10

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

9

Ха-ха

преди 5 години

До ПолитикаТръмп е наистина голяма работа,обаче дори и той няма да спаси САЩ-положението е неспасяемо.

8

Анонимен

преди 5 години

САЩ не искат да има силни държави и съюзи по света никъде Тръмп се прави нa хахо, но всъщност е много хитър. ЕС са по-голяма заплаха за САЩ туй е положението.

7

Анонимен

преди 5 години

Мисля че това трябва да служи като обица на ухото на всички държави които позволяват на руснаци да живеят на територията им. Нашите управляващи да спрат пребиваването на руснаци по морето

6

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

преди 5 години

Референдум организиран от чуждестранни туристи е незаконен в която и да е държава. Все едно руските туристи закупили апартаменти във Варна и Бургас да правят референдум дали тези български градове са български или руски. Факт е че местното население на Крим е отказало да участва в този цирк АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ В КАВКАЗКИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ЕДИНИЦИ НА РФ - ДАГЕСТАН, КАБАРДИНО БАЛКАРИЯ , ИНГУШЕТИЯ, КАЛМИКИЯ , КАРАЧАЕВО ЧЕРКЕЗИЯ И ЧЕЧЕНИЯ С НАБЛЮДАТЕЛИ ОТ ООН , НАТО И АРАБСКАТА ЛИГА !

5

Политика

преди 5 години

Америка има велик президент в монента , който вероятно ще надмине Рейган и Вашингтон взети заедно , колкото повече той стяга редиците в зпадния свят , лидерите на Германия и Франция все повече и повече са притеглени от него , това се нарича скрита контрация на власт , Ердоган може да се запише на курсове при Тръмп !

4

Анонимен

преди 5 години

Както винаги за краварите е приемливо когато е в техен интерес да финансират преврати (Майдана и разни други арабски пролетни цъфтежи), но когато идва реч за референдум са против.

3

Анонимен

преди 5 години

Убивнето на Кадафи без референдум легитимно ли е или отцепването на Косово.

2

Политика

преди 5 години

Никога Русия не е правила такъв политически гаф като Крим в цялата си история . Сегашното полит.ръководство погреба страната . Русия винаги досега е успявала да се въздаржи и да остане на страната на правдата , а сега правдата е на страната на Запада . Най-умното решение е веднага Крим да се освободи и да се върне на Украйна ! Друго просто няма и всеки , който твърди обратното мрази Русия не я обича !

1

ха ха

преди 5 години

Студената война продължава ,а Тръмп ще й придаде нови черти .Колкото до ДП на САЩ само гледайте как Тръмп сега ще ги направи гламави и те до месец ще почнат да го обвиняват защо напада Русия .