33

Тъй, тъй

преди 5 години

12 милиарда ни трябват, за да се спрат загубите на 60% ВИК.Кое ми е по-важно самолети или вода?30 г. ако бяхте отделяли по 1 милиард за водна инфраструктура, днес щяхме да си пеем.А водата кога?От тази година отделяюте 1 милиард за вода. В Германия загубите са само 7 %.Аз самолетче НЕ ЩЪ.ИЗкам съ къпа три пъти зневно!

32

За отбраната

преди 5 години

Най грешно изхарчените пари последните 30г! Самолети територия не пазят, шото и никой не превзема територия със самолети.... Територия се пази с ракети всякакви видове континентални, балистични, земя въздух, земя земя и т.н. Ефекта за отбраната на страната е нулев! Но началниците от истанбул и синедриона това искат раграден двор.

31

Анонимен

преди 5 години

защо да се мъчим с Ф-16? направо купувайте Ф-18

30

пилот

преди 5 години

Скъпи съграждани, нека да не забравяме, че този сърпазар предвижда, но в момента никой не казва, че в близките 20 години България следва задължително да плати още около 40 милиарда долара за да може тези игрушки да си изпълняват задачите!??? Всеки средностатистически военен знае, че ако един самолет струва един милион, то за всяка следваща годинта е необходимо още поне един милион за да лети ламарината безотказно. Всеки може да пресеметне при цена около 120 милиона за един самолет колко ще плаща

29

Анонимен

преди 5 години

Какви самолети, бе?Вижте какво правят в Северна Корея!За минути ще заличат Бг, ако поискат. Патриотите самолети ще купуват. Кой знае каква далавера са подготвили!

28

Хахаха

преди 5 години

Новата опорна точка на путинолизците, след провала с Грипен, е , че не ни трябвали самальоти , защото било нападателно ?! оръжие, а зенитни системи.....

27

Анонимен

преди 5 години

Каквото му е наредила ДС да купи това ще е ,щом не са го отровили с нещо значи още работи за тях..

26

ЛЪЖИ!!!

преди 5 години

Първо, тоя шкембак няма мандат до тогава!Второ, хвърля се не прах, а направо песък в очите на хората. Ясно е, че парите ще отидат за стари МИГ-ове.

25

Анонимен

преди 5 години

До гимнастикГрипен ще бъде щото е несъвместим със ситемите на НАТО и с НАТО-вското въоръжение, а това е изискването на командирите ни от Масква. Няма как ГРИПЕН да работи заедно с F-16, F-35 и F-22. А като не работи с тях ,това означава ,че става само да плаши гаргите, което е най-важното условия при избора му.

24

IVANOV

преди 5 години

Ве4е е ясно ф16 сте е , стари4ак но надежден , пак и колкото по стар по добри комисионни .

23

Българина

преди 5 години

Самолета е нападателно оръжие? Кого ще нападаме?!?! Нужни са ни ц300, 20 комплекта инс ядрен заряд, после турците нека се пробват ама ще има разширение на босфора

22

ПРЕДАВАМ СЕ БЕЗ БОЙ

преди 5 години

Самолети може и да има ,ама никои няма да иде да се бие и да мре за подобни патриоти и политици визирам всички управляващи до сега и най-вече ГЕРБ който управляват и се сраснаха с държавата последните 10 г --те ни довършиха с подкрепата на пишман патриотите. Долу БСП -1 и гербавото БСП 2

21

до Гимнастик

преди 5 години

Какво селско стопанство те гони. Вече няма големи държавни кооперации, всеки обработва земята на парче.

20

Гурбетчия

преди 5 години

Всичката Мара втасала, че до самолети те опря.И то за милиарди!А нещо за социалният статус на българина?В главата им само магистрали, самолети,т с.там дето има далавера.😂🙄😏.

19

гимнастик

преди 5 години

Грипен ще бъде защото може да се използва в селското стопанство също да пръска за комари и за борба с горските пожари

18

Анонимен

преди 5 години

Сменяме руските мигове с американски! Никога няма да имаме ВВС. Никога!

17

Анонимен

преди 5 години

Нов внос като колите трета употреба.

16

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ТЕ ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО ТРЯБВА С НЕЩО ДА СЕ ПАЗЯТ.

15

Православен

преди 5 години

Ясна е картинката ще вземем трета употреба на цената на нови!

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

БЯГАИТЕ МАРИЦА ИДВА