87

Lan

преди 5 години

Да взема и новината да преведа "Понеже сме некадърни управляващите да пресечем измамите, така за по-сигурно ще прецакаме всички (и млади и стари), че да има повече за крадене!"

86

Lan

преди 5 години

87 Кириле, няма от какво да се оплакваш! Имотът в София ти е конвертируем. Т.е. ти имаш избор - можеш да я продадеш, като толкова ти тежи таксата смет!

85

кака

преди 5 години

До Кирил Василевможе ли по грамотно

84

кака

преди 5 години

До алипенсионери с ТЕЛК и единствено жилище.Пожелавам ти да доживееш това,и да плащаш 50%

83

Lan

преди 5 години

:) Леле каква наивност лъха от някои коментари! Чакай да ви преведа, че явно не схващате "младите" - това означава, че когато баба ви почине и ви остави 1/8 от къща някъде в някое безлюдно село, която е абсолютно непродаваема, вие ще трябва да си плащате двоен данък в града, в който живеете освен данъка на 1/8 част от къщата!

82

...

преди 5 години

После били имали повече пари в хазната, ми те вдигнаха всички такси, данъци, мита, акцизи и незнам си какво си

81

Кирил Василев

преди 5 години

Аз имам наследствена Къща в София и не живе никои там,, там няма кофа за *** асвалтирана улица, осветлени , камо ли кварталния да знае точно къде се намира и да обиколи района. Сега плащам такса смет за което би трябвало да имам контенер за ***.Питам господата защо трябва да плащаме за нещо което п не ползваме и врщалисе когато са искали данък за ялова крава .

80

Дедо Тошко

преди 5 години

Альо-о-о,нали искате да сте като западняците?Да карате лъскави колици,да имате лъскави жилища,да папкате банани,шоколадови яйца,корекомски дъвки,бонбонки тик-так и други екстри? Искате,ама не ще те вие да плащате !Хубаво,ама демокрацията и при европейските ценности лабаво нема-или плащаш или си аут!До вчера си бришехте оаканите *** с пожълтели вестници,велпапе и шкурка,а днес си мислите,че сте фанали Господ за мъдята!?

79

Анонимен

преди 5 години

До ПрефвърлянеКато те изчаткат с висок данък наследство или увеличаване таксите за прехвърляне на имот,ще си платиш данъците за всички години,дето си се правил на хитрец,че и отгоре даже!С Държавата Комар не се играе,винаги си набутан!

78

Анонимен

преди 5 години

ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ ЩЕ ТЪРСИ КОАЛИЦИЯ ДА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА....

77

Анонимен

преди 5 години

И НА НАЙ -БЕДНИТЕ ИМ ВДИГАТЕ ДАНЪКА НА КОЛИТЕ... НООООО ... ПОСЛЕ ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАТО НАПИКАНО МУШКАТО?

76

Префвърляне

преди 5 години

Прехвърляне на фирми, жени, деца, баби :) Нотариусите ще направят пари. Държавата не..

75

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРЖЕ БЮДЖЕТА - ФАКТ! СУРВАКА НИ С ВИСОКИ ЦЕНИ И ДАНЪЦИ! НО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ НАЕСЕН. БОКО ВЕДНЪЖ ПАДНА ТАКА... ТОЯ ПЪТ ЩЕ МУ Е ЗА ПОСЛЕДНО...

74

Анонимен

преди 5 години

Жилищните данъци трябва да се вдигнат в пъти, както е навсякъде по света, иначе балона ще продължи да се надува от строители, инвеститори и банки. Млад българин в България в момента е невъзможно да си купи собствено жилище с нормална заплата и затова емигрират младите. Дъртите с по 10 апартамента, а младите - Терминал 2.

73

Анонимен

преди 5 години

Просто ще прехвърлят другите жилища на сина, щерката, жената, бабата, лелята, кучето...

72

Анонимен

преди 5 години

До ЖИЛФОНДМожех да си купя 2 къщи, но във всяка стая семейство с обща кухня!

71

ЖИЛФОНД

преди 5 години

До ...1944г си купих къща заедно с квартиранти за 20 години и наем 1.60лв

70

...

преди 5 години

тук всяка година постоянно нови данъци такси поскъпване на всичко.. ние работим, за да плащаме данъци и до там. след време ще направят и гражданската 10000 лв дори и коли да няма. ТЕРМИНАЛ 2

69

Анонимен

преди 5 години

абе ,*** от Герб, защо не премахнете плоския данък, а сте седнали да убивате човека който е беден, но с два имота.Герб значи грубост,елементарност, разрушителност и безобразие.

68

Анонимен

преди 5 години

Населението намалява с най-бързо темпове в света,ама се строят още жилища и цените растат.И дори и да иска младо семейство да си купи жилище на практика е невъзможно при тези цени.Сестра ми живее в САЩ и си купиха къща за 1000 долара квадратният метър,а тук в София са по 1000 евро .И заплатите в града,в който живее са 5 пъти по-високи от тези в София.После се чудят защо емигрирали младите.