148

за ГЕРБ

преди 5 години

ГЕРБ-ерите направиха България турски вилает, вместо да защитят интересите на България............искаха енергийна независимост от Русия................но станаха двойно зависими.............хем от Русия, хем от Турция...........защото са безгръбначни и слушат без да мислят западните наставления..................това е 100 % национално предателство.ГЕРБ навредиха така не само на България, но и на цяла Южна Европа.Германия строи "Северен поток 2"..........заради Борисов и ГЕРБ няма "Южен поток".

147

K6

преди 5 години

Стига с политици да се оправдаваме политика спря да съществува още в началото на миналия век сега има само бизнес интереси модела на партиите е отдавна отшумял сега съществува единствено модела на парите

146

Анонимен

преди 5 години

Клювния защо ме отиде до Бургас и да се разберат с Бенчо по мъжки и като капиталисти? Въртоглава работа, всеки в Бургас знае за общия им бизнес, даже назначил Митко Очите си като консултант, само г-жа Лъжа не знае. Да ходи да обяснява на бабите, че не знае!

145

Анонимен

преди 5 години

БСП=милионериГЕРБ=милиардери

144

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ харизаха България на вековния ни враг-Турция.......................дори политиците в ДПС са по-достойни от тях..................БГ-турци обичат повече България от политиците от тая антибългарска партия ГЕРБ!!

143

Анонимен

преди 5 години

Браво Нинова, започваш да ми харесваш.

142

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ-ерите да научат турски добре , да се обрежат, да приемат исляма, да слагат шалвари и фесове и да се молят на Ердоган да продава руската газ с по-малка надценка........хаха!!ГЕРБ=ДПС=ДОСТ=интересите на "братска" Турция

141

Анонимен

преди 5 години

БСП са крадливи..............да, никой не го отрича, имат милионери-да, имат хора за затвора-да...................но поне не са предавали така интересите на България, както ГЕРБ..............дори турската партия ДПС не е направила такива поразии, както ГЕРБ.Да крадеш е едно, да действаш срещу интересите на България в полза на Турция..............друго и по-голямо престъпление!!

140

Червените милионери

преди 5 години

Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите от бедност заради БКП, червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

139

за ГЕРБ

преди 5 години

ГЕРБ предадоха националния суверенитет и интерес на България на вековния враг-Турция.....................спряха 3 големи проекта в интерес на Турция и Ердоган................дори турската партия ДПС не е нанасяла по-голям удар на България!!!

138

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

преди 5 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хораразграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с еднадума ограбиха всичко, което може да се ограби...Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс.Всички червени са уредени. Питам, защо не ходят в Русия?

137

Анонимен

преди 5 години

Руска газ с турска надценка.............щастливи ли сте ГЕРБ-ери???Дори ДПС не са направили по-големи поразии от вас!!!!

136

БКП=високи заплати

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е шега и го направи ГЕРБ за 6.5 г. Само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП. Заплатите зависят от БКП.

135

Анонимен

преди 5 години

Борисов си е дружка с Ердоган.................работи в интерес на Турция, все едно е назначаван от Ердоган.............няма Южен поток, има турски поток, няма АЕЦ-Белене, има турска АЕЦ с руски реактори.................Ердоган никога няма да може да му се отблагодари, и 100 мафиота като Митьо-Очите да върне в България!!!

134

Анонимен

преди 5 години

Борисов никой не го бръсне за слива в чужбина............Ердоган, Путин, Макрон, Меркел ..............даже македонците и гърците не го поканиха за подписването на новото име на Македония...........срам ме е, че имаме такъв премиер..................ама народа-***, премиера-***!!

133

Анонимен

преди 5 години

Ердоган се подигра с България и Боросов..................няма по-голямо предателство в новата БГ-история.................за 10 години...............национална катастрофа!!!Руска газ с турска надценка................радвате ли се , ГЕРБ-ери???Спрян АЕЦ-Белене............ще купуваме ток от Турция!!Жалко, че всички ще плащаме за това, колко сте *** и прости!!

132

Анонимен

преди 5 години

"Той е ярък пример за модела на прехода. И не е единствен в страната.------------------------------Точно седесарката-приватизаторка *** да говори за модела на прехода е смешно

131

Анонимен

преди 5 години

Цената на газта от Турция за България ще се определя от Москва и Анкара.................Путин и Ердоган командват..................Борисов слуша като ученичка..............и западните политици, и Путин и Ердоган..............жалка картинка!!Ако не беше трагично, щеше да е смешно!!!!!

130

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ направиха най-големия подарък на султан Ердоган....................контрола на газта от Русия................следователно ГЕРБ е протурска партия даже от ДПС................в Истанбул трябва да издигнат паметник на Бойко Борисов................айде ГЕРБ-ерите сега слагайте фесове и шалвари и отивайте да се молите на султана да не ви измръзнат задниците зимата!!

129

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са дъщерна партия на БКП, както и БСП..............освен това ГЕРБ е по-голяма мафия от БСП.............това се знае и на Запад , и в Русия!!Добър вечер, селяни прости????