78

Анонимен

преди 5 години

Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.

77

А бе

преди 5 години

Празна работа е това с глобите!По-иначе трябва да се действа-на второто появяване с бурка се отнема гражданството/визата и...дома!Да видиш как бързо ще се интегрират.По-нататък и тест със сланина трябва да има,ама да не избързваме.

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩото са по силни,затова.Това е силата на Запада - да взривява деца с бомби, а после да слагат знамена на профилите и да пишат аз съм чарли.

75

Анонимен

преди 5 години

Ще задам само един въпрос на така наре4еният бизнесмен Защо в арабска държава европеика неможе да обле4е къса пола и да е с дълбоко деколте. Това не е ли ограни4ение на свободата. Или в арабските държави няма свобода а в европа мюмсюлманките го обръщат на свободия. Които искат да ходят забулени да се връщат в арабският свят. Европа не е за мюсюлманки. Щом не спазват европеиските закони 4иба.

74

Анонимен

преди 5 години

Да бъдеш силен е нещо временно и относително. Само Бог е силен. Бог е велик!

73

Руский

преди 5 години

"Време разделно" е хубав но лъжлив и манипулативен филм.Любим филм ми е, защото обичам да гледам как ви колят и е6ат.Но има много героика, а вие българските *** и ***, просто не я заслужавате.Не сте народ, който е достоен за такава героика.Вам подхожда повече филм, изпълнен с мерзост, дребнавост, мижитурщина... като за *** като вас.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Това се нарича бизнес и не са виновни европейците и американците, а върхушката.

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Щото са по силни,затова.

70

Анонимен

преди 5 години

Когато човек сам не уважава народа си, няма кой друг да го уважава.

69

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо по-гнусно от фалшивият християнин. 99% от нас са точно такива.Жестоки, безсърдечни, грешни...Ходите на църква, но Христос не е в сърцата ви.Затова българите сме псевдо-християни.Покръстен, но нехристиянски народ.Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.

68

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПринципно си прав,ОБАЧЕ всяка държава си има закони и всички било то граждани на тази държава или пришълци са ДЛЪЖНИ да спазватПринципно си прав, но защо еропейсктите държави и САЩ когато не са съгласни със законите в мюсюлмаските държави започват да ги бомбардират с бомби и ракети и избиват стотици хиляди цивилни мюсюлмански жени и деца?

67

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно българите като раздават на кило писмености и кюмпютри на света защо България е първа по смъртност в света и бедна като африканска държава и в Европа презират българите и ги смятат за хора втора ръка, и им продават стоки второ качество?Коментирайте.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Принципно си прав,ОБАЧЕ всяка държава си има закони и всички било то граждани на тази държава или пришълци са ДЛЪЖНИ да спазват тези закони.Ако не им изнася да си заминават там откъдето са дошли.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Има си норми на държание не можеш да имаш от едната страна лъвове, а от другата хиени и лъвове и да очакваш, че вторите ще победят. ССъщо така Европа не е длъжна да задоволи диваците от всички краища на света, защото на юг от Сахара могат да четат и пишат и имат нещо построено заради лошите европейци.

64

Антихриста е тук.

преди 5 години

До скоро и във България също и било прието жените да носят забратки. Забрадката винаги е била неразделна част от народната носия. Във миналото хората са имали морал а не като сега всяка втора жена да си развява голотиите на публични места. Жените са се пазили чисти и девствени за първия си мъж който в 98% от случаите си запазват до живот.Освен това тези морални норми не са измислени от исляма. Християнството залага на абсолютно същите ценности. Всичко си го пише във библията. Но кой чете...

63

Анонимен

преди 5 години

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.Това не вярно. В цяла 600 милинна Европа има не повече от няколко хиляди жени мюсюлманки които ходят с бурки. В страните като Франция и Белгия в които има забрана за носенето им досега са глобени не повече от десетина жени и той винаги плаща.

62

анонимен

преди 5 години

При второ нарушение- незабавна екстрадиция! За да не могат такива "добродетели" да им плащат и пингвините да си носят бурките в пещерите на Бора бора!

61

Анонимен

преди 5 години

Принципно е прав. Щом е демокрация и свобода всеки трявбва да може да се облича както си иска. Още повече, че жените които носят бурки винаги показват лицата си при проверка на документтите от властите.

60

Руский

преди 5 години

Дръпна ли ви си акото, българченца?Нема го Тато да лиже кремлски седалища, а те да ви снасят "братски, социалистически помощи" и да ви вързват гащите.Лизнахте западните седалища, белким там ви огрее - ама йок ефенди.Виете сега като гладни пста срещу Луната.БЪЛГАРСКИ ***!

59

Юнал Джемилов

преди 5 години

До ГошоOспокой са мелечко