105

Анонимен

преди 5 години

До И СЕГА КВО?Голям праз, че си подали оставките. Ще седнат на други удобни за пъpдене кресла в парламента. Това ли ви е отговорността? Много им дреме на тях за българския народ.........................Момченце, я ми кажи ЕДИН БКП/БСПарин, който някога е направил това - ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА - НИКОГА, ЩЕ УМРЕ НО ТАМ, НА ХРАНИЛКАТА. И СЕДНАЛ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ................... СРАМ НЯМАТЕ ВИЕ ЕЙ !!!

104

ZAKON

преди 5 години

Какво каза Президента - Хората очакват Присъди , а те подават Обещания .Да ги вкарат в Затвора и да върнат Ограбените Пари от Магистралите и Пътищата - и ЕС настоява за същото в Докладите за Шенген и Еврозоната .

103

Курцио

преди 5 години

Бушоните изгърмяха.

102

Анонимен

преди 5 години

Цялото правителство да си ходи!!!Незабавно!

101

Boko bo

преди 5 години

В България няма такова нещо като политическа оотговорнос щото няма партии, а шайки от корумпирани и некадърни б.о.к.л.у.ц.и

100

КуРупционен орган

преди 5 години

Софийска окръжна следствена служба излязла преди няколко месеца с категорично становище, че пътят-убиец край Своге е перфектен. Това разкри пред Фрог нюз адвокат Георги Динев. Той е защитник по дело за ПТП със смъртен случай на същото място, където се обърна автобуса в събота.

99

ergen4ev

преди 5 години

поредната глупост на борисовне дълбока реформа на иснтитуциите а обезглавяване на всеки друг за да замете собственната си некадърностняма как с това действие да промени нещо въпрос на време е да случи следващата трагедия

98

И СЕГА КВО?

преди 5 години

Голям праз, че си подали оставките. Ще седнат на други удобни за пъpдене кресла в парламента. Това ли ви е отговорността? Много им дреме на тях за българския народ. Пари правят, акъл раздават и мачкат... това е властта. А това, че някакви хора са си отишли, кой от тях го вълнува. Нали ще мине седмица, ще се минат две... Всичко ще се забрави, медиите ще раздуват някаква друга лакардия и всичко ще си е по старому.

97

Burzum

преди 5 години

***.И!

96

Анонимен

преди 5 години

и това ми било "държавни мъже" по-скоро държавни женски полови органи

95

Сериозно

преди 5 години

Суджуците да приключват с цирка и да вдигат шатрите..... и калинките!

94

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Г-н Борисов, Вие, очевидно не разбирате ! ...Народът иска главата на гущера да падне, а не опашката му ... :)

93

:)

преди 5 години

Тиквата е провален политик. Поигра си на Премиер, стана милиардер, накупи си имоти в чужбина, галиха го 3-*** папи по главата, целият чужд елит разбра колко е семпъл и... идва време за края на пиеската. Сметката ще я плащате вие.

92

Сериозно

преди 5 години

А на земеделския кога оставка заради безпричинно избитите животни в Странджа.... Сега може и цацата да се активизира и да подведе под отговорност Московски за убийство щом вече не е част от властта... Т.е. да покаже "смелост".... Абе що след толкова скандали не вземат всички *** суджуци да подават оставка и вървят на м..... в п.....

91

Работническо дело

преди 5 години

ГЕРБ-ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИАх, колко ли съжалява сега, измислилият тези думи:) Жалко, че не се намери някой клощар, заспал на пътя, че да ги бутнат заедно с шофьора в тюрмата и плебса да продължава да си бачка за 700 лева, да търкя билетчета и да се тормози, че няква си там имагинерна корупция убивала:)

90

истината

преди 5 години

До на всеки кмМи ще реже ленти на нови гробища! За жертвите на политиката му! ДА ЖИВЕЙ! ТОВА ИМ СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!! СМЪРТ И РАЗРУХА!

89

Tronald Dump

преди 5 години

Пътищата в БеГетото са гладки и полирани като мозък на гербаджия и осеяни с дупки като идеите на комунизите.

88

ехг

преди 5 години

то поради тия доводи и бб трябва да хвърли оставка??

87

голем смех

преди 5 години

Не знам дали имаше чума в Странджа, но май е влязла в Министерския съвет и ще ги изтреби до крак. Прокобата на баба Дора се сбъдва.

86

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно Лиляна ще ви оправи.