80

милен цветков

преди 5 години

първо ме увоони,а после допусна офшорна фирма за пореден път да открадне милиони от плебса.името му е КРАДЛИВ@ ТИКВ@

79

Гост

преди 5 години

Абе как не фалират в Русия, бе. Я, многознайковците да разяснят на "тъпите овце". Най-сляп е онзи, който не иска да види!

78

Анонимен

преди 5 години

То 200 000 коли има само в Надежа ...

77

офшор

преди 5 години

Защо България позволява офшорни фирми?Защо МУТР@ и КТБ кр***дец се казва Тиквон?

76

Анонимен

преди 5 години

Влагаш си парите например в КТБ и ти ги крадат, плащаш тлъсти суми за задължителни застраховки и ти казват че нямаш застраховка... Това ли е европейското развитие на България? Кражби, корупция и липса на държавна власт?! При наличието на гражданско общество в нормалната демократична държава тези 200 хиляди измамени би следвало да се изипят в милата ни столица и да завалят оставки!

75

Активист на БКП

преди 5 години

До Активист на БългарияСкачайте щом сте @лт***ви !!! Да не се окажело,че компанията е руска !!! Абе ,момче, цяла България знае,че Бойко е комунист ! Цецка е комунистка ! Лиля Павлова е върла комунистка ! Продължавайте да скачате,затова и живеете като скотове...

74

Анонимен

преди 5 години

Преди години ограбиха здравните осигуровки близо два милиарда и какво спим, днес отнеха гражданската отговорност на двеста хиляди Българи утре какво. Ами каквото си искат . Овцете понасят всичко.

73

месара

преди 5 години

другарката "истина" нинова веднага да спретне протест, тя е "единствената загрижена за народа". абе, кво стана с баба дора?

72

Кривондел

преди 5 години

Уникално! Значи пак държавата виновна, че някой решил да мине тънко и направил застраховката там. Запомнете! Навсякъде по света компании ФАЛИРАТ! Няма държава, която да ви отърве от задължението да мислите - ако не вярвате - питайте клиентите на пенсионните дружества на Енрон.

71

Активист на България

преди 5 години

До Активист на БКПНе, не се наскачахме!Ще скачаме докато и последни червен ... помнещ руското робство не пукне!п.п. Тая компания да не се окаже руска офшорка?

70

Анонимен

преди 5 години

Причината е, че компанията "Олимпик е в процес на несъстоятелност.------------Поредната "пирамида" в Бг!Клиентите на компанията да пият по една студена и туй-то!

69

IVANOV

преди 5 години

ИМАМ ЗАСТРАХОВКА ДО 18 .09 ПОСЛЕДНА ВНОСКА МИСЛИЯ ДА СИ КАРАМ КОЛАТА ,СТИКЕРИ ЗЕЛЕНА КАРТА ,ПРОСТО НЕ САМ РАЗБРАЛ. ДО ПОСЛЕДНО СТЕ КАРАМ НОВА ПОСЛЕ КАТ МУ ДОИДЕ ВРЕМЕТО .

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81Никога не забравяйте, че Костов, Сорос и Ран направиха бедите на този народ.*** верно ли бе психо?Бедата е, че плана Ран - Ът не се осъществи.*** си раздадоха заводите и ги нарязаха на скрап и продадоха за желязо.Което предприятие беше взето от западняци работи, произвежда и дава заплати.Което остана в ръцете на червените бизнесмени дава мизерни заплати, не плаща осигуровки и не дава отпуски докато другарите всякак година купуват нов Мерцедес.Стопляш ли бе баламурник?

67

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Ще покрием загубите !!! Ние работим за народа !!! Не бойте се,деца ! За утрешния ден...

66

Активист на БКП

преди 5 години

Кой не скача е червен !!! Наскачахте ли се 29 години,мишлета ??? Наскачахте ли се ? И не мислете,че кражбата е свършила,мутрите тепърва започват ! Ще ви грабят и след смъртта Ви,децата Ви ще плащат ... Скачайте,скачате...

65

Анонимен

преди 5 години

Никога не забравяйте, че Костов, Сорос и Ран направиха бедите на този народ. На децата си го говорете, ако трябва и в учебниците по история да влезне като материал.

64

Жо

преди 5 години

СЕГА Е МОМЕНТЪТ за вдигане на рейтинга- Бойко да се изцепи""Ше дам едни 30 милиона, да покрием загубите на гражданите"Ше даде, ама откъде ше ги вземе?

63

Анонимен

преди 5 години

72 Mnogo si dalec ot istinata. Olimpik e iztocena ot grackoruskite si sobstvenici.

62

Анонимен

преди 5 години

Olimpik-grackoruska druzba. Balgaria ne tryabva da dopuskame podobni piramidi da deystvat na teritoriyata I.

61

НЯМА ТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ

преди 5 години

Май Цариградско трябва да се напълни ПАК! Самозабравят се! Стига доене на този народ!