140

чадърче

преди 5 години

Според Бенчо Бенчев е станало така :"Карам си аз Гърция , по едно време гледам Митко с една торбичка си върви по пътя . Питам го - " Мите какво става , къде отиваш " ???? Амииии бат Бенчо - на преглед в Турция - знаеш ми болежките . Качвай се , ще те хвърля дотам " . Пристигнали в Истанбул и Бенчо казал - "Мите , ей тук ще взема няколко стаи , яяяя виж още хора има , ще взема и на тях ", може да няма къде да спят .....

139

Аз

преди 5 години

Човек, който заема длъжност в управлението на страната трябва да се дистанцира от хора от престъпния свят. Този да не се прави на невинен, ами да напуска по най-бързия начин общински, партийни и всякакви длъжности и да бъде съден. Ама надали, той сигурно вече си е платил щом е пуснат на свобода.

138

пр'ост н'а

преди 5 години

Само вижте кои са лидерите на БСП и ГЕРБ!Точно такива като този хуманоид трябва да имат 100% подкрепа на народа.Пускай мега престъпниците в парламента да се избият взаимно. Едно време сещате ли се как стреляха с базука срещу един министър?НАРОДЕ! ГЛАСУВАЙ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСРТЪПНИЦИ И МАФИЯ! БЕЛКЕМ СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ.Не разбирам как може да си едновременно милионерка, жена, престъпничка, корумпирана и нагла, за да се изказваш срещу този в ефира на телевизията?

137

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ ЧОВЕК- /АТЕИСТ И МАТЕРИАЛИСТ/ ВИ НАПОМНЯМ : МИНИСТЪРЪТ НА МВР ПЕТКОВ ПИКАЕ ВЪВ ФОНТАНА НА ПЛЕВЕН / ПИЯН КАТО КМЕТ /И СТАВА МИНИСТЪР " ГАЛЕВИСТ "!!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ОБЯВЯВА ДС АГЕНТУРНОТО ПИ-АР НА Б. БЕНЧЕВ !?!? БКП -МАФИОТКАТА НОРА АНАНИЕВА КАЗВАШЕ : " *** НИЕ ИМ ДАДОХМЕ , А ТЕ НЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА ПАРТИЯТА "!!!!! ДА ...И МОЙ РОДНИНА ДАВАШЕ ПАРИ НА АГЕНТИТЕ НА ДС !!! ДА ОБЩЕСТВОТО /ЕВРЕЙСКО/ НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ ЩЕ НИ ГАЗИ , НО НЯМА ДА СА " ПАРТИЙЦИТЕ-ПАРТОКРАТИ " И АГЕНТИ !?!?!?

136

11111

преди 5 години

Мда, ставаш!

135

azbeaz

преди 5 години

Докато хора като този наглец са властимащи и докато на никой не му дреме така ще е! Нищо няма да му направят помнете ми думата! Купил си е половината съдебна власт в околността, така че ако изобщо му се повдигне обвинение ще е за нещо тъпо и най-мн да мине с няква условна присъда и смешна глоба!

134

Сержант

преди 5 години

Ако се махне Бойко идват тези. Просто това е. Управляват ни и...ти .

133

Анонимен

преди 5 години

Този прилича на овчар.

132

х

преди 5 години

Тоя в банковите си сметки сигурно има повече пари от цял квартал в Бургас общо всички семейства.Кво се обяснява, ей такива като тоя еб*ха майката на България !!

131

Анонимен

преди 5 години

Много сме напред щом общинарите в България карат или ги возят в по-скъпи коли от меркел и макарона.

130

BG

преди 5 години

"Аз също се изненадах как станаха тези неща" - xaxaxaxaaxaxa nIdeiiiiiiiiiiiiiiii

129

Анонимен

преди 5 години

В това се крие трагедията на България! Бенчо,свинарят Гергов,Дебелян,Черепа и прочие ***,бяха монтирани там където са.Във всеки град има такива като тях.Сега разбирам защо болшевиките са били толкова жестоки през 1917 и нашите през 1944 със тогавашните велможи.Не ни остава нищо друго,освен да чакаме да се повторят тези събития отново.

128

Циник до комунизя137

преди 5 години

Пхахаха...по-големи *** от вас *** - още не са открити глъмак ***! За батье ти Бенчо си говориме тука!Такива инвалиди като вас - трябва да се давят..както древните римляни са давили недъгавото си поколение!

127

Анонимен

преди 5 години

ТКЗС-ра да казва от къде му е арсенала оръжия?

126

Анонимен

преди 5 години

Някой помни ли кой пусна братята Галеви да избягат? Не е оня със запретнатите ръкави на ризата, споко гербаджии не е Той. Я! А някой помни ли кой пусна Цветан Василев да се изниже? А после и жена му се изниза. Колко изненадващо!!! Споко гербаджии вашия със запретнатите ръкави няма нищо общо. Съвсем нормално е и Митьо тук да го "изтърват" а в Турция да го хванат. Е в Турция оня със запретнатите ръкави на ризата няма думата...

125

без пардон

преди 5 години

Пожарникарят, като бивш пазач на паркинга на бай Миле, член на БКП и с богат опит в СИК, може би е бил и "застраховател" на Бенчо Бенчев?

124

Аз

преди 5 години

"Аз също се изненадах как станаха тези неща Те взеха, че се обърнаха и арестуваха и менХахах...ама Вие, сериозно ли?На обясненията му биха завидели само децата в детската градина, разказващи сценарии на гледан филм..

123

до циника безродник

преди 5 години

Ал капоне докато си е плащал е нямал проблеми бе наркоман. Убил е полицаи, нямало е начин, прекалено нагъл и недосегаем се е помислил. Самото общество се е разбунтувало и настояло. Иначе онези отгоре щяха да си траят още. Само нещастен наркоманизиран плиткоумник не го разбира това, такъв като теб, безродник

122

Циник до комунизя131

преди 5 години

Глъмак - Ал Капоне го вкарват данъчните в панделата! Там в САЩ те са по-страшни от еф би ай...и са вкарвали и вкарват и няма VIP бонус като у нас ... иначе цялата ви партия щеше да е в дранголника..начело с КурСланинова и Гергов! Питай и Уесли Снайпс...НО НИКОГА НИКОЙ КОМУНИСТ У НАС!!! Особено като бате ти Бенча!Ама ти глъмак - си кьорав с едното око!

121

Дарвин

преди 5 години

До 102 :Не е срамно да се казваш Бенчо,нито да имаш такава физиономия.Срамно е на 66 години,да си такъв неандерталец."Генотипа определя фенотипа.