62

Вал

преди 5 години

А Тиквата и Цвъки кога?

61

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбсолютна постановка за дискредитиране на непослушната Иванчева.ех тая палавница бе :) Докъде стигнахте със събирането на помощите?

60

Анонимен

преди 5 години

Ама вие какво искате? Последният бастион на престъпността и корупцията е унищожен. Сега ще я развеждат, като мечка на панаир, да видят децата що е то престъпник. И сливенският затвор ще стане затвор-музей с единствен експонат.

59

Анонимен

преди 5 години

Защо за уж независимите БГ медии си остава табу темата за СРС-то, в което Дюрлеров увещава Иванчева да вземе парите и да ги предаде на Нинова, с увещанието че нищо лошо няма да й се случи, тъй като лично Станишев е в играта и е обещал да я пази. Иванчева отказва.

58

Анонимен

преди 5 години

Бившата кметица на Младост е спряла строеж на зетя на Сергей Станишев за 10 милиона лева, затова БСП й спретнаха такъв показен арест.БСП са Мафия,време е да си ходят!!!Оставка!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Живо ме интересува кога Иванчева ще ходи до тоалетна,ще си мие зъбите и в колко часа си ляга.Моля медиите да ни осведомяват на всеки 2 часа.Благодаря предварително.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Не пазачите, а разноцветната глутница, която сложи вълчия капан, трябва да оковат. А портретът на ВАКЛИЯ бизнесмен, искрено загрижен "нещата в България да се оправят", трябва да закачат в хиляди екземпляри на публични места в транспорта, в магазини, в театри, музеи, като икона, да се види и помни, кой ОПРАВЯ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ. И как - с подставен подкуп, с подбуждане към корупция. За което обаче, не го съдят. Бог ще го направи.Но, чия високороднинска мотика настъпи Иванчева?

55

Анонимен

преди 5 години

Парите за подкупа за били за Нинова, а целият цирк със задържането на Иванчева беше за да се отклони вниманието от истинския получатаел.Това го каза Марковски, има СРС-та, на които се чува как Дюлгеров увещава да вземе парите, а Иванчева отказва с думите "Ами дайте си ги вие лично на Нинова, защо аз трябва да ги нося

54

Павлин

преди 5 години

Манчева, Бенчев, Очите - важни са само престъпниците в тази държава! За родните медии престъпниците съществуват, останалите хора - не.

53

Анонимен

преди 5 години

Защо за уж независимите БГ медии си остава табу темата за СРС-то, в което Дюрлеров увещава Иванчева да вземе парите и да ги предаде на Фанъдкова, с увещанието че нищо лошо няма да й се случи, тъй като лично Борисов е в играта и е обещал да я пази. Иванчева отказва.

52

Анонимен

преди 5 години

Кутията с парите в колата на Иванчева е сложена от хората на Фандъкова по нареждане на шефът й Борисов, докато колата на Иванчева е била паркирана пред Столична община на Московска-5, а самата Иванчева е била вътре на разговор с Фандъкова.Абсолютна постановка за дискредитиране на непослушната Иванчева.

51

Анонимен

преди 5 години

Бившата кметица на Младост е спряла строеж на зетя на Цветан Цветанов за 10 милиона лева, затова ГЕРБ й спретнаха такъв показен арест.ГЕРБ са Мафия,време е да си ходят!!!Оставка!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Парите, с които се опитаха да натопят Иванчева, всъщност са били поискани от Фандъкова. В последните минути планът се е променил и лакеите на Тиквата от КНОПИ, МНОПИ и другите безполезни организации, харчещи народни пари се е наложило да действат на пожар.Новината е от сутринта и я има по всички други сайтове.Както и интервюто с адвокат Марковски, в което казва, че има СРС-та, на които Дюлгеров увещава Иванчева да занесе лично парите на Фандъкова, но тя отказва.

49

zeus

преди 5 години

Цялото това чудо е показна акция на ГЕРБ какво се случва на тези, които им развалят далаверите и не се отчитат по веригата.

48

Анонимен

преди 5 години

Парите за подкупа за били за Фандъкова, а целият цирк със задържането на Иванчева беше за да се отклони вниманието от истинския получатаел.Това го каза Марковски, има СРС-та, на които се чува как Дюлгеров увещава да вземе парите, а Иванчева отказва с думите "Ами дайте си ги вие лично на Фандъкова, защо аз трябва да ги нося".

47

Иван

преди 5 години

"изследването бе дръпнато за днес" ... родна реч ... омайна ....сладка ....

46

Анонимен

преди 5 години

Тъпата арогантност на силата, призвана да брани законите, буди повече отвращение и гняв! И още повече недоверие и съмнение в подбудите за ареста!Не защитавам Иванчева! Защитавам властта!

45

Анонимен

преди 5 години

Шефът на специализараната прокуратура Пламен Георгиев е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Мотивът му беше, че на записите разговарял Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ.Коментарът е излишен.За награда Суджука го направи шеф на КНОПИ или както там се казва излишният орган, който пак всички ние хрантутим.Там заплата под 7 000 лв няма.

44

Анонимен

преди 5 години

Значи Иванчева с пранги, защото се осмелява да пречи на управляващата мафия да крадеТи пак неразбрал... Тя не пречи, тя самата краде от мен от теб!

43

Анонимен

преди 5 години

Медиите продължават да мълчат, че тайнственият инвеститор е Кирил Домузчиев, близък до управляващите от ГЕРБ и личен приятел на Бойко Борисов.Та с две думи - наистина ли си мислите, че тоя изпечен мошеник Киро Гела, който купи без пари БМФ и го наряза за скрап ще се остави да бъде изнудван от една фризьорка, по случайност станала кмет.Не, той просто е съучастник в схемата на приятеля си Бойко, с която целят да отстранят опърничавата женица, която им пречи да застроят целия Младост.