16

Анонимен

преди 5 години

За 30 милиона могат да се вземат чисто нови Еурокоптър вместо да се наливат за пребоядисване на морално остарели съветски тенекии. Добри проценти ще падат явно, всички по веригата от министър до руснак ще се облажат.

15

До 13

преди 5 години

До Киро кофражистаГледай си кофража и да не ти падне на главата. Не се изказвай за неща, които не можеш и да разбереш

14

Анонимен

преди 5 години

Като не искаш да си каскадьор и по-пошо --напускаш и толкова---нали са специалисти трябва да им е ясно ,че положението е безнадеждно ,щом ползваш такава техника ти си си абсолютно виновен това важи и за другите които ползват неизправна и опасна техника...то винаги има причини за да рискуваш но който изтегли късата клечка плаща цената на риска..ако шофьор направи катастрофа с барака представям си как ще го оплюят...

13

Мнение

преди 5 години

Няма значение каква е тепниката. Като е износена и не се лети, за да се поддържат уменията резултатът е един и същи.

12

Киро кофражиста

преди 5 години

"Загуба на рефлекси" се получава след 3-тата ракия или след поредната доза белоЯвно случаят е такъвВъпросът е, докога ще плащаме милиони на плиткоумните *** да мятат крачоли и да съсипват техниката

11

Анонимен

преди 5 години

Путин не ви дава модерна техника като Ка-52 и Ми-28, ще се трепете с допотопните Ми-8 и Ми-24.

10

Стефанов

преди 5 години

До Смеееех - По неуместен коментар не можа ли да измислиш?! Кое ти е смешното?

9

анонимен

преди 5 години

31 милиона за фърчащи катафалки. Жертвите не са важни. Важни са комисионите.Явно тройните "патриоти" не могат да се отвържат от Русия.

8

нато каза....

преди 5 години

Ако купят руски кочини като излетят в някой конфликг всички ще стрелят по тях защото за всички ще са неизвестни..Ааа и още нещо не си правете проветрение на устите руски самолети нови или стари няма да се купуват ,може би има един вариант ,ако маршал Сидерионов спечели изборите на 100%....

7

До 2 Смееех

преди 5 години

***, много ли ти е смешно? За това, че нямало пари за полети да ги принуждават да летят по 3-4 пйти в годината и да се трепят? Това ли ти е смешното? Или освен, че летят от дъжд на вятър, го правят и на стара и не много добре поддържяна техника? Кое те е смешното, че загинаха и оставиха сираци? Що не вземеш да ни развеселиш и ти така?

6

Анонимен

преди 5 години

Това е дърта и заседяла следвоенна съветска техника, която се скапва не само от липсва на обслужване, но и от липса на експлоатация.

5

Кон

преди 5 години

По всички личи, че този заместник няма необходимото образование. Летателни рефлекси няма, има летателни умения и навици. Рефлексите се загубват само в моргата. Уменията се загубват след навиците. Кое от двете има предвид Величков ще си остане тайна, най-вероятно защото и той не знае.

4

Икар

преди 5 години

Така е, като пиете до загуба на рефлекси.

3

Анонимен

преди 5 години

Що бе? Американските.Да не са по надеждни или по добри? То ако купим и техни кошници.Пак ще са стари! И няма да са по боеспособни от руските! Гаранция!-:)

2

Щерю

преди 5 години

т.е. изтрепали се поради чиста некадърност...

1

Смеееех

преди 5 години

Загуба на рефлекси!Бах ги у пилотите.