276

смях в залата

преди 5 години

Накратко руснаците си признаха че самолета е бил свален от "приятелски огън" и сега за да измият срама че техния ЗРК е объкал целта се оправдават с Израел.Накратко, признаха си че евреите са ги изклатили.

275

БАСИ

преди 5 години

Така как е тръгнало с тия конфликти и перчене от всички страни, светът не го чака нищо хубаво. Въпрос на време е да стане огромна война.

274

до 291

преди 5 години

:)) Новия Ил А-100 , и той ли е едновременно самолет и подводница ?А може би и трактор и ще може да оре с носа си нивата :))АУАКС е загниваща американска технология :)Путинчовия аналог се нарича - ВОДКАС !

273

Анонимен

преди 5 години

Загубата на бойна единица и специалисти е голяма!А загубата на над 250 мирни граждани не е голяма, нали! Що сте такива ЛИЦЕМЕРИ!

272

koko

преди 5 години

До БонобоАма по-безаналогов ли е от американските?А вижда ли Ленин на небето?

271

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 278Само че това не беше остаряла техника, а самолет на базата на стария но изпитан и силно модернизиран Ил-18, пълен с модерна разузнавателна апаратура и това не бяха войничета, а класни специалисти! Мир на праха на момчетата! Загубата на бойна единица и специалисти е голяма!Нищо, сега излиза новият страховит Ил А-100 "Премьер" - най-мощният АУАКС, правен досега. НАТО нямат нищо подобно и е страхуват много от него. Хиляди километри обсег!

270

Анонимен

преди 5 години

Еми нека предприеме действията си тоя туфлек от снимката.И понеже памперсита са американски продукти , ще трябва руските пияндета да бършатоаканите си за-д-ни-ци с вестник Правда :))

269

Лудия Макс

преди 5 години

Какви тарикати са тези евреи само,как се прикриха зад руската машина!А после хем бомбардират,хем бягат.Как така сирийската отбрана не разпозна братския Ил20?Питам само щото съм *** и ненменяем.Затова и не вярвам в руските възможности,освен с водката!

268

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ САЙТЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ!Брях, брях, брях!! Я кажи това покъртително обещание на колко Боярешник-а беше като го даде?Това да не ти е твая мать с голямата цензура!?

267

до 281

преди 5 години

кат си такъв почитател на палестинския народ , що не си вземеш малко палестински бежанци у дома ? Да ги спасиш арабите от злите евреи .

266

невероятно,но факт!

преди 5 години

Руското търпение е удивително,даже нещо повече,но ми се струва ,че не е безкрайно.Има хора или групи от хора/както се казва "сили"/,които изпитват руското търпение с цел да може да бъде вкарана Русия в капан,подобно на описания с руския самолет.Подобен сценарий обаче най-вероятно ще доведе до унищожаване на цели държави и територии...Вече допускам,че това може да бъде замисъла за подобни действия!?

265

Анонимен

преди 5 години

:))) сибирските алкохиличиета много бързо ше бъдат остъклени ако докоснат свещенната земя на Израел . Нали така путинофилчета с червени ду-пен-ца ?

264

Анонимен

преди 5 години

Кратко и ясно:"С тяхните камъни - по тяхната глава'

263

Анонимен

преди 5 години

Израел може да остане съвсем сам ако Русия ги остави на милостта на арабите и персите.

262

Анонимен

преди 5 години

До На сирийцитеНасеремос!

261

Анонимен

преди 5 години

КАКВО ПРАВИ ИЗРАЕЛСКИ САМОЛЕТ НАД СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ? Свобода за палестинския народ, над който тегне 70 годишна окупация.

260

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Ердоган ще се натресе с тези С-200/300: да не се изпосвалят собсвенните самолети.По-добре да купят от Израел по-надеждни разпознавателни системи 'чужд-свой'

259

ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАНИЕ

преди 5 години

Ако Днес.Бг продължава с политиката си да толерира гнусни антируски псувни в коментарите на всяка статия, в която се споменава Русия, руснаци от разни забравили правилата на доброто поведение, ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ САЙТЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ! С Т И Г А !

258

Анонимен

преди 5 години

Случва се: остаряла техника ... само дето 15 войника давоха фира

257

Кот Баюн

преди 5 години

До Българофил Особенно ние ще ги подпукаме!Както през ВСВ подпукахме Америка и Великобритания.А после кво?