175

ФАКТ

преди 5 години

България в момента има едни от най високите данъци в света. Но явно народа е прекалено *** щом не може да си направи сметката как "държавата" (мафията) му ограбва над 60% от доходите.

174

Анонимен

преди 5 години

До 179Не мога плащам осигуровки за хора които възпитават децата си така - учи мама чужди езици да избягаш от България....ше избяга ами, няма да ти слугува! кой си ти, какъв си, с какво си повече от него , че ше ти "работи" баш на теб?

173

Анонимен

преди 5 години

Не мога плащам осигуровки за хора които възпитават децата си така - учи мама чужди езици да избягаш от България.

172

Анонимен

преди 5 години

До работодател 175Работника получава обещание че ще получи нещо след 30 години....а след 25 може изобщо да не е жив, а след 20 да променят възрастта с още 5 нагоре и да се окаже, че внасяш, внасяш... за оня дето ду ха...

171

Анонимен

преди 5 години

Вие сте милостиви храните родителите на предателите от САЩ и Лондон.. Но Вас дали ще ви хранят ромите и по същия начин , ще бъдат милостиви..

170

Анонимен

преди 5 години

До 173Хайде да не казвам, че най-големите фирми, които правят така са именно тези, които претендират да са частни, но са със солиден политически гръб....Абсолютно е така!

169

работодател

преди 5 години

Нещата са много прости.Вече няма хора.Трябва да има коректност.Дадено работно място струва 1000лв(примерно).Работника ИЗБИРА дали да взима 700 лв и 300 да отиват за неговите осигуровки или да взима 850 и осигуровки 150 лв.Няма вариант с неплащане.Ако не плати просто губиш работника!Още първия месец.Това което говорят в статията са глупости.Защото парите за осигуровки ще се изразходят веднага.Работника получава обещание че ще получи нещо след 30 години.И той предпочита да получи парите сега!

168

Анонимен

преди 5 години

Всичките осигуровки отиват за родителите на предилите , чийто деца живеят в САЩ и западна Европа.. Да си взимат дъртаците в Лондон не желаем да храним и лекуваме.

167

Анонимен

преди 5 години

Пфффф... Хайде да не казвам, че най-големите фирми, които правят така са именно тези, които претендират да са частни, но са със солиден политически гръб.

166

Анонимен

преди 5 години

Хора не внасяйте осигуровки храните бабичките и детковците на които децата и внуците са в САЩ и Лондон.. А за вас кой ще плаща , като не остана младо население..

165

До бай Тошо

преди 5 години

Бай Тошо ли ? А къде са пенсионните фондове от времето на бай ти Тошо а ? Построиха Кремиковци с тях, комунистите взеха чужди пари, както обикновенно правят, а сега всички работим за сегашните пенсионери...а те пак си бленуват за бай Тошо...шиб,ан народ....

164

Всичко

преди 5 години

Не забравяйте,че това не е от сега и от вчера,а всичко дойде от социалистите! Трябва да се спрат порочните им практики !Те ТАКА и забогатяха на гърба на хората , които им работят !По морето още така се работи,като не се плащат реални заплати и осигуровки.А също и по заведенията,ресторанти,хотели .Дори и в заводите на чужди фирми !

163

Анонимен

преди 5 години

и като доиде време за пенсия извднъж се учудваш въпреки че много добре ти е ясно ПОЛУЧАВАХ 1000 ЛВ ЗАПЛАТА А СЕГА ПЕНСИЯТА МИ Е 300 ЛЕВА и тук иде вица за реването и кюфтетата ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА И КОИ МИ СЕ ИЗХОДИ В ГАЩТИТЕ НЯМА РИМА АМА Е ВЯРНО

162

111

преди 5 години

Каквото сам си направиш, друг не може.... А как стимулирате хората да си искат осигуровките ? Имат ли лична партида ? Поне за здравните да бяхте направили...

161

Бай Тошо

преди 5 години

Ако някой направи сметка с колко са се увеличили таксите навсякъде само от идването на ГЕРБ ще разберете ,че реално дори заплатите да са се вдигнали по-малко пари остават в нас от преди. Дори не коментирам инфлацията.

160

Анонимен

преди 5 години

Аз не се осигурявам имам фирма , от 10г. и никога не съм внасял осигуровки и няма да си внасям за себе си... Не внасям заради предателите които избягаха на запад да хранят чужди пенсионери и да хранят черната раса да се размножава.. Аз родителите на предателите и изменниците няма да храня..

159

Анонимен

преди 5 години

До 164Затова и пари основно се събират чрез данъци и такси, глоби....да, но от неправилното място - от там, откъдето вече е било веднъж изцедено.а има едно друго място, където се гали с перце.... фирмената печалба!

158

Бай Тошо до 158

преди 5 години

Няма значение ГЕРБ,БСП,итн..... всички тези са на кацата с меда която има все по-малко. Затова и пари основно се събират чрез данъци и такси, глоби. Ако сметнете всички непреки данъци и такси в България ще видите че данъчната ни тежест е огромна.

157

Огнян

преди 5 години

Плащането в плик е масово. Уж е незаконно но никой не го преследва. Защото иначе цялата икономика ще рухне.

156

Анонимен

преди 5 години

Пенсионната система е най-голямата измама .. Парите са на Борсата в САЩ , а там евреите правят кризи на 10-15г. и ви грабят..