23

Анонимен

преди 5 години

Та те в КФН от къде да знаят? Ахахахах... То не може да те е назначил на между 5 и 15 бона заплата някой и ти после да му чупиш к*ра на същия като му разваляш далаверата. Ако ти каже "ше си мълчиш, ше се правиш, че не си се сетил" и тва е. Такива са българските нрави. А може и наистина да не са се сетили. То как да се сетят, като не се назначават сещащи се, а само парашутисти хора, на някой си заради хубавата заплата там сложени само.

22

Анонимен

преди 5 години

Всеки обесен гербераст-крачка към по-добро бъдеще!

21

Мис Гащи

преди 5 години

Абеее...Оооууу...Знаете лЕ коУко ми е на менЕ гражданската у Барцилоната?

20

Анонимен

преди 5 години

Защо КФН са си мълчали от месец май,не можеха ли да кажат,спрете застраховките този застраховател който сме пуснали да оперира на БГ пазара е ненадежден,но нее,продължавате да си траете и да събирате и ДДС и 10 лв отчисления за КФН от всяка полица,аз съм пенсионер ,да не съм одитор да следя финансовото състояние на всички застрахователи и брокери,за какво ви плащаме от данъците си?

19

Анонимен

преди 5 години

Хора, все едно не знаете, че КФН е под пряк контрол на НС? (А като гледам колко сте *** повечето в тоя сайт, вероятно не знаете де.)На всеки трябва да му е ясно, че за да започнеш работа в КФН, трябва да те е препоръчал някой "познат" или "приятел" отвътре. Заплатите са ОГРОМНИ. Не е за случайни хора, без значение колко знаете и колко можете. Подобна работа е и в РВД, всъщност. Само дето в РВД освен насадена администрация има инженери, на които тук-таме им се налага да поназнайват нещичко.

18

Анонимен

преди 5 години

Ще се опитам да образовам възможно най-добре детето си още няколко години.Завърши ли ,сто процента ще учи навън и аз с нея напускам ***.

17

Нинова

преди 5 години

е собственик на Олимпик. Тиквата е невинна отново. Той е научил от вестниците (сутринта докато се рял)

16

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха кипърска ....рая зя ДС и КГБ фирми....а честито друзя

15

бай Иван

преди 5 години

Румба,кажи си го направо,че тая пирамидална офшорка"Олимпик" е мутрогенна,олимпийска измама.Капиталът и да не би да има нещо общо с КТБ ,фалирана от червените олигарси?

14

Перко

преди 5 години

КФН на прокурор. Не че той е по-читав или съда ще направи нещо. Закриване на КФН

13

Бамауму

преди 5 години

Задължителна застраховка в пирамида.А то задължителна е и пенсионната и здаравната вноска.И там ако е пирамида . Тагаз си бра лайката и мафия.

12

Tangra

преди 5 години

А чия е тази компания? Българска офшорка? Като юлен ?

11

Анонимен

преди 5 години

Държа няма.Не разбрахте ли. От 30-ина години поне.А от 10 пък съвсем.

10

Фонтанист

преди 5 години

Държавата е пикаела пияна във фонтаните преди фалосалита...дъге.

9

Където е

преди 5 години

И сега - ваканцува, по острови и хасиенди. С лесно припечелените наши пари. Но важното е, че сме стабилна демокрация и нашите европартньори ни хвалят.

8

Анонимен

преди 5 години

Интересно колко си плаща Петков, за да е всеки ден по централните медии с мижавата си партия.

7

Анонимен

преди 5 години

Къдее държавата ли ами държавата е народа ако няма народ няма да има и държава другарю. Въпроса е къде са Управниците на тази държава респективно народ. Маи управниците отдавна ги няма. Те са там за да папкат от народа. А същият този народ съставен предимно от овце го доят стрижат и заплодяват. От както ние по про.стите се преселихме в бели държави и останахте по умните другарите управници ви завряха на ку4ето под опашката.

6

Yuuup

преди 5 години

Застрахователно и презастрахователно дружество герпЗастрахователно вие ,да не дойде ме ния.

5

Анонимен

преди 5 години

Къде е държавата , ами дали я има вече ? и ако я има е само за некои които нон стоп ги вардят, живеят в друг розов свят.Най добре е г-н Петко лично да попитате колемият партньор с когата бехзе заедно в управлението на България. Нали така беше.

4

Смешници

преди 5 години

Каква държава бе ? Нали ти и агент Гоце Първанов бяхте патерица на Тиквата и разрушихте държавността заедно. Лика-прилика сте си с тиквите.Народни кръвопийци.