10

Ха Ха Ха

преди 5 години

Само си дрънкат...Приобщаващо образование, делегирани бюджети, кухи дипломи.Системата трябва да се смени-очевидно е,че не работи.

9

Анонимен

преди 5 години

до 1 - ти т....р, супер заглавие

8

Анонимен

преди 5 години

....българските институции са порочно толерантни към някои социални групи...НАЙ- СМИСЛЕНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ!!!!

7

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Какво искате вие?Това са същите кадри които си излязоха от системата защото вие ги изгонихте като намалихте часовете и изгонихте кадърните. Сега ги търсите защото видяхте с вашите реформи докъде я докарахме-Пекин е във Виетнам и без дисциплина.Къде сте бивши министри на мон да си видите резултатите от промените. Има цяло едно поколение изтървано.Ще видите още от него като отиде на работа и не знае най необходимото

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ако ставам за...учител,да ме намерят в Кривунделово и да ме...назначат в някое кривунделско училище,не съм против.По 5-6 часа ще стоя на катедрата и ще чакам да влезе някой ученик;все ще го науча...нещо.Обещавам да не напускам работното място;все пак съм от...дисциплинираните поколения.Мога да обуча и млади учителки на...дисциплина,без допълнителен...хонорар.Министерството да...прецени.

5

Анонимен

преди 5 години

Заплатите са малки, но само се гърми как се увеличават, колкото да се предизвика завист, че растат, ама никой не казва, че преди 3-4 г млад учител започваше с 420 лв чисто, пък сега като станат 650-700 лв чисто голям праз. Но не е това големият проблем, а административният произвол и бумащина. На практика учителят е зает с всичко друго, но не и да контактува с учениците пълноценно и преподава. Затова няма учители, няма и да има, ако ще двойно да увеличат заплатите. Кунева съсипа образованието.

4

Анонимен

преди 5 години

Стига сте лъгали.Няма недостиг на учители.Има много кандидати.Един приятел кандидатства за учител в Пловдив и околните села и навсякъде за едно място е имало поне по 10 кандидати.Само дето директорите назначават пенсионери и така лишават млади хора от работа.

3

Анонимен

преди 5 години

Индианците ни интегрират, а не обратното.

2

Щерю

преди 5 години

Чудо голямо - с учебна система някои ученици от по- горните класове могат да учат тия от по- малките...

1

12

преди 5 години

Мега тъпооо заглавие. Вие изобщо журналисти ли сте или....Бетер *** се изказвате вече, нечленоразделно.