54

ЕС-осовец

преди 5 години

идва жанвиденова зима за брюксел...затягайте коланите, щото така ще ви раздрусат, че свят ще ви се вие!!

53

до 55

преди 5 години

в последните 2-3 часа на световните борси еврото е отвесна права линия надолу спрямо долара. Тръмп прави Америка Велика Отново!

52

до 52

преди 5 години

май си прав: 1.725 лева за долар, тотален срив на еврото и съответно лева спрямо долара...

51

Анонимен

преди 5 години

До НеаПоради много причини нито долара, нито еврото е възможмо да рухнат като турската лира. А Ердоган прави класическа политическа маневра като си камира поредния външен враг, за да оправда собствените си грешки и некомпетентност! Лирата губи стойност не заради САЩ, а заради ината на Ердоган, който е забранил на независимата турска централна банка да вдига основния лихвен процент.

50

Анонимен

преди 5 години

Що бе нали трябва да е наопъци. Хората да се мъчат да се отърват от лирите

49

евро-зона

преди 5 години

колапса на евро-зоната е вече неизбежен, защото най-големият кредитор на турция са европейските банки от евро-зоната, сега като турция спре да погасява заемите си към европа, дори дефолтне по тях и еуропа потъва заедно с турция. муахаха... честито!

48

Неа

преди 5 години

Само да не стане при нас такъв срив на лева когато приемем еврото . Имам такова предчувствие ....глада ще е като за световно ..

47

Неа

преди 5 години

Мен нещо не могат да ме спечелят турците с тези лири . Била съм няколко пъти в Турция . Последния път беше мръсотия ... Освен това надуването на цените намаля рязко разликата .... Кафе 10 лири ... Е и тук е 2.50 ...

46

Само Левски

преди 5 години

Сега защото всеки търси, тъй като е сезона за почивките и правят манипулации. Август и септември най много българите отиват в Турция на почивка. За двата месеца миналата година са 370 000, а тази ще е още повече. Представете си колко пари ще изкарат с тези манипулации да си купуваш лири на черно.

45

Анонимен

преди 5 години

Пада им се и на турците и на руснаците.

44

Анонимен

преди 5 години

Е, свършили и какво толкова. Ердоган ще напечата още.

43

Джордж Сорос

преди 5 години

Лейдис енд Жентълменс , от утре моята фондация , която се явява главен спонсор на много НПО , сменя всичките си авоари от американска валута със китайската валута Ю-ан !Разяснявам : очаквайте следващите си надници под формата на юани - стабилна и сигурна валута !Благодаря за вниманието и продължавайте все така сърцато пропагандната битка , срещу враговете на Юдейте !барух хаба - ваш Сорос !

42

Анонимен

преди 5 години

Валутите и на двамата братя-диктатори се сринаха, ха-ха-хааа....

41

Анонимен

преди 5 години

Каквоот и да стане с лирата турцитя ще изберат отонво Ердоган защото мнозинството немисли.

40

Коцето

преди 5 години

Хората, които ще харчат малко носят кеш, а тези които пазаруват на едро плащат по банков път. Аз с жената заедно харчим не повече от 1000 евро защо да не ги нося в брой.

39

Анонимен

преди 5 години

Турция поне има възможност да въведе валутен борд, но да му мислят рашките. Рублата пак удари дъното.

38

House M.D.

преди 5 години

Добре де, един $ е сто ¥. Защо самураите се радват при срив на ¥ и са в паника при нейното поскъпване, а не обратното?

37

Анонимен

преди 5 години

Решил съм да хвърля турски лири в някоя дискотека вместо салфетки и да си направя шоуто.

36

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ВАЖНО КАКВИ СА ПАРИТЕ - МОЖЕ ДА ПЛАЩАШ И МИЛИОНИ.ВАЖНОТО Е КАКВА СТОЙНОСТ ИМАТ, Т.Е КАКВО МОЖЕШ ДА КУПИШ.НАПРИМЕР 1 ТРОЙ УНЦИЯ ЗЛАТО МОЖЕ ДА СТРУВА И СТО МИЛИОНА, НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, АКО ДОХОДЪТ ТИ Е ЕДИН МИЛИАРД.През 1995 г. едно кахе в Белград струваше 5 милиона динара, още пазя банкнотите.

35

крадливата Курнелия

преди 5 години

Купувайте РУБЛИ и ТУРСКИ ЛИРИ....