16

ОХААААААА

преди 5 години

НА БОКО ЕЛЕКТОРАТА В ДЕЙСТВИЕ--ГЕРБАДЖИИТЕ СКАПАХА ДЪРЖАВАТА-ВРЕМЕ Е ДА СЕ МАХАТ--УРОДЛИВИ ИНДИВИДИ ВОНЯЩИ НА КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРА--ЦВЪКО И БОКО СА ГЛАВНИТЕ БАНДЮГИ В ДЪРЖАВАТА

15

жалко

преди 5 години

Това е резултата на 20г. лъжлива интеграция,толерантност и политическа и журналистическа про.ституция....

14

Нека ги бият!

преди 5 години

Нека ги бият, така им се пада като ги охраняват от българската любов!

13

Анонимен

преди 5 години

Отдавна ромете не бяха били полицаи, има няма 4-5 дена...

12

еее срам

преди 5 години

Така ще ги бият за съжаление като не си знаят правомощията и не си вършат работата .Да продължават да охраняват *** и да си пазят мизерните заплатки .Крайно време е в полицията да започнат да назначават мотивирани хора , в добра форма и с нормален интелект , подбрани от външна агенция за подбор на персонал , които да искат да работят тази работа , а не някви връзкари и толупи дето за нищо друго не стават и само треперят да не е спал накриво началника .

11

Анонимен

преди 5 години

Не пак а отново!

10

Анонимен

преди 5 години

в кв. надежда не живеят българи. каква работа има полицията там ? оставете ги сами да се изтрепят и няма да има ранени полицаи. ако им се прииска защита, да ходят от БХК да си ги пазят от самите тях.

9

Анонимен

преди 5 години

ББ изтърва държавата, идват избори и не знае на къде. Оня великия патреот министъра по шума що си трае, другия патреот министъра по сигурността и той, що си трае, все Сидерката им е ооравдание...

8

Xa xaxa

преди 5 години

Смешни полицаи..

7

цирк мвр

преди 5 години

На полицията не може да се разчита те са страхливи и не кадърни,правят се на мъже само пред обикновените хора .....иначе бягат от ромите, гротескна картинка хора...

6

Malian

преди 5 години

Къде е сега жандармерията,дето ги пази в Селяметя в Русе? Ако от там минат бръснати с мотори ще се разпищят, че били заплашени.Трудови лагери за малолетните,трудови войски за батковците и пътищата да се оправят, татковците в мините , а не по затворите, за да ги храним с нашите данъци.

5

лошо

преди 5 години

В Айтос Българи са бити в заведение от роми защото не било за Българи!!!ако не се обединим и не дадем отпор на ромските безобразия ще загубим страната си!

4

Жо

преди 5 години

ПОЛИЦАИТЕ трябва да са с монтирани видеокамери върху униформите по време на служба.. Така, при конфликт гражданите ще знаят, че ги снимат и по-късно могат да бъдат разпознати. Това ще респектира.

3

Анонимен

преди 5 години

И да ги пуснете бързо, щото на работа ходят, не разчитат на социални помощи.

2

стига бе

преди 5 години

Че това си е ежедневие, не е никаква новина.

1

koko

преди 5 години

и да ги пуснете, че днес е петък и довечера трябва пак парти да се прави