38

Анонимен

преди 5 години

Ако бе як, първо нямаше да му се подиграват и второ - щеше да ги ошамари регулярно! Слаббостта води до ексцесии!

37

Анонимен

преди 5 години

мразя джендарите

36

WTF?

преди 5 години

Защитавал е честта си. Нещо което не много хора имат, че да я защитават. Чувам че често FB се ползва за тормоз. Нека това да е за обеца на ушите за децата които си позволяват да тормозят други деца. На последък чувам страшни истории. Лично съм виждала как хора си позволяват да клеветят и да се подиграват в мрежите, като смятат че това е супер. Е не не е!

35

Т.пНож

преди 5 години

Няма оправдание, никой не го е натискал за нищо. Това е планиран опит за убийство по особено бесток начин, след което иранското животно се е хвалило и се записвало на камера. Това не е отмъщение, а удовлетворяване на първобитните му инстинкти. А може и той да е провокирал момчето да му направи колаж, за да има повод да коли.

34

Анонимен

преди 5 години

Е дайте снимка на бащата на *** де. Да направим цяла колажна кампания във Фейсбук че си търси надарено мъжко гадже.

33

Анонимен

преди 5 години

Ами, не иска да е джендар толерантен! Те що не са толерантни спрямо него?

32

Хасфалт

преди 5 години

"Браво на момчето. Нищо чудно, че е иранец. Българите нямат топки, за да защитят честа си."Пропуснал си времето си. Трябвало е да живееш някъде преди средновековието! Сигорно се честваш кофти в днешното общество, въобще в общество

31

Анонимен

преди 5 години

На келешчето му пожелавам да се оправи и да го видим тогава ще качва ли колажи в нета или само снимки на котенца и кученца.

30

Анонимен

преди 5 години

Тук преди време един кротък младеж ето такива ганчовци го направиха убиец с издевателствата си над него! Съквартиранти! Прибира се уморен от работа, иска да си почива или да излиза с когото си пожелае и му е приятно, а те заседнали на масата на ракия, мезета, салати и чалга го карат да им прави компания, да пие като не му се пие, да им пазарува...И когато се възпротивява баш тартора го хванал за гушата и натиснал, то хванало нож от масата и муш в гърба както е натиснат на леглото.Хайде в затвора

29

Марин

преди 5 години

Браво на момчето. Нищо чудно, че е иранец. Българите нямат топки, за да защитят честа си.

28

Анонимен

преди 5 години

Кадрите от Сирия, новината от Бойколандия ... или?

27

Т.пНож

преди 5 години

Мисля, ако не беше гей, щеше просто да го набие. Ако беше интелигентен, изобщо нямаше да стане обект на тормоз. Просто е бил т.по и диво мелезче, което си мисли, че първобитния ирански строй е приложим в БГ. По същия начин полурусначетата смятат, че са горната *** на л.йното и се изживяват като опълченци, руски окупанти и прочие. Дивакът си е дивак - първосигнално животно.

26

Свой

преди 5 години

Това дете е без никакви скруполи да се накаже ,той сега коли а като порасне какво мислите ,че ще прави а баща му да отива с него да си правят компания щот така го е възпитал .

25

Анонимен

преди 5 години

Че в САЩ как е!!? Що народ пострада заради накърнена чест, несподелена любов, нередности в службата и проблеми с администрацията и училището! Щом във водещата демокрация е така, вие какво искате!!?

24

Кдккдк

преди 5 години

В интервютата със съседите пишеше, че иранеца не е бил конфликтен и не са инали проблеми. Малките келешши са се мислили за много готини като се ебавват с чужденеца-иранец.

23

Тц тц тц

преди 5 години

"Като не иска да се съди при Ганчовци в тоги, има широк път за Техеран и да ходи да коли там, обрезания и рански ***.Тука путинските па чаври защитават всякакви противозаконни деяния, за да унищожават обществото.Виж, за това се полага т.п нож."Къде намеси световната политика? Случай достоен за начало на 3та световна, а?

22

Ккк

преди 5 години

Ето, започва се, "правоверните" започват да налагат своите виждания по въпроса. А арабите са още по-зле от иранците. Обаче искат да ни натресат стотици хиляди от тях.

21

Анонимен

преди 5 години

Като не иска да се съди при Ганчовци в тоги, има широк път за Техеран и да ходи да коли там, обрезания и рански ***. Тука путинските па чаври защитават всякакви противозаконни деяния, за да унищожават обществото. Виж, за това се полага т.п нож.

20

Анонимен

преди 5 години

А къде бяхте коментаторите, органите и властта когато гъзapитe го тормозеха! Значи, търпи, ти си ***, ние сме потенциални герберуги и сме голямата работа!

19

Анонимен

преди 5 години

Оттук насетне е съдът. Всеки е чувал за него, но никой не го е виждал