36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри социализма министрите не се молеха на търговците на променят цените, ами цените се определяха централно от съответните органи в държавта. Планираше се колко хляб е необходимо да се произведе за народа, дали е възможно да се произведе толкова и дали народа има достатъчно пари да си купи. Тази система има и недостатъци, но малко или много работеше много по-добре от сегашната която е тотален провал.

35

Либерален демократ

преди 5 години

При демокрацията умните и кадърните имат пари и живеят добре, ходим на шопинг в Милано, на почивки на Карибите и Бали, храним се с качествена храна, пием качествен алкохол и караме нови запани коли и дори не знаем цената на хляба. Само загубеняците и некадърниците при демокрацията броят стотинките за хлабя. Демокрацията е най-съвършената система защото никой не е измислил по-добра.

34

големите майтапи

преди 5 години

Тоя министър се държи като някой хванат от улицата!Чака друг да му свърши работата!

33

Анонимен

преди 5 години

Ми нали пазарна икономика такова, па нали за това станааме капиталисте да ядеме банане и пазара да е свободен, защо министърът ходи да се моли на търговците - ама рейтинго, рейтинго на правителството, а за следващите избори, ааааа, айде яжте банани и много ви здраве.

32

Пламен Василев

преди 5 години

Това Бъларите сме търпеливо племе. 500 години под Турско робство. А сега колко ли ще търпим,ГЕРБ да си играе с народа. Големи ги разтягхме за протеста, че много народ ще има, а се оказахме 100 души.. Бойковата полиция беши повече от протестиращите. Затова бат Бойко който управлява много лошо, Ще мачка Българският народ, докато се стане на 90 години.

31

niki

преди 5 години

Е това ако не е месене в ценовата политика на частния бизнес не знам кое е.ДОКОГА мал00умниците от правителството ще се месят в частния бизнес? Как да дойдат инвеститори, като утре ще дойде Бойко и ще им каже че това дето произвеждат трябва да му е еди каква си цената?!?!?!?!?!?!?!?

30

Анонимен

преди 5 години

Комунистическо отроче, какво друго да каже!Следващият ще е примиерът слънце с призив За бога братя не купувайте

29

Анонимен

преди 5 години

До 35Хич не е овчо стадото, милиони българи напуснаха завинаги България в знак на тотален протест срещу всички нелепици, които се случват тук ежедневно. Не всички живеем в миналото, когато със стачки и хвърляне на домати по политиците се е постигало нещо, нито сме длъжни да правим за някого революции. Който има някакъв здрав разум си обира крушите и отива там, където е ценен.

28

Анонимен

преди 5 години

Зимата се очертават големи неприятности!От сега започват!

27

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденовата зима ще ни се види пролет спрямо предстоящата Бокува зима!

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24С много остарели представи живееш!20 век отдавна си отиде!

25

яеяв

преди 5 години

...намалете качеството и грамажа.

24

Анонимен

преди 5 години

Хляба приготвен от бяло брашно е рафинирана отрова ако се яде в големи количества, ако искате да сте здрави не прекалявайте с него, също така и със захарта и солта

23

не разбирам

преди 5 години

А бе от къде ги намират такива като тоя!?Айде без силни изрази,че ще ме изтрият!То бива безхаберие и некадърност,ама това тяхното кантар го не хваща!

22

Анонимен

преди 5 години

Преди 4 години си купих най евтината пекарна , която имаха в магазина, за 100лв и не я купих заради цената на хляба, а заради качеството- вадиш го от пакета и един лепкав. Сложа да припека 2 филии и остават на половина , сега взема рентата от нивата в брашно и не се занимавам.

21

Анонимен

преди 5 години

Намалят ли ДДС, просто ще повишат печалбата на хлебарите, цената НЯМА да падне, това е сигурно 100%.

20

анонимен

преди 5 години

Новите цени на брашното вече започнаха да излизат, над 10% нагоре спрямо миналата седмица. Не виждам как ще стане да не се качи и цената на хляба, а още повече не си представям, че някой ще ми го пече за хубавите ми кафеви очи... обещали, че нямало да има калкулирана печалба в цената, само щели да си покриват разходите.... Повярвах ви, да знаете.

19

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете всичко без доходите, няма проблем.Цените на еднопосочните билети към европа само и единствено поевтиняват. ;)

18

Skotlan

преди 5 години

Stom edin bg ministar iska ot drugite hora da rabotiat bez pechalba. Znachi toi samiat moje sasto da raboti bez pechalba. Neka i bg ministar da raboti bez pechalba. Sprete zaplatata na tosi bg ministar.... apropo... i na ostanalite ministri...prezidenti...Proizvejdaite samo davka Ideal s pechalba.....ckocka ckola i .....mars...tik tak...i gaz, gaz, gaz .... biogaz....za toka....

17

Анонимен

преди 5 години

да на хората с 350 лв пенсия :( българия