793

бай ганю

преди 5 години

от както българина се позамогна къде от гурбет къде от еврофондове вече обърна гръб на абсурдното правосъдие на не реформирани институции и ако корема днес е пълен той не мисли за утре че днешния прогнил пилитическо-мафиотски модел нанася дългосрочни вреди и всеки се е предал в безразличие и усилено мрънкане как нищо никога няма да се промени колкото и да стачкува и протестира

792

До 105

преди 5 години

"Излезте българи - управляват ви 30 г. олигарсите и техните слуги !!" Излязохме, ама Цветан Василев ни плати много малко, а е милионер! Нямаше и кебапчета! Не отивам никога повече на протест!!!

791

Мафията плаща!!!

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. . Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.

790

Нещастни протестъри!

преди 5 години

Е, видяхте ли на какво сте способни мал.оум.ни червени. Извикахте подкрепление от цял свят. Цв.Василев плати за участието ви. Дойдоха рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци" (намеса в политиката на независима държава). Дойдоха две паравоенни милиции - Войнски съюз и БНО "Шипка", които организират лагери за военно обучение на млади екстремисти. И какво? Събрахте около 500 мал.оумни лу.пени, крещящи срещу всички и всички: "Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ!.

789

Анонимен

преди 5 години

Олигархичните протести срещу Орешарски ги даваха по телевизията като даваха когато са малко протестърите само близки кадри, а сега явно протеста е антиолигархичен и телевизиите не излъчват.

788

Анонимен

преди 5 години

Със 150 човека протест както днес няма НИЩО да направим...със 15.000 на протест също няма да успеем...Но когато станем 1.500.000 ще има *** депутати пред радисон и национализирано обратно имущество на Ветковеци, Стайковци, Догановци, Пеевци БоковциВ един момент ще се окаже , че в държавата има пари за всичко

787

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ДНЕС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЛЪСКАХА И БУТАХА ОПЕРАТОРИ И ЖУРНАЛИСТИ- ВАНДАЛИ- ТИЯ ЛИ СА НОВОТО ЛИЦЕ.

786

Анонимен

преди 5 години

БГ ОЛИГАРСИ СА СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, НО КУПУВАТ ПРОТЕСТИРАЩИ И ПОЛИТИЦИ- ЕТО ТОВА ДНЕС БЕШЕ ЛИЦЕТО НА МАФИЯТА.

785

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГерб сплашва всички олигарси да подкрепят герб. Тоталитарна партия е герб и съдебните им процеси приличат на тези в Турция, братската държава на боце.

784

Анонимен

преди 5 години

При Станишев бяхме далеч по доходи пред Румъния, днес е обратното. Десет години олигархичната най-най-най-олигархичната партия в света неуморно работи за този срив.

783

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ПОДГОНИХА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ ДНЕШНИТЕ ОЛИГАРСИ И ТЕ СИ КУПИХА ПРОТЕСТИРАЩИ.

782

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуШиши е шеф на Боку, Гошу неграмотно момченце. Медиите на шиши хвалят боце, а дпс винаги гласува с герб.

781

Анонимен

преди 5 години

До БГЩо бе сега дпс си е на власт с герб па се живее а

780

Анонимен

преди 5 години

Тоя протест да не е като срещу Орешарски, олигархията протестира срещу себе си. Чакаме со ро соидния печат дали ще ги хвали или оплюва, явно ги оплюва, затова съм с протестиращите. Преди протеста им правеше пълно медийно затъмнение.

779

Анонимен

преди 5 години

Тези комунизма ли искат да върнат.

778

Анонимен

преди 5 години

До 807а ОЛИГАРСИТЕ не са ли случайно ДС-милиционерите с куфарчетата-същите, барабар с разсейките...

777

Анонимен

преди 5 години

До Василев 806Ако беше ясно и конкретно казано , че правителството на ГЕРБ усвоява еврофондовете , като строи некачествено пътища, аз щях да се присъединя към протестиращите!!!-тъпо василев, много тъпо!ако мислиш, че заради еврофондове или пътища, т.е. заради някакви "локални проблеми", някой ще излезе да протестира, в голяма заблуда си!"Протестиращите" предлагат "да сменим старото", а какво е "новото"? дай първо да го видим, какво предлага,да анализираме, да претеглим и тогава...

776

до долния

преди 5 години

а ОЛИГАРСИТЕ не са ли случайно ДС-милиционерите с куфарчетата

775

Василев

преди 5 години

Един протест може да е успешен, ако е ясно за какво се критикува правителството!!!Ако беше ясно и конкретно казано , че правителството на ГЕРБ усвоява еврофондовете , като строи некачествено пътища, аз щях да се присъединя към протестиращите!!!Защото фактите са неуспорими, както и жертвите!!!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!

774

Анонимен

преди 5 години

Излезте българи - управляват ви 30 г. олигарсите и техните слуги !!