19

Анонимен

преди 5 години

Е нали има нива на бойна готовност на атомните сили и на двете държави.Не е като да си държат пръста на "червеното копче".То са ключове,кодове,комуникации,протоколи-цяла церемония си е.

18

А бе

преди 5 години

Тя американската политика е ясна-всички проблеми(вкл. икономически) се решават с война.Нарочват си някого за проблемен и се почва.Обаче напоследък започнаха да се провалят редовно и в тая сфера,та затова искат да минат няколко нива нагоре-директно унищожаване на държави с първия удар.Явно съвсем са го закъсали,щом нямат други варианти за оцеляване.

17

kkk

преди 5 години

да отидеш с деца в самолет - ще ти запалят газовата бутилка

16

Анонимен

преди 5 години

Отказването от долара ще става постепенно и плавно, защото ако Русия или Китай пуснат на пазара облигациите от американския дълг долара ще се срути и това ще доведе до срив не само на САЩ ами на всички световни пазари и всички ще загубят. А в САЩ най-вероятно ще започне глад, мародерства и гражданска война защото САЩ няма икономика и нищо не произвежда, а това може да ги подтикне към отчаяни действия като да изстрелят ядрените си ракети към Русия и Китай. Затова всичко трябва да стане плавно.

15

до 14

преди 5 години

Ми той автора де да знае? Ядрените бойни глави и ракети имат една камара защити по тях и активирането им е в множество стъпки с информация от различни източници, действа се по сложен протокол и само определени лица имат достъпа до кодовете за изстрелване. Така че грешките са сведени то вероятност нула.*** автора де да знае, работата му е да преписва от други вестници без да си ползва главата.

14

Анонимен

преди 5 години

Първо неграмотния автор на статията да поясни какво означава тази простотия "ядрена грешка"? Как се изтрелва ракета с ядрени бойни глави по погрешка?

13

до pravomira

преди 5 години

Бутилката газ на съседа си? В самолета? По невнимание?Правомирке, газови бутилки не са позволени в самолетите, понякога дори и за запалки правят проблем. И той така я носи в скута си, пък ти си палиш лагерен огън в самолета, до него? Що за дивотии?

12

ХАХАХХАААА

преди 5 години

До Ми Що неИ КАК САЩ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ НА ДВЕ ЯДРЕНИ ДЪРЖАВИ--КИТАЙ И РУСИЯ--НИМА КИТАЙЦИТЕ СА ТОЛКОВО *** ЧЕ ДА НЕ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ АКО КРАВАРИТЕ УСПЕЯТ ДА СЕ СПРАВТ С РУСНАКА,НЯМА ДА ГИ НАПАДНАТ-ИЗКЛЮЧЕНО--ЕДНА ЯДРЕНА АТАКА ОТ САЩ СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ Е КРАЯТ НА САЩ--ЩЕ ПОЛУЧИ ДВОЙНА ДОЗА РАДИАЦИЯ--ТИЯ СА ТОТАЛНО ИЗПЕРКАЛИ--ТОВА НЕ ТИ Е КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА--ЯДРЕНА-ТОТАЛНА УНИЩОЖИТЕЛНА-КРАЯ НА ЗЕМЯТА--***!!! АКО ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА-ГОВОРИ ЗА НИСЪК ИНТЕЛЕКТ НА РЪКОВОДЕЩИТЕ САЩ!!!

11

Хм

преди 5 години

Като гледам какъв див живот кипи в района на Чернобил,все ми се струва,че именно Човекът е излишното звено в Природата.Да не се окаже,че животът по-лесно ще се възстанови от ядрена война,отколкото от човешката дейност...

10

ivailo

преди 5 години

Като си представя колко " журналисти" ще измрат при една ядрена война ми става по-спокойно на душата...

9

Анонимен

преди 5 години

Може ли, не може ли? На теория всичко е възможно. Дали ще се случи е друг въпрос. Аман от параноици, които дращят глупави статии и журналистчета, които ги преписват само за да пълнят страницата.

8

До 4

преди 5 години

Може е агенти на ЦРУ да те отвлекат и да те измъчват на таен остров в база скрита зад водопад, ама ти да се измъкнеш и заедно с красива руска шпионка да ги разобличите пред света

7

Анонимен

преди 5 години

Колко много ядрени и термоядрени опити са извършени от САЩ, СССР, Франция, Великобритания на открито. Хирошима и Нагасаки също, а сега са възстановени. Как повлияха Хирошима и Нагасаки на Европа или Америка? Никак.

6

pravomira

преди 5 години

Защо ще затрием грешката ще затрие всички. Ако сте в самолет във въздуха и запалите по невнимание бутилката газ на съседа си , какво ще стане, всичко *** пламне и ще остане самолетът без пътници. Не се лъжете, никакви скривалища няма да спасят никого, Всички. Е, може някъде по шевовете да остане по някой човек...

5

Анонимен

преди 5 години

zeus, затова влизай през us мрежа.

4

zeus

преди 5 години

Значи ако сега опитам да хакна сървърите на Пентагона, САЩ може да го сметнат за терористична кибер заплаха, да ме изчислят по IP И да му пуснат малка атомна бомбичка :)

3

Анонимен

преди 5 години

Едва ли на някои от вселената ще му е криво, ако се затрие изперкалото човечество.

2

Толик

преди 5 години

Важното е Русия да победи, човечество не толко важно как победа

1

Ми Що не

преди 5 години

Ако някоя от новите ракети с ядрени двигатели падне в САЩ , а не в Баренцово мореСАЩ ще опържат кичината Не че е желателно