79

ясно

преди 5 години

Като гледа ме сега какви ги вършат е ясно че Англичаните са го убили,по схемата /Скрипал/

78

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Да малко преди смъртта си е писал за своето разочарование от западното общество .Но и предателите никой не ги обича ,а примери много .Нито техните господари нито народът и държавата която са предали . И по важното е че всички свършват по един и същи начин със смърт .

77

666

преди 5 години

Кой отрови Г.Марков - англичаните или англичаните? На англичаните тровенето им е национално хоби!

76

Анонимен

преди 5 години

Преди време прочетох "Задочните репортажи за България".И дори само това да беше останало от него го поставя ведна много малка категория на много добрите писатели.

75

за ВСИЧКИ

преди 5 години

евроатлантици по един тролейбус през "шестицата", дарение от НПО и ЕС и НАТО и сие,

74

Анонимен

преди 5 години

През Студената война, ако наистина е война, каква е присъдата за шпионите и предателите? Казват, че бил много разочарован от западното консуматорско общество, където само парите са важни. Писал срещу западното общество и неговите недъзи. Не се знае чий агент е бил. Троен, четворен или петорен.

73

Ким Чен Ун

преди 5 години

А иначе чел съм му Задочните репортажи на Георги Марков и плюенето по социализма на който той беше храненик и първа дружка на бай Тошо и един от малкото храненици на властта карали западен автомобил .А на по късен етап прочетох и неговото разочорование от така наречената демокрация и постъпките му да се върне в България .Като е подал молба за развод със жена си .Да ама тя сега реве като на умряло и иска компенсации от България като прикрива много истини за техният семеен живот .

72

Виц за бай Тошо

преди 5 години

Веднъж бай Тошо се почесал по главата и му влязла една треска под нокътя.

71

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Един полу-грамотен Да ама сега има могъщата Русия има и фалиралата България с 30 милиарда лева борчове изтеглени от газда Борисов .Има и либерал демокрацията в която олигарсите ни определят начинът на живот ,а не лошата соц държава .Нали така ни учеха преди 30 години държаата била лош собственик а крадливите олигарси били добри стопани .Е видяхме ги добрите частни стопани корупция ,измами далавери, кражби банани .

70

до71

преди 5 години

До АнонимеИма една дребна разлика . Капитализмът не му прати убийци.

69

Анонимен

преди 5 години

Не бива толкова да го политизират. Марков е човек, който и сега би бил неудобен и не би спестил нищо. Това сега е същото, като безумната агресия към него и убийството , но с обратен знак от същите натегачи и угодници, но на друга пак идеологическа кауза. Марков бе разочарован и от капитализма тогава, не по- малко от комунизма и е нелепо да се политизира. Не е до тъпия комунизъм- никой не го защитава, а пак до мазното слагане.

68

Анонимен

преди 5 години

На спирка Журналист се събират в памет на убития ,а в Правец -в памет на убиеца, на чийто паметник и наш Боко ходи.

67

kukla

преди 5 години

Абе не ми се говори за английските ***, дето непрекъснато намират отрови. И никога докатазелства. Но ми е интересно с какво е известен тоя Георги Марков на днешното население. Неговите книги никой не ги търси. И тая нова книга едва ли ще е има някакъв тираж. Интересно колко стипендианти ще се явят на честванията на тоя човек. И при кого ли са на стипендия.

66

Кво го възпявате тоя

преди 5 години

За предателите разстрел или бесилка. Кво друго?

65

Един полу-грамотен

преди 5 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...

64

баба мара

преди 5 години

днес тодор живков нямаше ли рожден ден

63

Анонимен

преди 5 години

До 63. И защо е пие с " бай Тошо", да му прави компания докато гледат телевизия" по света и у нас" ли. Разликата в годините не им е малка.

62

Анонимен

преди 5 години

В Лондон (убит..... ) В Лондон ((отровен.....) Във Великобритания (убит....) В Лондон (отровен.....) В Лондон, В Лондон, Във Великобритания....СЛЕДВАЩАТА НОВИНА.... "В ЛОНДОН ОТРОВЕН...... " Вони на ушанката на Путин

61

Анонимен

преди 5 години

A ZA PREDATEL KATO TOZI KAKVO TREBVA.PIESHE S BAI TOSHO,A POSLE GO PREDADE,NIKAKAV PISATEL NE E.

60

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо да отдаваме почит на един Предател на България ?Не съм прочел нито една книга от този *** , единствения ми спомен беше когато обясняваше по Дойче Веле колко сме зле - няма банани .Леле надуваше ми главата като Сидеров .