167

1

преди 5 години

камилите се сменят,камилара не.

166

българския народ

преди 5 години

До ИСТИНАТАКого обаче ненавижда повече?Дали не ТЕХНОИМПЕКСОВА?

165

Анонимен

преди 5 години

#Кой командва тия министри !?!?Той и пак Той !!!Великия ,неповторимият ,уникалният ,безгрешният ни самохвалко .

164

Анонимен

преди 5 години

Това е смешно ... БСП явно още не могат да се нарадват, че вече не ги води Сергей.Само още не са се усетили, че кака по-трудно ще я махнат, както се е окопала.Не е ясно тоя политически наследник защо е решил, че някой го пита, дали одобрява оставките.

163

ИСТИНАТА

преди 5 години

Правителството на ГЕРБ се крепи само от мутро-олигархията и от продажниците итересчии ОП + ДПС.Българския народ ненавижда ГЕРБ и Бойко Борисов.Това е ИСТИНАТА.

162

нямазначение

преди 5 години

на никой в Лозенец, Драгалвеци и Бояна не му се сменя правителство, селтачета...и да вдигнете протест, половин София не е съгласна !

161

Анонимен

преди 5 години

И "Демократична България" поиска оставката на правителството на Борисов

160

бай Иван

преди 5 години

Камилите и камиларите от БСП трябва да отидат в учебниците по зоология,като изчезнал вид,защото са първоприемници на БКП комунисти,което не го крият и се гордеят,че са столетници.Е,камилите остаряха,проскубаха се,прегърбиха се от товара на "Зрелият социализъм" който започнаха без основи и се срина.А това,че наддават камилски вой е присъщата наглост и безочие на комуниста Кирил,който трябваше да е в затвора за ония пари,контрабандно изнасяне през границата!

159

Анонимен

преди 5 години

Властта блокира фейсбук профили за критични коментари

158

ergen4ev

преди 5 години

много точно заглавиеглавата на змея бълва същия огън сменените пешки не променят гешната структура на институциитепровал на борисов с липсата на същественни реформи

157

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 162Нa aвгycт 31, 2018 Cлeд cлyчaя дo Cвoгe и 17 жepтви нa пътя yбиeц, eвpoпpoĸypopи нaй нaĸpaя ce peшиxa дa влязaт в Бългapия и дa зaпoчнaт мacoвo дa paзcлeдвaтНяма такова нещо!Това са болни фантазии на БСП !

156

Анонимен

преди 5 години

До ГретаА така, ще осъдим министрите и готово.Те са виновни, че шофьора изтрепа хората.Утре, някой Голфаджия като блъсне, някой на пешеходна пътека, ще уволним и следващия министър.

155

Анонимен

преди 5 години

Нa aвгycт 31, 2018 Cлeд cлyчaя дo Cвoгe и 17 жepтви нa пътя yбиeц, eвpoпpoĸypopи нaй нaĸpaя ce peшиxa дa влязaт в Бългapия и дa зaпoчнaт мacoвo дa paзcлeдвaт, ĸъдe ca пapитe ycвoeни oт Eвpoпa, зa пocлeднитe дeceт гoдини. Haшaтa пpoĸypaтypa тpябвa дa им oĸaжe пълнo cъдeйcтвиe, cпopeд зaпoзнaти, aĸo oбaчe oпитaли нeщo дpyгo oт Бpюĸceл били гoтoви дa пoeмaт нeщaтa изцялo caми. Hямa нищo cлyчaйнo в aĸциитe нa пpoĸypaтypaтa пpeз пocлeднитe няĸoлĸo дeнa, a Бoйĸo Бopиcoв мълчи и нe иcĸa дa гoвopи, зaщoтo нeгoвoтo имe ceди нa вceĸи

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 156Палячо не си прай *** със хляба на хората. Май не си бил скоро по Монтана , Видин , Белотинци, Русе, Плевен ? 300 кинта максПалячо какъв хляб бълнуваш бе?Какви 300лв маск бе ей цъpвyл?Кой работи вече за 300лв бе?Това да ти не е коалицията БКП - ДПС?2018г сме бе алоу!

153

Грета

преди 5 години

По-важното е, дали тези вече бивши министри ще бъдат подведени под съдебна отговорност ? Дали ще бъдат осъдени за липса на контрол и безхаберие на управляваните от тях ведомства ? Или тихо и кротко ще си тръгнат и никой няма да се сети за тях ...

152

Анонимен

преди 5 години

Ще хвърли всеки на кучетата,за да се спаси.Оставката трябва да бъде една-твоята *** !

151

Анонимен

преди 5 години

Сега, ако сложи пак Росен Плевнелиев-Мухльото, Румяна Бъчварова-Шматката и Лиляна Павлова-Диференциала за министри?!

150

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 152Дали е заради 16.09 , дали заради друго, предполагам скоро ще видим.И аз искам да ви видя на МЕГАПРОТЕСТА на 16-ти!Ако сте повече от 150 човека то па на!На протеста пред посолството в Лондон колко бяхте? 0 ? Ахахахаха!

149

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПалячо не си прай *** със хляба на хората. Май не си бил скоро по Монтана , Видин , Белотинци, Русе, Плевен ? 300 кинта макс. Ти изобщо праг на бедност знаеш ли какво е. Хората не правят разлика между праг на бедност и минимална работна заплата. Пак ти казвам, не си прай *** със хляба на хора

148

Анонимен

преди 5 години

БОСИЯ УМИРА И НИЕ НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИМ!Да мре, поне едно уста в уста като за последно няма ли да му направите?!