73

Анонимен

преди 5 години

Нали помните онези дето избягаха от затвора на какъв режим са били? Карти всеки ден, интернет, отпуски и т.н. Никакво превъзпитание няма там. Рибата се вмирисва откъм главата.

72

Анонимен

преди 5 години

Ние си знаеме , чи има някаква ченгесарска работа. Сета вече знаят и в Германия са това.Тоя като го гледам, може само да прави секс с журналистката, ако е вързана.

71

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХубаво си ни беше зад телените мрежи, "Работническо дело", празните, оцъклени магазини, опашките за бензин и лекарства...Нали?Сега като магазините са пълни защо не купуват хората? Защо България е първа по смъртност в света и бедна като африканска държава а 3 милиона българи слугуват на запад за мизерно заплащане.

70

Анонимен

преди 5 години

За т.нар. "малък човек" най-важни са кюмбето, пълният стомах и да има ред. Трябва и информационно затъмнение, разбира се, та ако някъде няма ред, да не се разбере.

69

112

преди 5 години

ИСКРЕН ВЕСЕЛИНОВ - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!

68

Демокрацията

преди 5 години

Аз съм най-личната мома, ама посткомунизма вече 30 години ме лющи, затова не мога да се разцъфна и да ви ощастливя всичките, много съм крехка и нежна, виновни са посткомунизма и руския образец.

67

АНТИ

преди 5 години

Тоя цала нощ ял и пил,а после изнасилил и убил.ИзбЕгал във Германия,а Бойко как го хванал.Абе троловете вижте -живота джунгла стана.

66

Анонимен

преди 5 години

И тоя като другите опира пешкира!¿¡?.

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато България живееше по "руски образец" (който съвсем не е руски) такава агресия и безпричинни убийства не ставахе всеки ден, хората се разхождаха спокойно в парка и децата игреха до тъмно без никой да се притеснява за тях. Всичко започна с демокрацията, и сега не била виновна демокрацията а бил виновен руския обрезец.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Хубаво си ни беше зад телените мрежи, "Работническо дело", празните, оцъклени магазини, опашките за бензин и лекарства...Нали?Ама имаше РЕД тогава, ех какъв РЕД само имаше!Милицията биеше яко!

63

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванТака е в демокрацията ,празнувайте западните ценности ;) !!! A кой поиска демокрацията? Кой искаше банани, киндери, касетофони хитачи и да пъттува на Запад? Филанкишията?

62

Анонимен

преди 5 години

Идеята е добра, само че онези дeбuлu от Страсбург сигурно пак ще писнат за "хуманни присъди", "права на лишените от свобода" и тем подобни. Нали по едно време натискаха да се махнела доживотната без право на замяна.

61

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванТака е при ПСЕВДОдемокрацията, замислена, създадена и промоцирана по руски олигархичен образец!

60

Бай Иван

преди 5 години

Така е в демокрацията ,празнувайте западните ценности ;) !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Какво е работил този *** в Германия? КАК СЕ Е ИЗДЪРЖАЛ ТАМ? НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е ТО ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ.ЗАЩО НИЩО НЕ КАЗВА МВР И ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦЯ ЗА ТОВА?

58

Анонимен

преди 5 години

Слава Севрюкова... Боже, егати народа :)

57

Случаен

преди 5 години

Вървиш си по улицата или из парка! Хора минаваш покрай тях вглеждаш се или се страхуваш да ги погледнеш! Незнаеш кой какъв е, крадец, сексуален маняк, рецидивист! Или някой помилван, току що излязъл от затвора, който търси поредната удобна жертва! А за профучаващите коли, незнаеш кой с нижка и кой без книжка, кой се е напил, кой се е надрусал? Страх, страх, страх тресе държавата! Докога ще живеем в страх? Това ли ни донесе демокрацията? ДОКОГА??????????????????????????????

56

халката

преди 5 години

Отиде му халката на тоя, ще ходи цял живот куцайки хахахахха с кеф ще минавам да му плюя отгоре

55

мак

преди 5 години

До Край: Смъртното наказание никога няма да се върне, а щом е така, за изверги да дават доживотна, в единична килия при минимум удобства, да му е тежко на ***. Нищо, че бхк и други *** ще се скъсат от рев, че са им (на престъпниците) потъпквани права всякакви.

54

Край

преди 5 години

Лекинко не си ли давате сметка че ЕС иска от българите да търпят издевателствата на ромите до безкрай. В страни с подобно население се прилага БОЙ /Турция/ при нас е "глоба". Като че ли не знаят че ром глоба от 30г. не е платил и никой не може да го накара да плати.Където има подобно население има смъртно наказание - тук даже искаха да махнат доживотния затвор - бившата вице президентка много се стараеше.