49

Анонимен

преди 5 години

До qwУтре ще иска и България да анексира чрез турските ни съседи!

48

qw

преди 5 години

Крим винаги е бил руски. Горбачов продаде Русия, отне им десетилетия да се възстановят.Американо и Ко. направиха преврата в Киев (друг е въпроса защо Русия го проспа), инсталираха си режим и искаха да ликвидират/изхвърлят черноморския флот на Русия от Севастопол. Без Черноморски Флот, Русия губи стратегическа защитна позиция. Съмнявам се биха допуснали това, дори ако трябваше да стигнат до война.В Крим населението е 98% етнически руснаци.Перверзно е да говорят за Крим, а не за Косово.

47

Анонимен

преди 5 години

Министър Салвини е прав.Амебата,която го критикува е низш животински вид,лишена от всякаква интелигентност и с пълна духовна тъпота.

46

Анонимен

преди 5 години

Колко плаща Москва за подобна министерска изцепка?

45

Анонимен

преди 5 години

Тежки дни за либерастията :-)

44

gokil

преди 5 години

До Анонимен 70 Добре ти нямаш братя мъже а имаш братя гейове, избора си е твой но да наричаш цял народ врагове, си говори за потенциала ти, айде на бас че не си даже на средното за България заплащане демек на месец разчиташ на под 1400 лв, и за да стигнеш средното ниво на българите ти липсват поне 2000 книги!

43

Анонимен

преди 5 години

До gokilГовори за себе си. Аз нямам братя мужици и алкохолици. Русия винаги е била и винаги ще бъде на враг. Точно както комунистите са враг на всеки нормален човек.

42

gokil

преди 5 години

Американци не се плашете от думите на баба Ванга, върнете княз Владимир на руска земя в майката на градовете руски Киев!

41

Анонимен

преди 5 години

Всички руски територии са присъединени насилствено.

40

gokil

преди 5 години

Факт е че, Крим е руски пише го в конституцията на Русия! Също е факт че 70% от руската територия е присъединена без война, както и Крим!Факт е също че, руснаците можеш да ги излъжеш само веднъж, за това техните комунисти са заврени в миша дупка, американцзите да си правят сметка, нас това не ни засяга ние сме братя с руснаците и те няма да ни пипнат(е някой др политик може да изяде боя, но към българите претенции нямат).

39

Анонимен

преди 5 години

Ами дано Австрия да анексира малко от Италия и ние, ще ги подкрепим :)) Кво толкова.

38

Анонимен

преди 5 години

Хъм ,много интересна теза за правото на референдум!Защо не запитаха Салвини ,дали немско говорящите в Южен Тирол имат право на референдум?

37

Анонимен

преди 5 години

човека си казва истината ако не бяха направили преврат нямаше да го анексират.колко войни са се водили за него как си я мислеха че ще го оставят.

36

Факт!

преди 5 години

Италия е умираща държава ниска раждаемост емиграция деиндустриализация а сега чичо Сам ще им дърпа ушите.

35

Анонимен

преди 5 години

Че то всички така мислят, но няки се правят на прекалени евроатлантици и пелтечат дивотии.... Крим е руски и точка!

34

Анонимен

преди 5 години

Законите се пишат от хора. Прав е този който може да си позволи да направи това което иска.Щом Русия са успели да анексират Крим, значи имат право.Ако утре някой те убие на улицата, макар и да няма право, макар и да е престъпление, дори и да го осъдят, това няма да ти върне живота. Това е закона на природата. Законите са закони, защото пред тях всички са равни. Ако някой може да застане отгоре, това не е закон, а само нечие правило.

33

21287

преди 5 години

Ако е възможно, нека се поставят пооо- големи букви във форума. Специално за нас умнокрасивите демократи. Защото вече никой не иска да ни вярва, а ние имахме такиви големи грантове от Дедо.

32

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски и така ще си остане, но се съмнявам, че по БГ новините са съобщили факта, че докторите са спрели съвсем съзнателно - системите на отровената британка. Извикали сестра и да се сбогува с нея и я "килнали" - буквално!Що си мълчите, под.ложки?Котките на Скрипал убиха и кремираха, отказаха да лекуват тяхната си гражданка и и изключиха системите ... Всичко е нормално, нали?

31

ТHE Патриот

преди 5 години

Така е всеки нормален казващ неудобната за атлантическите *** истина е платен от Путин :)

30

Демократ

преди 5 години

Матео Салвини е *** платен от Путин и руското посолство.