12

House M.D.

преди 5 години

Като оставим настрани факта, че "десен екстремизъм" е оксиморон, какво му е лошото на младежи, желаещи да си върнат Германия?

11

Анонимен

преди 5 години

Te хубаво крякат срещу бежанците, прави са, но защо не раждат деца. Бежанците са необходими да решат проблема с раждаемостта, не могат да взмета българи или украинци защото и българите и украинците няма да раждат. А тия кресльовци използват бежанците и ги интгересува само как да спечеят повече проценти в парламента, никакви нацисти не са, никой вече не е нацист, кой вярва в нации сега, това е за наивници да ги представят като десни нацисти да плашат както плашат с Путин.

10

Анонимен

преди 5 години

Освен краварите и еврохомосексусаите някой друг ходи ли да колонизира други държави да ги поробва и ограбва, който сее буря жъне урагани, всеки се защитава както може. Немската проказа е тумор, който трябва да се заличи.

9

Анонимен

преди 5 години

от 7 А, забравих да спомена какво ми каза също...." Звъннах ти за да ти кажа, че трудно се впечатлявам и учудвам вече от нещо, но в берлин има руско радио и знаеш ли как се казва?И аз" Нямам представа"И Той "Руский Берлин" и се спуква от смях.Викам му.."братушките винаги могат да те изненадат ".)))))

8

Анонимен

преди 5 години

Братовчед ми е в Берлин от 2 години, ама си говорим по скайпа, не по телефон.

7

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно как този истеричен кресльо, един чужденец убеждава 80 милиона немци да избият десетки милиони от бялата раса. И това не са били наемници които са морили от глад градовете в Русия срещу заплащане, това е била редовна армия, какъв народ са немците да отидеш в друга държава и да избиваш милиони хора и никой да не се запита - какво правим тук, защо избиваме тези хора, нали си имаме държава, имаме си индустрия и производство?

6

Анонимен

преди 5 години

Брат ми от 1 година е в Берлин и ми казва по телефона преди няколко седмици"В Берлин сякаш няма германци. Можеш да видиш всякаква иззммет от цял свят, но германците са по тихите селищни местенца. Берлин е една помийна емигрантска яма"И той горкия стои там. Кой ще му дава 15 евро на час у нас за да слага гипскартон.

5

Анонимен

преди 5 години

Западната цивилизация е в криза!Обществото в Европа и САЩ е силно поляризирано, от една страна неолибералите, от другата нео националнитерадикали!Сблъсъка между двете мировозрения е неизбежен!Въпроса е : Кой ще надделее и какви ще са последствията!?

4

Факт

преди 5 години

В ЕС всеки който защитава родината си от бежанците го обявяват за националист и расист,властите крият хиляди престапления извършени от бежанците,и това ще съсипе Европа.

3

Анонимен

преди 5 години

р2в

2

Анонимен

преди 5 години

Демокрация по европейски значи фашизъм, когато искаш да анексираш цяла Русия това е европейско, когато Русия си вземе Крим обратно това е варварско. Меркел прокарва гейски фашситки ценности за да ни ни писне на дедовия и да почнем да викаме, че Хитлер е бил прав и да върне фашизъма. Нема се хванем на тоя плитка реверсивна провокация дръж си гейовете и ислямистите дрогарко Меркел.

1

питанка

преди 5 години

Че лъжа ли е ?