчето"от първата снимка.

71

ай сиктир

преди 5 години

Като гледам бая гербави се стараят да плюят и ругаят болни и беззащитни хора, но помнете оня горе гледа един ден всичко се връща да не се окажете и вие в тяхното положение.

70

Анонимен

преди 5 години

Интересно как ножа опря до кокъла и коментарите изведнъж се напълниха с *** подкрепящи един *** и плюещи по българските майки. Има хора, които за пари и за да се подмазват на ГРОБ са готови не само себе си, а всичко да продадат.

69

Анонимен

преди 5 години

Пичове от СКАТ, да не са ви заплашили, че ако не плюете майките по форумите ще ви уволнят ???И каква ви е упорната точка? Че майките са комунисти ?!? Вие сте едни безгръбначни същества !

68

Анонимен

преди 5 години

От понасрано пак са полазили по улиците.

67

Дюранди

преди 5 години

Тези да спират циркове те и да се хващат да бачкат , че ми писна да хрантутя лентяи !