141

:))

преди 5 години

Стокооборотът / количествено/ на цигарите, алкохола, ... калко падна от как е ГЕРБ на власт? Количествено продукцията и стоките увеличават ли се или намаляват в разчетите на ГЕРБ? :)) А акциза колко се покачи, от как е ББ на власт? Какво става със М.Стайков ?

140

до Анонимен

преди 5 години

Парламентът е да кове закони, не да разпределя пари.Имали са думата, когато се е обсъждал проекто-бюджета за 2018.Толкоз.

139

МЕТОДИ

преди 5 години

2007 и 2008 година управляващите от БСП само в месец декември на съответната година изхарчиха по над 3-4 милиарда лева и досега не дадоха отчет на никой за какво ги изхарчиха / със сигурност на техни хора / !?! Някои спомня ли си за някои ремонти на пътища, които ги дадоха и по телевизията, извършени в близките 2-3 години, за които така и не се разбра кой ги е извършил. Не защитавам сегашните управляващи, но ако се разроват харчовете от декември 2007 и 2008 бог знай какво ще изкочи!?!

138

Анонимен

преди 5 години

Ако в къщи не кажеш на жена си за парите от командировката , стават откраднат ,, излишък " .В България не се зачита парламента ,феодала превзе всичко без президенството , и залага ниски приходи , увеличава данъците и ......... И З Л И Ш Ъ К !!! Айде БЕ !!!

137

Анонимен

преди 5 години

За всеки от нас ще са нужни 50-90 лв допълнително за издръжка следващите месеци !Тези нови цени зависело от газа и долара , според собственика на ГЕРБ !!!А данък на кола с 30 % увеличава ли излишъка на Тиквата ?Хазната е продънена , банкярския излишък е в главандурата МУУУУУУ !

136

Анонимен

преди 5 години

Или са били умишлено заложени, или от финансовия нищо не става, а може и двете!

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136абе ***,да не би тиквата да ги е спечелил

134

Един турчин

преди 5 години

Германската икономика има т.н. предвидени излишъци.Те са от "незаконни" взимания на държавата,както и тук.Реалноста показва,че държавата започва да изпитва нужда от допълнителни бюджети за да покрие "излишъка".Година след година държавата започва да посреща нуждите,които стават постоянни и когато "излишъците" изчезнат,държавата изпада в дефицит.Най-умното,което държавата може да направи е да покрие стари задлъжнялости с тях.

133

Анонимен

преди 5 години

Льотчика цял живот е живял на държавна издръжка. Даже едни чорапи не си е купил със собствени пари. Затова, когато става дума за бюджета, той го смята като нещо свое, което му принадлежи, все едно, че разпределя кубинките в поделението.

132

:))

преди 5 години

До Обича чуждотоЧужди пари? Не са дори икономисани, а предварително сметнати и заделени за лично ползване от правителството! Предварителни разчети с намерение "Аз давам!" да се бие в гърдите и да е безконтролно харченето им! А може ли да го считаме този излишък невярно планиране, грешно изчисление, м? А Умишлено присвояване на обществени средства?

131

Анонимен

преди 5 години

Иска да разпределя човека 10 бона на месец не му стигат жена му искала скъпи рокли че да прилича на Мелания Тръмп

130

Анонимен

преди 5 години

Абе, Радев да не ги е изработил лично тези пари, та е тръгнал да ги разпределя !От комунист и ром по-нахален няма.

129

Обича чуждото

преди 5 години

Добре е, че Радев умее да смята,особено чуждите пари - интересно е какво би казал ако започнем да му се бъркаме как харчи своите ?!

128

Анонимен

преди 5 години

До М, да ... 104Няма какво да се чака. Те вече си гласували 13-тата заплата и бонуси за Коледа.

127

Новите хъшове

преди 5 години

Докарахме я до там , че щом млад българин пробие в софтуерния бизнес , веднага търси западен партньор , като вид застраховка от родната администрация.У нас минеш ли 10млн евро оборот , чакай неприятности.Но се чудят защо никой не инвестира хахаха.Добре че сме в ЕС и това все пак възпира мутрите , които само чакат да излезем , за да се върнат отново.

126

До 122 “ един турчин

преди 5 години

защо в развитите икономики няма бюджетен излишък - Не си прав, в Германия вече трета поред година има бюджетен излишък .........

125

Анонимен

преди 5 години

До WienГовори бавно, за да го разберат такива като теб.

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115Спестените пари на другите ли са, бе, бот????Колко пъти ще постнеш една и съща глупост???И ви финансират такива ***! Пари, хвърлени на вятъра. Разсипия за *** от помощното училище.

123

Wien

преди 5 години

Човека така бавно говори да не обърка чак да смята...

122

До 124

преди 5 години

Дори го доказват с минусчета.Раята си иска хомота , това е.