424

Анонимен

преди 5 години

Да бе, руснаците нищо не произвеждат. Берат из горите гъби, малини и боровинки и поминуват някак си!Точно така!Даже един депутат от Думата им каза да се лекуват с брезова вода.

423

Ханко

преди 5 години

До танкист: ...и като служи на седемдесе и двойка кво , да не са те убили..

422

Боби

преди 5 години

До ТанкистИДИЛ още в Ирак плени над 150 танка Абрамс паркирани в Иракските казармида си чул тези танкове да се ползват в бойните действия? Не нали ползват Т-55/62/72В Иемен преди войната доставиха Т-80(Също като абрамса с газотурбинен двигател) Ползват ли се сега? Не защо? ЗАЩОТО СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛАКОМИ И СЛОЖНИ ЗА ПОДДРЪЖКАИ в двете зони Т-72 се ползва масово Защо ли?

421

Симеонов

преди 5 години

Изпитаните Т 72 бяха разкостени от грузинците през войната от 2008 г.Да,броящата 3000 човека грузинска армия беше пометена за седмица,но загубите на бронетехника и съответната им обслужваща жива сила стреснаха и самия Путин.А грузинците бяха въоръжени единствено с РПГ.Що се отнася до разните им там Армати,Сармати,Су57 и какви ли не още нови техники ще има да се чака поне 5-10 г. докато бъдат окончателно разработени,още 5 докато влязат в редовно производство и ако има пари и дано ама надали..

420

Танкист

преди 5 години

"Изпитаните руски танкове Т-72 според него се радват на "огромно търсене на пазара, купуват ги всички", тъй като тези машини "съществено задминават по цена, ефективност и качество" западните танкове "Ейбръмс", "Льоклерк" и "Леопард"."Това трябва да някакъв виц предполагам?! Този абзац ме кара да се съмнявам в обективноста на статията.Новите им танкове може и да се доближават до гореизброените, но 72-ката си е метален ковчег, няма по опасен за екипажа от него. Служил съм на такъв танк.

419

Боби

преди 5 години

До Анонимен 461Когато Спейс Х се изстрелва с възможност да се връща и каца нейната товароносимост е 40% от максималната проектна тоест ако Спейс Х може да изведе 100 тона на орбита при загуба на ракетата работеща на пълна мощност която изгаря в атмосферата и може да изведе 30-40т ако ракетата си приземи 1 и 2 степен за последвала но определено НЕСИГУРНА бъдеща експлоатацияТака че да има напредък но за сметка на какво?

418

Боби

преди 5 години

До Анонимен 464Всичките продукти на Епъл можеш ли да ги ядеш? Примерно пада голям метеорит на Слънцето който предизвиква МЕГА ЕЛЕКТРО МАГНИТЕН ИМПУЛС който изпържва цялата електроника на земята включително всички джаджи на Епъл - остават да работят само по-защитените джаджи на военните и тези дето няма електроника в тяхКое ще избереш да притежаваш Епъл или да живееш в Русия ползваща все още допотопни но сигурни технологии?Ейй това човешката АЛЧНОСТ ГРАНИЦА НЯМА

417

Анонимен

преди 5 години

Какво толкова им струва 1 Трилион? А забравих "играчите" от Nasdag Composite така решили.

416

русначе

преди 5 години

На гол тумбак чифте пищови.И "Слава России" .Важно е да има мезе за мирисане и бояришник за пиене.

415

Анонимен

преди 5 години

Днес пазарната капитализация на Епъл мина 1 трилион долара. БВП на рушката коч.инка е горе-долу толкова.За какви глупости сричат тия мразилки, при положение, че една частна компания струва повече отколкото произвежда 1/6 от сушата на Земята, барабар с човешкия си *** и "цялата си менделеевва таблица"???

414

Валери

преди 5 години

Прави ми впечатление че Е ЛКАе лицето на Руската тролска фабрика в Русия.<br>Дрънци догонили, с жалкия си танк арма дет се развали на парада или с мизерния си бюджет. Да не говорим когато става въпрос за НАТО.<br><br>Прочети още на: <a href="https://dnes.bg/top-***/2018/08/02/za-20-godini-rusiia-postigna-voenno-nadmoshtie-nad-sasht-i-nato.383899#comment-newest">https://dnes

413

Валери

преди 5 години

Прави ми впечатление че *** е лицето на Руската тролска фабрика в Русия. Дрънци догонили, с жалкия си танк арма дет се развали на парада или с мизерния си бюджет. Да не говорим когато става въпрос за НАТО.

412

Анонимен

преди 5 години

Само да кажа, че ракетите на Space X се връщат сами и кацат сами :)) Деуго няма какво да кажа за надмощието. Едните показват реално , другите компютърни клипове.

411

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 216Аз живея в щатите и съм военен пред пенсиониране.От 25 години работя във Hill Air force Base инжинер съм на самолетни и хиликоптерни турбини.Мога да кажа спокойно че Русия ни превъзхожда по ракетни технологии ...Щом е така значи имате поглед над руските разработки.Защо не ги изкопирате?Толкова е просто!А между другото директора на Роскосмос го съдят, защото каза, че ракетите, които показва Лилипутин по разните анимациики не съществуват.Ти ли лъжеш или той?

410

Umen

преди 5 години

Dobre de ama samo na parada im sprq tanka. Povecheto im uryjiq sa ot suvetsko vreme, dori Polsha moje da gi pobedi.

409

Анонимен

преди 5 години

Rusnacite Edna kola ne mogat da proizvedat I ako kopiraha frenskoto Reno navremeto, za Moskvic I Lada, ta voenni tehnika li ste pravyat. MIG-ovete Im padnat, ostanaloto e mnogo jelyazo I opasen radioactive tovar.

408

Николаев

преди 5 години

Братушки скоро ще усвоявате сибир

407

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 165Руското правителство има план до 2022 да постигнат невиждан технологичен скок за човечествотоТой Путин подписа и указ да се повиши средната продължителност на живота с 15 години ама ако ставаше само с планове ...

406

Анонимен

преди 5 години

Do 262 Bez USA I Anglia SSSR nyamashe da pobedite vav Vtorata svetovna voyna. USA nalivashe pari I petrol v zavodite na Stalin. Amerikanskite armiya spry *** v Berlin, reshitelniyat descant pri Normandy a sashto tyahno delio.

405

Самолет на Ч пл.

преди 5 години

Хайде, хайде. Руски фантазии.Преди 1989 г. ги слушахме денонощно.