117

Радев смешен

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

116

Анонимен

преди 5 години

Кремълското недоразумение на военен съд и на телеграфен стълб с въже на врата да върти коремни!

115

анонимен

преди 5 години

Моят президент! Много ядосва Герберските тролчета! Що така бе тролчета!? А иначе си го каза президента! Двоен аршин! Ами така си е! Редно беше след убийството.Да се появи министъра на ведомството.И да сподели какво се е случило и какво ще се направи! Нооо..да се появява 1 вия. бож боазин на "държавата" И да обещава "някакви пари" допълнително.Си беше чис пиар! И после да се кара на посланиците .Че много говорели! Както се кара на своите съпартийци.Няма как да стане!-:) Събужда се народа !

114

Анонимен

преди 5 години

*** с чорапи, герой на Доньо Донев

113

Анонимен

преди 5 години

Дедо, черен ПР с трупа на убитата си направиха умните и красивите шороши, не Президента.

112

Анонимен

преди 5 години

Другарю Гадев цяла седмица си правите политическа реклама върху трупа на тая брутално убита млада българка от един садистичен *** НЯМАТЕ ЛИ МАЛКО СЪВЕСТ ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ.....????Дори "умнокрасивия"Христо от ДайБългария последните дни млъкна след като изля един тон помия,нали са ви черна станция!!Вземи млъкни и ти на всяка манджа мерудийо,че смърдиш .

111

Наизустени фрази

преди 5 години

Президентът без собствено мнение Румен Радев пак повтаря някакви наизустени фрази от своите съветници

110

Опорна точка

преди 5 години

Комунистите все повтарят опорната си точка - дано се разпадне ЕС , че България да е по- слаба и по- лесно да я разграбят !

109

Анонимен

преди 5 години

Ньет тавариш Гадьев,нямаше никакво огромно недоверие В ДАДЕНИЯ СЛУЧАЙ.Всеки РАЗУМЕН българин ПРЕДПОЛАГАШЕ КОЙ Е НАЙ-ВЕРОЯТНИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ и се оказа прав РАЗУМНИЯТ БЪЛГАРИН.Вие фтентичнодесните и автентичночервените ЗЛОБАРИ ПРОСТО ОКЛЕВЕТИХТЕ БЪЛГАРИЯ а тия които "много се загрижиха" показаха ИСТИНСКОТО СИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ-ЛИЦЕМЕРИ.Борисов заслужава ЗА ОТГОВОРА СИ САМО ПОЗДРАВЛЕНИЯ.Много пъти аз лично се вбесявам от негови думи и постъпки НО ТУК БЕШЕ ПРАВ.Червеносинята мъгла се ус/ра ПАК!

108

Анонимен

преди 5 години

В държава, в която лъжата е поставена на пиедестал за какво доверие може да се говори. Чутовни лъжи от устата на властващите е извор на огромни злини. Лъжата е корена на всяко зло.

107

Президент празнодуме

преди 5 години

Радев се оказа президент празнодумец - на всяко гърне мерудия !

106

Додо

преди 5 години

И така, съжалявам, че обиждам президента в долния си коментар, но е недопустимо да трупаш евтин ПР на гърба на една ТРАГЕДИЯ! Можеше да излезе, като НЕзависим от Брюкселската илюминатска шайка и да заяви, че Мултикултурализма е провалена кауза и да очертае параметрите на етнопроблема с и неразривно свързаната с тях висока престъпност, той мрънка като коте! Защото утре убитите, недай Боже, могат да бъдат нашите и неговите близки! Стига прикриване на етнопроблема! НЕ на Мултикултурализма!

105

extremist

преди 5 години

Огромен дефицит на доверие в институциите! - "ДЕФИЦИТА" СИ ГО ИМА ОТ ВРЕМЕ ОНО, СЕГА САМО ЛЪСНА НА ПОКАЗ. РАДВАМ СЕ ЧЕ В ЕВРОПА Е ЯСНО КОЛКО БЕЗПОЛЕЗНИ И КОРУМПИРАНИ СА НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ. ТИКВА СМЕШНИЯ ТИ ПЛАЧ НИКОЙ НЕ Е ЗАБЛУДИЛ, ПЪК ТИ СИ ВЯРВАЙ.....

104

Активист на БКП

преди 5 години

Другарю генерал, ти главнокомандващ !!! Действай срещу мафията с армията !!!

103

Анонимен

преди 5 години

Президентът Радев показа в каква ко.чи.на е превърната България за десетина години в ЕС ,но с управлението на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

102

Наблюдател

преди 5 години

Нашите политици има кой да ги пази и им е лесно да дават акъл, ама нека да идат да видвт как живеят последните българи по селата, сред черното море от шведи край тях. Страшно е. Скоро това море ще удави в кръв и градовете.

101

Анонимен

преди 5 години

Ей тоя е същия като червените гадове, същите приказки, същото плюене.

100

Анонимен

преди 5 години

Хайде и тоя реши да си пише актив като дежурните платените манипулатори!Те не са ли за разследване,да се гаврят със смърта на момичето за политически дивиденти?За какво призоваха близките й?" Направи добро на непознат"!Направи добро на човек е нужда!А тоя ,грозна работа!" огромен" ," безобразни" големи,големи лъжи и популизъм!

99

До 103

преди 5 години

На теб всичко ти е ок нали??ровиш си по контейнерите,хапваш си,хапват и твойте гавроши покрай теб и сте супер...ами нормално мислищите хора как да живеят бе охльо...за тове ти е крив Радев,***...

98

До 160 Сат

преди 5 години

А теб са те обрали с лъжица от килима и са те натикали в оная мазна утроба...и оооо чудооо,появил си се ти. .нищото...