37

Селянчи

преди 5 години

Какво общо има вестника със случаите на криминалистите?

36

Същият

преди 5 години

Поръчка.

35

Анонимен

преди 5 години

Това е убийство за назидание. Извършено е брутално за да заплаши останалите журналисти. Всякакви други версии и локуми на полицията трябва да се отхвърлят като несъстоятелни. Най-вероятно сега ще намерят някой нещастен клошар и ще открият ДНК от него върху жертвата и случаят ще приключи.

34

шматка

преди 5 години

Значи в целия свят при убийство на журналист първите предположения са свързани с работата муУ нас изключват първо тази версия.Дано е умишлено пусната дезинформация от МВРИзнасилена пребита и убитаТова е отмъщение другари разследващи

33

333

преди 5 години

Изнасилването е за парлама!Важното е МВР да кажат,че е битов инцидент!Но щом е обезобразена от бой,работата е ясна!Не случайно Буров казва:"Българина като забогатее,и озверява!"

32

Анонимен

преди 5 години

Смее ли някой да разследва от журналистите.

31

Съдба

преди 5 години

Нз дали има Карма, но да се разплатиш по този начин....Светла и памет на момичето....и дано...пожелавам си Ние Българите да успеем като единно гражданство общество и чрез натиск да принудим порочната ни система да работи без политически пристрастия...а който продължава да работи с такива, да бъде обесен, демократично....

30

Анонимен

преди 5 години

"Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща."Тенекията е сложена на задниците, още преди да е изстинал трупа.

29

Мизийски

преди 5 години

Време е кастрацията да влезе като наказание за всички ***. Освен това нашето общество няма нужда от тях и нека да бъдат изселени някъде из Африка или Азия. Тамошните правителства ще ги приемат с охота стига да се плати, годишната им издръжка в затвора, на когото трябва.

28

Анонимен

преди 5 години

Само харчите пари с това разсладване. Накрая съдията ще го пусне. Ако пък е кмет или спонсор фармацефт на гроб, дори и съдия няма да види! Стига прахосвахте средсва, дайте ги някой политик в нужда

27

Анонимен

преди 5 години

Щом през деня в голя град може да се случи такова зверство, не ми се мисли какво е по селата нощно време.Време е бившият главен секретар, вече министър на МВР да си ходи. Подчиненото му ведомство с най- голям бюджет в държавата показва тотално несправяне с опазването на сигурността на гражданите..

26

ОМЕРТА

преди 5 години

Който не мълчи ______________________+______________________

25

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Трябва ДАНС и ПРЕЗИДЕНТА да се намесят - Тази Журналистка е убита от Полицията .

24

АНТИ

преди 5 години

Само военен режим Пиночет оправя положението.Прекалено много бо..уци има сега в България.

23

Подобаващо наказание

преди 5 години

може да има, само ако близките на тази жена спипат някъде извършителя и собственоръчно да направят каквото трябва. Но такъв изход от ситуацията е много малко вероятен.Това, че е била разследващ журналист може да се окаже причината, но е възможно и да е попаднала на някакви случайни маргинали, ако е минавала недалеч от онова пусто място.дано по-скоро случаят да се изясни, защото сега всеки ще се страхува да не би случайно да се е развилнял някой психопат-сериен извършител на насилия.

22

мнение

преди 5 години

Ако наистина е била разследващ журналист, както пише в коментар 20, тогава това е възможна следа.

21

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуИ аз това си помислих. Но все пак е станало през деня. По-вероятно ми се струва да са я подмамили там под някакъв благовиден предлог. Възможно е да е отишла там, за да се срещне с човек, когото познава и му има доверие. Или зверствто да е било извършено на друго място, а после да са я скрили там.Не пишат кога и къде е видяна за последен път.Жалко и за нея, и за детенцето. Дано по-скоро да хванат из_рода и да го накажат подобаващо.

20

Анонимен

преди 5 години

Имала ли е приятел-психопат?

19

Az

преди 5 години

С тази съдебна система ще продължават тези новини. За умишлено убийство от 10 до 20 години лишаване от свобода. В затворите за добрички, хоп намалят присъдата. А там, в затвора, са на топло, хранят ги по три пъти на ден, имат си всички удобства. Докато не се върне смъртното наказание ще е така.

18

Бау

преди 5 години

По ЦЕЛИЯТ свят стават убийства и изнасилвания. Банални сте вече с това, че държавата и политиците били виновни. Някой хора са *** по една или друга причина. Проблема е в хората!