185

Анонимен

преди 6 години

Според мен трябва да спрат парите за увелиение заплати на учителите, защото 1500лв е твърде много за един учител и да ги дадат на децата с умствена изостаналост

184

До 178

преди 6 години

Искам равнопоставеност.А не да се противопоставят болни на здрави деца.Едно здраво дете има не по-малко разходи от инвалид.Как може в държави като Германия да се дава помощ от 200 евро за дете,а тук получаваш среден пръст.За едни все има,за други не.

183

Анонимен

преди 6 години

Ужас, простия *** вместо да се радва, че детето му е здраво и може да върви, завижда на болното, щото получавало цели 11 лева помощи.

182

Анонимен

преди 6 години

Пари да се дават само за умни деца-таланти! За слабоумните нито стотинка - те ни дърпат назад! В англия на умните им дават хиляди паундове стипендии, а тук ги карат да емигрират и дават парите на слабоумните. Все едно да наливаш вода в река

181

До № 185

преди 6 години

Тоалетната хартия и тя се закупува с държавни пари. Ако спрат безплатната тоалетна хартия за депутати, министерства, агенции, комисии, държавни организации и учреждения и веднага ще се съберат 100 милиона лева, дори и повече.

180

Анонимен

преди 6 години

До 176Абе драги, вие досега не сте ли живял в общество, не знаете ли как функционира? Който е здрав и прав- работи, който е инвалид и за него няма работа- получава помощи, за да може да преживява. Виждам, че това за вас е някаква новина, сигурно живеете у Факултето, там здравите и правите също така чакат някой да им снесе.

179

Анонимен

преди 6 години

До 188Аха, ясно, който не може да върви- задължително е глупав.

178

Анонимен

преди 6 години

Пречат на отличниците и не им дават нито стотинка.. те имат най-голяма нужда от пари, защото са УМНИ!

177

Анонимен

преди 6 години

"Пари да се дават само за надарени деца, които да постигат големи открития и изобретения. Давайте пари за талантливите деца!" Абе момче, като ти чета писанията ми е ясно колко ти е акъла, така че на помощи не се и надявай.

176

Има решение

преди 6 години

Ако сметнем само колко държавни пари се харчат за служебни автомобили, охрана от НСО, съветници на министри, зам. министри, депутати, ненужни и скъпи служебни командировки и ще видим че тия 100 милиона лева, които ги искат тези изстрадали майки са са едно голяма нищо.

175

Анонимен

преди 6 години

До *** наглецитеУжас и такива като вас се разхождат свободно между нормалните хора...

174

Анонимен

преди 6 години

" то пък ве едно е много трудно да бутнеш някой лев под масата и да станеш инвалид."А ти да немислиш, че е много трудно да те блъсне кола и да станеш инвалид

173

Анонимен

преди 6 години

До 176Що за малоумие? Откъде накъде здравите трябва да получават помощи, мързи ви да работите ли, какъв е проблема?

172

Анонимен

преди 6 години

До 176Не получават, защото са здрави. Ако искаш- направи ги инвалиди и ще получават, виждам че ти е мерак.

171

Анонимен

преди 6 години

Нарушават генетичният код на нацията.. децата им наследяват техните увреждения и така целият народ става увреден

170

Анонимен

преди 6 години

"А какво да кажат здравите деца, които не получават и една стотинка помощ от държавата"Ти на парите на тези нещастни майки с болни деца ли завиждаш. Детето ти е здраво и от това по хубаво няма. Мисли малко преди да пишеш.

169

Анонимен

преди 6 години

Пари да се дават само за надарени деца, които да постигат големи открития и изобретения. Давайте пари за талантливите деца! На отличниците никой не дава пари.. а само те могат да направят България богата!

168

Анонимен

преди 6 години

А какво да кажат здравите деца, които не получават и една стотинка помощ от държавата.А след време те ще плащат данъци и осигуровки.

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 170Трябвало да му оставят да се грижи за едно физическо здраво момче на 16-18 год. възраст със средна или тежка умствена изостаналост. Което е гладно през цялото денонощие, беснее, вилнее, буйства и крещи, къса дрехите си, унищожава предмети и обзавеждане, плюе тайно лекарствата си и други работи, които не са за пред хора.На мен ако ми оставят такова ще ходят да си го търсят в лудницата!

166

Анонимен

преди 6 години

Марешки ще даде лекарства, финансовия ще даде пари, ще му назначат 3 асистентки с пари от държавните субсидии за партиите. Премиерът ще го закара на мач с колата, купена от държавните субсидии за партиите. Има пари, има коли, лекарства, храна, какъв е проблемът? Всичко е платено и даже остават милиони левове в банката. С тях даже може да се купят протестуиращи и да се организират контрапротести на всеки протест.