54

ми

преди 5 години

не знам за ЕК, но ПЕС бяха доста сърдити от тази работа, която спретна БСП и КС. Да видим как ще се развие ситуацията, но БСП са първи в списъка, защото компрометираха усилията на цялата европейска левица.

53

е... та у г..

преди 5 години

До ПрофесорНещу са утваръш бе жендар ! Да та не намерът некоя сутрин нарезан на пърчета у некоа грединка

52

Професор

преди 5 години

Всички които ми пишат минуси да поемат орално побелялото ми мъжко достойнство.

51

Анонимен

преди 5 години

Разгеле! Наша си е разбира се! Не е работа нито на Америка Нито на Брюксел! Най малко пък на Борисов! Ако е нужно и референдум ще се проведе по темата! Но една шепа хора Не бива да решават сами!

50

Професор

преди 5 години

Джендъризма трябва да бъде обявен за отделен пол. Мъж, жена, ***.Само така ще станем истински европейци и ще бъдем приобщени към европейското семейство. Всички *** в русия при Пyтлep.

49

мухаххахахаха

преди 5 години

"Европейската комисия е започнала диалог със съответните правителства, за да им обясни какво произтича от приемането на Истанбулската конвенция."Ще дам жокер с поясненията към конвенцията в сайта на Европейския съвет:-This may include gay men, transgender men or men that do not conform to what society considers to constitute appropriate behaviour. Превод: Това може да влключва гейове, транссексуални или мъже, които не съответстват на това, което обществото смята за подходящо поведение.

48

Пинк

преди 5 години

Аз съм обратен и съм против решението на КС. Брюксел трябва да ни защити нас джендърите.

47

Анонимен

преди 5 години

"Първият зам.-председател съобщи, че Европейската комисия е започнала диалог със съответните правителства, за да им обясни какво произтича от приемането на Истанбулската конвенция."Муаххахахах сега Брюксел ще им обясни какво всъщност са ратифицирали... :)

46

Мъка

преди 5 години

До по-долуПросто обяснявам какво означава *** според *** теориите. Някакъв умно-красив отрича, че имало в ИК.

45

Сра

преди 5 години

Айде, джендърската конвенция на баклука на историята. Ах ах ах....

44

Анонимен

преди 5 години

Това е началото. Сега МС трябва да оттегли и подписа на калинката (т.е. България) със същият мотив - противоречие с Конституцията!

43

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи колко си злобен!Тебе това те кефи, разбираемо! А мен ме радва когато някой е щастлив!

42

Ха ха ха

преди 5 години

Наша работа било?! И като е наша работа защо се сцепихте да ни притискате бе, скапани евр(оп)ейски чиновници и НПО-та?! Защо САЩ. Русия, Китай и Британия не са подписали и никога няма да подпишат тази конвенция! Четири членки на Съвета за сигурност към ООН? Само Франция на геронтофила Макрон подписа! Защото само Западна Европа остана в капана на ционисткия "Нов световен ред"? Но и това ще е до време! Щом и слугите ви в България- ПП ГЕРБ не успяха да ви помогнат, на какво се надявате бе, ***?

41

Васил

преди 5 години

Напред народе, троши оковите!

40

Анонимен

преди 5 години

Да вкараме и гей парадите в КС, докато Брюксел е със свалени *** в отсъствието на американската класна.

39

Анонимен

преди 5 години

Американските им господари са временно аут от играта, така че да не спираме само с истанбулската конвенция. Има още много брюкселски извращения за елиминиране, които са влезли в сила у нас.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Много ме кефи колко си злобен! Сигурно всички са ти виновни за това че си изкарал едва 12 клас и сега се озживяваш като неразбран гений - корифей на овчата мисъл

37

Медведев

преди 5 години

Най-гАлям жендър е мАя Пyтинкa!Он третАполов балшой жендър. Также он Абладает мальчиком, пАетаму от нетолько балшой жендър, а и педофил!В интернете Ест очень многА материалами об етом.

36

Анонимен

преди 5 години

"Не коментираме национални съдебни решения"Супер, сещам се за една камара брюкселски конвенции, които да минат през гилотината на КС.

35

Анонимен

преди 5 години

На Брюксел отдавна му е ясно, че у нас закона е като врата в полето..... просто у нас не се прилагат законите. И сега има достатъчно правни основания да се преследват насилниците. Така че със или без Истанбулската конвенция който си бие жената, пак ще си я бие.... у нас политиците правят закон след закона, които обаче не работят. Но те показват загриженост.... ми прилагайте законите бе! Нови, които пак да не се спазват не ни трябват!