504

До 535

преди 5 години

"А днес, защо демокрацията прогони безвъзвратно цвета на нацията?" Хората бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави.При нас съществува най-дългото комунистическо робство (74 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели (фирмите са техни) дават най-ниските заплати в ЕС.

503

Анонимен

преди 5 години

"Грешката на царските политици беше че натресоха България на страната на Германия вместо да си остане неутрална като Турция! Ако бяхме неутрални комунистическите *** нямаше никога да дойдат на власт защото СССР нямаше да ни окупира!"Точно така, ама нали "патрЕот е, душа дава"... Ако бяхме решили да сме неутрални, като Турция, щеха да ни обвинят точно в това, че искаме да играем с Турция. А всичко свързано с турците, на нас ни се обяснява, че е вредно. Кой ни го обяснява? Големият брат!

502

Анонимен

преди 5 години

До Няма значение 546Не позна! Имам роднина загинал в комунистически трудов лагер Ловеч и благодатрение на разораната "почва" през 90-те наказах убийците! С тяхните камъни по тяхните глави! Не ме хванаха!

501

Анонимен

преди 5 години

Грешката на царските политици беше че натресоха България на страната на Германия вместо да си остане неутрална като Турция! Ако бяхме неутрални комунистическите *** нямаше никога да дойдат на власт защото СССР нямаше да ни окупира! Няма за какво!

500

Няма значение

преди 5 години

До Анонимен 544А бе май си мисля, че баща ти е бил член на БКП. Или ако си малък все още, дядо ти със сигурност. не знам обаче дали толкова млади хора са се дигнали срещу монархията тогава само защото не са могли да крадат. За това са си дали живота сигурно. Тъпотата е присъща на хората, да ти кажа.

499

Анонимен

преди 5 години

Кимон Георгиев е една от най-отвратителните личности в българската история. Това е човек кариерист, правил всичко в живота си заради егото си. Отхвърлян на много места, освобождаван от пост, уволняван, хем проявил се в битки (или по-скоро изтъквал се пред другарите си и наглеел яко), хем фашист, хем комунист обаче масон. Хем скаран с много от гнуснитe масони. Хем искал да запази връзки с царската фамилия. Пълен подлизурко, играч със силните на деня, гледал от къде дуxa вятърът.

498

Анонимен

преди 5 години

До Няма значение 534Не им са давали на комунистическите негодяи да краднат и те са се навдигнали! Ето и до днес не са спрели да грабят - БСП, Герб, Патриоти и всичките парламентарни люспи!

497

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 537Ако не се интегрират и изкарат английски паспорт - вън! Който има гражданство/паспорт няма/не могат да го пипнат ако не е терорист!

496

през кура ми!

преди 5 години

До АнонименДа му мисли Бойко за Брекзит и 200-те хиляди българи!

495

гниди

преди 5 години

До АнонименЗападните черни радиостанции бяха превзети от ДС!!!!!!

494

гладен рай!

преди 5 години

До Един от СеверозападаКомунистите ни избиха физически а в момента материално!

493

Анонимен

преди 5 години

До Гетото на ЕСИ преди си бяхме същото гето на Европа и никой не проявяваше интерес!!!!Сега ставаме саво за ракетна площадка на САЩ за отбрана на ЕС! и нищо повече

492

Един от Северозапада

преди 5 години

Комунистите избили цвета на нацията? Да, вярно е. Колко хора избиха, и им конфискуваха имотите? А днес, защо демокрацията прогони безвъзвратно цвета на нацията? Защо всичко живо , което има възможност, емигрира и се връща само Август, за да види все още живите си родители? А като и те си заминат-ще продадат имотите тук за кой колкото даде, и ще са испанци, холандци, англичани...Та казвате, комунизмът избивал цвета на нацията.А демокрацията? И кой днес е цветът ? Олигарсите и децата им ли???

491

Няма значение

преди 5 години

Ако в Царство България всичко е било мед и масло и неземно щастие, откъде ще се пръкнат тез комунисти с техните лозунги за свобода, равенство, справедливост? Дали щяха да вземат властта, да мобилизират младите и старите да строят една нова държава и ново общество? били осъдени на смърт намколкоси човека...Колко от тях за избити? Явно недостатъчно, щом някои от децата им станаха председатели на съюза на българските преводачи, адвокати и съдии и още много и много.Дълга е темата. Имало го е 9.09.

490

неудобен държавник

преди 5 години

До мъстЦар Борис -3 е имал роднинска връзка с кралското семейство и затова Сталин го отравя!Можел е да преговаря с Джордж-6-ти за излизане от войната

489

мъст

преди 5 години

До АнонименАнгличаните още помнят дойранската битка и са американска колония!

488

Анонимен

преди 5 години

БКП се крие зад всичките "нови" партий! Ние се джавкаме било то за или против герб/БСП вместо да се обединим и изтържем всички от управлението и администрацията на България които са пряко или косвено свързани с БКП-то! Е на някои това не им изнася защото си помнят произхода но те са малцинство. Преди да гласуваме за който и да било трябва да му се провери миналото + родители/роднини и ако има е имал някаква връзка с БКП да не се допуска до власта или държавната администрация - ТОВА Е!

487

за сведение

преди 5 години

До Анонименамериканците са по начало републиканци и врагове на монархията

486

ХИТРИЯ ХОД

преди 5 години

До АнонименЧовече. именно това беше целта на НВ Царя да докара англо-американците у нас!Така щеше да попречи на руските окупатори да ни превземат без обявена война!Народния съд е дело на трайчо костов и датира още от времето на стамболийски!

485

Един от Северозапада

преди 5 години

"ОТ ПОЛУГРАМОТНО ШИЬФОРЧЕ ДО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ БЕНЧОВИСТ- МОЖЕ С ПРОТЕКЦИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ, ДАЖЕ С ИЗПРАНО ДОСИЕ."---А как се става министър -председател , от убеден член на БКП, отказал да се деполитизира?Как се става председател на НС от партиен секретар? Да не изброявам, че няма да ми стигнат символите.Герберите всички са или членове на БКП или с родители-члевове. Лили Винетката какви са и родителите? Плевнелиев?