95

Х

преди 5 години

То и аз като отида в друг град често се разхождам без цел и посока, ей така обикалям, като няма много парички за харчене. Значи и с това трябва да се внимава, съмнително е.

94

Х

преди 5 години

Доказателство ли е това ,че се разхождаш без цел.За това разхождайте да е се окажете заподозрени, разхождайте се с цел.Само не зная каква е разликата,дали е с цел или без.

93

Анонимен

преди 5 години

Сега отново ще станат за смях след някой друг месец когато пуснат човека на който сложиха вината сега

92

Анонимен

преди 5 години

А ти откъде знаеш, че е трябвало да излъчи репортаж за Хитрино?

91

Хаха

преди 5 години

На кастинг ли го избрахте тоя?

90

Поклон

преди 5 години

Казах ви. Щом лично премиера и министър Маринов са се захванали ще го хванат и то светкавично. Никой друг не е работил повече за добруването на народа от г-н Борисов. Поклон.

89

Анонимен

преди 5 години

Валентин Петров беше главен секретар на МВР при Станишев, не лъжи червен ***!

88

BG

преди 5 години

Де тоя късмет... Росен Ангелов се самоуби вече един път. Бързат, ама мисля, че няма да наерят бързо убиеца. Както каза Б.Ботев това не е планирано убийство, а журналистката по-скоро е случайна жертва.

87

Иф

преди 5 години

Абе,отворко ти освен да пишеш тук,не е лошо и да се поограмотиш.Покойната журнакистка е трябвало в понеделник да излъчи репортаж от Хитрино,за палатите,за парите и т.н.Ама вие от ГРОБ не четете.Какъвто ви е началника,такива са и сподвижниците му.Четете бе хора,буквите нямат зъби да ви изядат.

86

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че интерес да я убият са имали и БКП и хора от Герб и хора от престъпният мутро-бизнес в България.Това е истината, всички са в един кюп, нито са се деполитизирали, нито са се декомунизирали, нито има лустрация.В този комунистически лъжлив "демократичен" строй живеем.Бизнеса и е свързан с мафията, и политиците са вътре. Всичко идва от една люпилня - БКП.И Златев е от тях и Мутрата и БКП дето си прави конгресите.

85

Гост

преди 5 години

Едно време преди 1988 "беседите" се водеха на 4, 6, 8 очи и винаги даваха резултат!

84

Анонимен

преди 5 години

Без цел и посока се разхождал....Крайно подозрително. А едни дори го изпяха в песен преди години. Вземете ДНК материал и от тях. Може да съвпадне с намерения на местопрестъплението.

83

Анонимен

преди 5 години

Тия ни мислят за боядисани враПчета!Водата е топла Фунава се преплува да не е луд да седи тука а и още повече, че убийството е съобщено в МВР след няколко часа а те го съобщиха цял ден след уб8йството а чак днес на третия ден го заловили!!!Смърди на ГЕРБерастки мафиотски г овн@.ОСТАВКИ!

82

чукча

преди 5 години

Значи чужденеца се е разхождал "без цел и посока" и това накарало полицията да го задържи.Ако е имал цел и посока явно нямало е да бъде задържан.Това много ми прилича на една друга култова реплика на наш познат герой-"Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме".

81

Анонимен

преди 5 години

Казах ви, че при разследване на такова тежко престъпление, на първо място и най-важни са свидетелските показания. Според мен са намерили свидетел, който им е посочил известни подробности. Затова скоро ще го разкрият. Но това не оправдава полицията, тъй като те следва да разчитат на своя апарат от хора и техника. Това им е работата в крайна сметка. А що се отнася до свидетелите - у нас трябва задължително да се въведат парични награди, както е в Америка, например.

80

Анонимен

преди 5 години

За кой главен секретар говориш?

79

Зозо

преди 5 години

До АнонименКой е поръчителят? Това ли е БСП опорката за днес? Много ли ти се иска да има поръчител и БСП да яхне протеста? Жалки ***!

78

Анонимен

преди 5 години

Има, това вашето на Орешарски, когато фалирахте КТБ.

77

Анонимен

преди 5 години

Това не е убийство!!! Това е ЕКЗЕКУЦИЯ!!! По поръчка. По най-брутален и жесток начин. За сплашване на неудобните. Колко много това прилича на ония 150 случая от близкото минало когато главен секретар беше една долнопробна второстепенна мутра, а сега вече министър председател.

76

АнонимеН

преди 5 години

ЯНА: ВЪПРОСНИЯ КЛОШАР СИГУРНО Е НЯКОЙ С АЛЦХАЙМЕР ИЛИ ДИАБЕТИК ДЕТО НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е НО ЩЕ ИЗВЪРШИ ТОВА ПРЕСТЪПРЕНИЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО :DБОРИСОВ: ДАВАЙТЕ ГО КЛОШАРЯ ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЗАДЪРЖАН!ЗА 21 ВЕК В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПО НАГЛО И ПРЕСТЪПНО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!