238

Шаман

преди 5 години

До АнонименИ кой в германистан си е купил Додтч Чарджър Чалънджър и тн.Да не се окаже че Лада Нива са повече.

237

мухахах

преди 5 години

Ладичката е супер!! "Свръх мощна " -80 к.с и пълна с екстри!! Има прозоречен климатик, чистачки и задна скорост! И навигация има-атласа от книжарницата!

236

рускиня

преди 5 години

До Лада КРАНТААко се ометат "***" ,то има опасност, такива като тебе да продадат страната за пакетче чипс,като те гледам Ентелекта.Както гледам как си се наежил, може да помисли човекът,че мерцедес е българско изобретение, както и порше.

235

някой

преди 5 години

руските коли верно за нищо не стават, ама за необятната им страна точно това им трябва - проста и евтина кола, там зад Урал може 1000 км да минеш без да видиш град или село, ако се строши трябва да можеш да я отремонтираш с тел, клещи и женски чорапогащник (който е шофьор знае за чорапогащника, а пишлегарите едва ли)

234

Лада КРАНТА

преди 5 години

По една такава на *** и да се омитат от БГ...

233

мухахах

преди 5 години

На алкохолизирания мужик даже и тази сапунерка му е много.

232

Анонимен

преди 5 години

Ами да,де ние можем да се смеем с картонените,дървени къщи в които живеят! Я да мълчат и те! С каквото се хвалят,обикновените им хора го нямат! Живот на кредит!

231

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще им приседне на тия дебелаци и тогава колата за бедни бързо ще им се стори Ролс Ройс.

230

Анонимен

преди 5 години

Щото на свети наЙлон Мъск колите с различни врати ги доставят, ама понеже бокклукът си е наш, евроатлантически....тогава може.

229

Анонимен

преди 5 години

И от какъв зор ми цитирате мнението ня някакви американски *** със затлъстял мозък относно руски коли?Цитирайте какво същите влюбени в себе си сви не казват за България.Ама не ви стиска нали?Ако вляза в цитирания сайт и пусна сто поста с хвалебствия за колата, ще ги цитирате ли тук? Не нали? Защото ви плащат само за заплювките.

228

Waffen SS

преди 5 години

До Анонимен 236"Защото в САЩ няма мита за автомобили, за това."Ама ние нали сме уж в ЕС и съвсем чинно и безропотно, съзнателно си затрихме къде нещо работеше ,за да им отворим ниша и хапваме колбаси направено от месо ,което е било забравено я в хладилниците на линия "Мажино", я в някой бункер от времето на фюрера.При това на атрактивни цени.Достигнахме съвършенството ,хем некачествено ,хем скъпо,хем трябва да им благодарим,коленопреклонно

227

Сп???нс

преди 5 години

Стига фантазирахте с тези 40-годишни лади, на едно загубено "Пунто" му препоръчват смяна на масло и филтър на 35 000 км и само го проверявам на първо число -винаги си е на ниво , а ладата трябваше да си носиш тубата с масло и да доливаш на всеки 5-600км ...

226

Анонимен

преди 5 години

До ВеселякТи американска кола виждал ли си?Корвет C5 от 90-те години с 5.7 мотор на магистрално каране с до 140 е по-икономичен от Лада 2107 с тази скорост.Ладата ако падне под 12/100 то пък на!*** с тази скорост харчи 10.5 и това двигател, който като му дадеш газ ти взима акъла!

225

68

преди 5 години

До всички фенове на лади и руски коли....колко от вас карате такива? То си е за подигравка, но американските коментарии ми се струват все пак мековати и не толкова остри. Докато руската допотопна индустрия освен *** и недоразумения друго не може да произведе.

224

Анонимен

преди 5 години

До ПЕНКОРезултата в рали Дакар е, че КамАЗ е победител с двигател Либхер, окачване Билщайн, скоростна кутия ZF и финландски диференциали.

223

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 235На хамереканците им трябват коли да натоварят цялото семейство със средно тегло на четиричленно семейство - 500 - 600 кила... Сериозно окачване им трябва! Явно японците са им схванали потребностите!

222

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 204Абе защо като толкова обичаме немците и ЕС немските производители на коли в България продават около 30% по скъпо отколкот в САЩ?Защото в САЩ няма мита за автомобили, за това.

221

Анонимен

преди 5 години

До мухахахАма все още има 40 годишни лади по пътищата... Колко такива западни коли срещаш, дори мерцедеси!? Доказателство, че дрънкаш глупости!

220

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 187Голяма част от американците не могат да си позволят Лада, какво да говорим за Японска кола.Интересно!Обаче американския пазар поглъща 80% от японското производство на автомобили.Грийн такси преди години бяха поръчали 60 Тойота Приус ама чакаха, че японците едвам смогват да наваксат на поръчките в САЩ.Тойота, които произвеждат 10 милиона автомобила годишно едвам задоволяват търсенето в САЩ, ти обясняват как американците нямали пари за техен автомобил.Същото е и с ХОНДА.

219

Веселяк

преди 5 години

И кой кара в Европа американска кола?! Харчи като змей и заема място за 2 коли на паркинга...