167

Анонимен

преди 5 години

До Бобчо 152'Работих в Англия за малко над минималната заплата'В Англия е скъп наема, транспорта, алкохола и цигарите. Обаче храната е хубава и много по евтина от България! Дрехите са качествени и маркови. Онлайн търговията е в пълната си сила и можеш буквално да купиш всичко за много малко пари!(Амазон/Ибей) От Смитфилд пазара за месо купуваш цяло прасе 80-90 кила за 100 паунда, италиански салами, сосоджис и шунка кило за 10-14 паънда. Бялото сирене(фета)200гр е 1.35 паунда, голям хляб паунд.

166

Анонимен

преди 5 години

От кога чакам да се оценят всички бок луци от тука. Не искате ли 20000 лева заплата?

165

селянин

преди 5 години

ХВАЩАМ ПЪТЯ И СЕ МАХАМ ЗАВИНАГИ ОТ ТАТОВАТА ***, ЗАЩОТО НАСТОЯЩИТЕ СВИНАРИ Я *** С МИЗЕРИЯ И ГЕНОЦИД НАД СТАДОТО.

164

Анонимен

преди 5 години

До 170 Наско.Умишлено ли пропускаш сред оставащите съществата с неустановен пол в София финансирани от НПОтата на Сорос ?

163

Анонимен

преди 5 години

До 111Ами те българите от чужбина дойдоха да ви правят протест, ама не ги подкрепихте, к'во плюете по тях сега?

162

ваню хокинг

преди 5 години

трябва да си елекронен инженер със 12 сертификата заверени в Цюрих ,за да имаш право на достоен живот според разни тук.....аре без празни приказки

161

от люлин до 168

преди 5 години

Значи, по твоята логика, всеки трябва да е професор или академик, за да живее като бял човек!

160

от люлин до 168

преди 5 години

Завършил съм техникум и прекъснах задочно технически в софия!Според теб толкова ли съм зле, или мързелив!Знам английски на средно ниво!Какво искаш да ми кажеш, че вината е в мен!Да не си бг работодател!

159

Наско.

преди 5 години

За всеки можещ човек всяка минута прекарана в България е пагубно загубено време.Темпа на заминаващи не намалява , а дори напротив засилва се.И в България остават само тъмнокожи,политици и сенилни русофили-пенсионери.При тези инертни процеси в един момент за един свестен човек просто няма да има друг изход освен бягството - и всяко забавяне може да е фатално.Бягайте докато имате време! За ваше добро!!!!

158

фен

преди 5 години

драмата на нашенеца е че мрази всеки дето има 5 лв повече от него,но и при другите е такка(само че по лицемерно) хахахаа

157

До 162

преди 5 години

Ама не казваш какво работиш.Какво си заършил? Аз съм доволен от работата и заплатата.Утре може ромът Силистър да ни призове да не се къпем ,щото чешмата му е на двора и няма бойлер.За мързела това е велико оправдание ,ревльо.

156

3000 лева

преди 5 години

Според статистиката, това са точно "онези" 30 сребърника, и то статистически.Никой тук не жали за некадърниците,пълнещи с бричките си булевардите и ефира с нескончаемите си разговори по Ай.Чудесно е, че няма кой да даде мързеливецу, некадърнику 30 сребърника.И ТАМ никой не ги чака, дори за осем ени тел не биха ги цанили.Там ги чакат "анадолци", зажаднели за бело ду(г/п)ме, които ще ги открехнат,че ония ще дойдат до Пловдив.Туй ги учи Ердо.Нека се пречистим от това,което сами създадохме!

155

Берлин

преди 5 години

Проблемът за масовия българин е, че на Запад клатенето на крака не се котира високо... хаха. :)

154

Оправил се

преди 5 години

Бачках на едни бухали 15г.за 1200лв..Сега 2 200 евра.. Друго отношение соц. придобивки екстри... Пропилени години в миналото. Просто сак, билет и някое евро в джоба за седмица.. Много ли е за да спреш да се гърчиш в социална мизерия??!!

153

ФАКТ

преди 5 години

До 162 Чудя се кое е по-лошо новите бг чорбаджии или ирланските фирми идващи тук за по-евтина работна ръка от Индия. Може би първите - отношението им е много лошо - все нямат добри работници.

152

Бях,видях.

преди 5 години

Срещнах в Торонто момче и момиче от Плевен,със количка за хот-дог.От години бяха там.Как е бе?-ги питам,,, Има ли работа", Абе работа има ама пари няма " Е как няма нали бачкате ?,,Е да ама работата е много ,наема е много висок,плащаме и други неща и е чанч"И ако е така по добре да се приберем.Не знам дали са се прибрали.,но да спиш в кимизарник,да бачкаш като роб,да нямаш приятелите е гати и живота.А един авиоиженер с добър английски си беше намерил високо платената работа само след два месеца

151

от люлин

преди 5 години

Искам да призова, колкото се може повече сънародници, да отказват да работят за мизерни заплати!Аз направих тази грешка!Вече предпочитам, да гладувам, отколкото, да правя богати , *** работодатели в бг!

150

стефчо

преди 5 години

ХУбавото е че остават само роми и бизнисмени. Ха сега да видим какъв ще е крайния резултат в надлъгването??

149

Слав

преди 5 години

Милиони българи дадоха своя отговор на управляващите мошеници!Сега очакваме техния... той трябва да е средна заплата 1200 евро.. Да не хааха.. Иначе си бачкайте сами.. дреме ни. Хахаха..

148

от люлин

преди 5 години

Допреди няколко месеца работих за 510 лева в софия!В голяма фирма и богат собственик, който си прави имение, и си сменя колите всяка година!Последният ми плик, с името ми и извънредния труд, ми беше 3 лева!Не лъжа, всичко е така, както го описвам!Въпреки, че отивам към 40-ка, сериозно се замислям, да бягам навън!