103

Анонимен

преди 5 години

До хаджи ББХич не е тъпо. По-скоро въпросът е каква "сигурност" предоставя фирмата му.

102

Анонимен

преди 5 години

Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи; - музика - лъчи Не искат и не обещават те.......Страсти и неволи ще хвърлят утре върху тях булото на срам и грях.

101

хаджи ББ

преди 5 години

Баси *** ченге! Докато има такива ченгета ще има и такива ОЧИ!

100

Анонимен

преди 5 години

Мурален и честин пулицаи. Само дето "наема на работа" хора, набеждавани за престъпни босове. Че и му "търсели обекти за охрана". Трябва да ви стане ясно как са били "търсени" тия обекти ако всичко това е истина. Цялото народонаселение яде доматите с колците и се радва на "чорбаджии" и "босове" и им се кланя доземи. С прости хора бъдеще няма.

99

Майтап бе Уили

преди 5 години

"настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас"Значи до този момент бившият полицай не е знаел, че Очите е престъпник. Душици златни. Май от ченгетата по-големи бандити няма.

98

Анонимен

преди 5 години

Кво стана ся ? Още ли чекаме да ни го вратят, че така и не разбрах ?

97

Анонимен

преди 5 години

Ще му намерят заместник, психопати бол.

96

Анонимен

преди 5 години

Безчинстват защото ги търпите, работите им във фирмите и ви е страх за кожицата да им кажете в лицето и копче.

95

Морски

преди 5 години

Слава наРусия!! Долу Октопода ГЕРБ!!!!

94

Анонимен

преди 5 години

Нинова:Търся консултант на пъдар на бостан !Единствено условие - да си плаща редовно членския внос.За инструктаж: Позитано 20

93

Морски

преди 5 години

Докога българите ще търпим Октопода ГЕРБ да се вихри.....

92

думба лумба

преди 5 години

Ако има държавно управление и прикриватура на място,зощо се правят на утрепани толкова години.Борба с корупция и престъпност няма как да се случи,когато такива са тези,които трябва да се борят с това.

91

Морски

преди 5 години

Всички пътища на Мафията водят към Банкя.

90

До 77

преди 5 години

Ей, ...спри с промитите си коментари.В ЕС такъв като Митьо няма да вирее изобщо.Там институциите работят.Само в любимата ти матушка...и нейната пеовинция България е такава действителността.

89

Анонимен

преди 5 години

Премиера Борисов декларирал само 53 000 лв и така се нарежда като най беден в кабинета за сметка на министърът му на туризма Николина Ангелкова която през миналата година 2017 е подсигурила дъщеря си Далия с "апартамент с гараж и прилежащи помещения"от 304 кв. м., купени за 480 000 лв. с "дарение от дядото". На свое име тя е записала влогове за 673 743 лв, което я прави декларирано най-заможна в парламента. Бедни хората и очите и той като бойко няма пари Юнкер го съжалил и осиновил ...ееех мъка

88

Анонимен

преди 5 години

До 84Какъв ЕС, какъв САЩ ти се привиждат в проруския анклав на българския клон на руската Мафия в полупоКРИМченото ни черноморие, бе !Там са се нанесли вече 400 000 руски танкисти и още три пъти по толкова вагнеровци идват през лятото да си *** раните от хуманитарните мероприятия по избиването на украинци и сириици !По кръстовете ще ги познаете, на гърба с номера на войсковата част !

87

Анонимен

преди 5 години

Какъв ЕС, какъв САЩ ти се привиждат в проруския анклав на българския клон на руската Мафия в полупоКРИМченото ни черноморие, бе !Там са се нанесли вече 400 000 руски танкисти и още три пъти по толкова вагнеровци идват през лятото да си *** раните от хуманитарните мероприятия по избиването на украинци и сириици !По кръстовете ще ги познаете, на гърба с номера на войсковата част !

86

КОМУНИСТ

преди 5 години

Само в този.. робовладелски капитализъм могат да ви убеждават че сте добре когато гладувате ! Че сте ОК когато сте болни ! Че сте болни когато сте здрави / за да купувате лекарствата им / Че икономиката ви е напред когато нямате никакво производство. Че управниците ви са на висота когато вече нямате държава. Че сте мързеливи когато търсите работа а се гаврят с вас. Че престъпника е светец, бизнесмена милее за вас и т.н. и т.н Само в този престъпен КАПИТАЛИЗЪМ могат да ви изкарат ***.и

85

Исти

преди 5 години

Както казах и по-рано,Митьо Очите е човек на руснаците- мутрите у нас са руски служители,ДПС е руска партия а секретния клон на БСП,към който се числят хора като Пенчев се ръководи от руски агенти.

84

Анонимен

преди 5 години

Митю Дзъркилите ако бе решил да стане ПРЕМИЕР, щеше да стане ! Това са героите на овцете в България - Тиквата и Дзъркилите !