237

Анонимен

преди 5 години

Пръв гурбет Либия.На паспортна проверка се загледах в палма.Един българин:Виждам че си за пръв път в Африка.Колко алкохол ще изпиеш,дето в Либия е забранен,колко жени ще натаковаш,дето е ислям,колко студ ще студуваш,дето е Африка.Последно ми каза:Щесе прибереш в България болен,беден и разведен!За всичко позна.Само последното не.Все още съм в Африка.

236

Анонимен

преди 5 години

Много *** новини.

235

Анонимен

преди 5 години

*** и селянин е едно и също.

234

stomin

преди 5 години

До панко тръмповаз познавам а познавам и хора които си правят сметката и работят 10 часа за да уплътнят 8

233

Анонимен

преди 5 години

Геноцида над работещите бедни продължава.

232

Циник до Големия хлЪ

преди 5 години

Така си и знаех!Не е срамно да си селянин!Срамно е да си селяндyp! Ако схващаш тънката разлика!

231

Големия хълм

преди 5 години

До Амджика: Честно да си кажа, тази дума за първи път я чух в немско, около Франкфурт, май някого викаха. Незнам. Иначе, вярно, от село съм. Ти да не си ял от акото на баба Ванга, че мъ разкри?

230

Анонимен

преди 5 години

Станахме *** роби.До там ни доведоха престъпните политици от 1989 до сега.

229

Василев

преди 5 години

До като евреите контролират икономиката ни, банките и прокуратурата, гаранция ви давам, че бял свят няма да видим!!!Приказката за трите прасета чели ли сте я???Агент Джордж Морисън!ЦРУ!!!

228

панко тръмпов

преди 5 години

Някой от овчия примитивен българскинарод да ми каже-Поэнава ли някой който работи 8часа плътно на ден???Аэ съм един от *** който,след23години в странство се эавърнах вко.ината натечена България.Преди да тръгна,приятели ми каэваха,.Абе човек,энаеш ли къде отиваш,отговарях им.Энам,ако чакаме да сеоправи държавата да се върнем,тоэначи никога няма да се върнем у доматя държавата никога няма да се оправи.Но,иэглежда не съм энаел.Народът ни е примитивен,мърэелив,лъжлив,эавистлив...

227

Циник до парашутиста

преди 5 години

Тъъъъничко ти е лустрото....отдолу има евтино дЖилязо...чета те из темите!Върла Посткомунистическа *** с немски ник - нещо като дървено - желязо!С акцент на дървеното!

226

Кандидат гурбетчия

преди 5 години

Мааа мнооо ясно, че прилапам ли евраците крокодила го сменям с красиви жени веднага.

225

емигрант

преди 5 години

Тежка е нашата! Нито сме свои със местните,нито с българите в Бг.

224

akud до 211

преди 5 години

оле боже, като чета подобни проницания и по някога си обяснявам защо сме толкоз малка и селска нация

223

Анонимен

преди 5 години

Цербера ли е на смяна?

222

Анонимен

преди 5 години

"Г ъ з глава затрива" И една малка ода за него. О,женски г ъ з, бъди прославен! Надебелявай и цъфти! Сърцата мъжки покорявайи към съблазън ги води!!

221

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Cиник до парашутиста/Забавляват ме елементарните съждения на един елементарен човек,но ви моля нека да е на ВИ обръщенито .Все пак не пил Брудершафт с вас,а и нямам никакво желание

220

привет от Германия

преди 5 години

Идвайте и си намирайте работа в западна Европа докато все още има вакантни места ! В противен случай рискувате да останете на улицата в собствената си родина ! Веднага щом се появи молдовец ,който е съгласен да работи за 500 лв. ,вие ще изхвърчите от работа ! А молдовци и украинци дал Господ , започнаха да ви заемат работните места !Бай *** работодателя няма да ви съжали черните насълзени очи ,а ще назначи на работа онзи който е съгласен да работи за 500 лв. ! Тук подбиване на цени няма !

219

Циник до 219

преди 5 години

Втръснало ми е от дришльовци - дето се пишат патриоти!Излязоха ми мазоли на очите от вас!Вярвай - ако щеш и в баба Яга!

218

Циник до парашутиста

преди 5 години

Сладур чета ти празноглавите коментари...с мноого претенции...общо взето срамиш ника!Кога червена *** е била фалширмшпрингър?Ти си по-скоро от съветските подводничари..Изпълзели след 9ти септември!