30

Анонимен

преди 5 години

Поредната психясала ***. След годинка дсе ще излезе и с какво се е друсала. След малко повече и кой и е плащал дрогата.

29

Анонимен

преди 5 години

Боли ***...шмайзера! Една феминистка по-малко! Дано и други я последват!

28

Анонимен

преди 5 години

В момента, а и през последните 30 - 40 години няма и не е имало защита на правата на жените с морални средства. Допреди 30 - 40 години имахме равни права с лек превес в полза нажените. В момента има тотален превес на женските права, а те изнудват за още. Трябва феминистките да се избиват. Трябва някой разуме политик да прокара такъв закон! Те са чумаа на предния и този век!

27

Анонимен

преди 5 години

Айде хаирлия да е. На всички феминистки това да е съдбата. След като закон не ги лови, поне да се самоубиват. Трябва да има възмездие за злините им.

26

IXXI

преди 5 години

ами най-сетне е осъзнала, че работила за грешната кауза!!

25

ЕС-осовец

преди 5 години

като продадеш душата си за 30 сребърника на Дявола Сорош, няма не, откажеш ли, намират те самоубит!

24

Анонимен

преди 5 години

До мазепа"Оксана ще стане идол на милиони жени по света, защото все още милиони мъже гледат на жените като на едно тяло"И Оксана променя това... като си показва тялото...Гениално... но можеше и повече... ако беше почнала да върти и кавали по улиците, със сигурност щеше да промени света.И най-големия майтап, че преди няколко години един репортер под прикритие им влезе в организацията, и откри че всичко се управлява от някакъв "мъж" - в кавички защото е далеч от мъжествен...

23

мазепа

преди 5 години

Зелената идея и идеята за борбата за правата на жените по света ще са идеите на 21 век. Оксана ще стане идол на милиони жени по света, защото все още милиони мъже гледат на жените като на едно тяло.

22

Психиатър

преди 5 години

Няма никаква изненада от самоубийството на тази психопатка.Нормално е хора с болни мозъци да посягат на живота си.Една откачалка по-малко в побъркания свят,в който сме принудени да живеем.

21

Анонимен

преди 5 години

Да почива в мир. Някои от нещата които правиха бяха правилни. Но иначе, ако трябва да сме честни, организацията им имаше много трески за дялане. Искали да защитават правата на жените - ми защитавайте ги с морални средства! И нека жената да си отваря буркана с компот сама! И да си цепи дърва сама! Защо бяха тия събличания? Защо бяха опитите да се подиграват на религията? Нима няма добри религиозни хора? Тях кой ще ги пази? И не харесвам, че защитаваха "Пyси pайът"! Те не знаеха какво искат!

20

Анонимен

преди 5 години

До k"тая работа бая понамирисва на политическо убийство !"Не мисля че е провалила плановете на който и да е политик с това да си показва млечните жлези. И преди е правила опити да се самоубие. Най-после е успяла. Ако се беше ориентирала към порнографията, сега щеше да е заможна и готова за пенсиониране.

19

само аз

преди 5 години

Лека и пръст. Никога не бях поклонник на Femen. Но все пак...

18

Анонимен

преди 5 години

Доста е лесно да самоубиеш някой.

17

Анонимен

преди 5 години

Бързо ще я забравят. Има нови. Но душата и ...? И какво спечели, и кой спечели?

16

пехотинец

преди 5 години

Само един диктатор контролира самоубийствата и неговата бърлога е Кремъл. Горкото девойче е попаднало в списъка за самоубиване в кремълската канцелария на диктатора.

15

:)))

преди 5 години

До Анонимен 2Тези, явно не са "в ред", но тия, които са възприели превратното тълкуване на нечии думи, направени то Изродения гол ох*люВ, са още по-нередовни!Тромавичкия изказ издава интелектуалното Ви ниво.Много яко сте прецакан. Емоционално!Лекувайте се!Злобата ще ви убие!

14

Паметлив

преди 5 години

Беше готина!Да почива в мир.

13

Анонимен

преди 5 години

otkachalki

12

(-_-)

преди 5 години

Повечето от тия активистки са психично болни.. Ако я бяха затворили навремето в някоя лудница щеше още да е жива.

11

Патриоти

преди 5 години

Горката- Бог да я прости...