239

Дааа

преди 5 години

И аз обичам лева затова като влезем в еврозоната ще си оставя за спомен по една банкното и железни левове.Няма нужда от референдум - Възраждане го губи дт раз.

238

Олег

преди 5 години

До Анонимен 246Отделно са фалшифицирали подписите на хората. Оправдания с GDPR са нелепи! Според регламента щом закона те задължава да събираш данни ( в случая закона за референдумите иска ЕГН-та) спазваш закона , който те задължава да ги събираш!

237

ivan

преди 5 години

Не ни трябват граници , бъдете евроатлантици , пуснете бежанците да изнасилват българки.Как така няма да дадеш на бежанец на напомпи жена ти и дежата ти .*** това въобще не е евроатланрическо

236

Анонимен

преди 5 години

Тази партия Възраждане след като е толкова активна, защо изследванията не й дават и половин процент.

235

привет от Германия

преди 5 години

Апел към живеещите в чужбина български граждани -Братя не пращайте пари на роднините си в България защото те харчат тези пари в България или ги внасят в български банки и така помагате на неблагодарниците които ви плюят ,че сте заминали в чужбина ! Не инвестирайте пари в имоти или в ремонти на важи жилища в България защото с тези пари правите оборот на неблагодарниците ! Вашето бъдеще и бъдещето на вашите деца е тук в западна Европа ,САЩ ,Канада или където сте се установили да живеете !

234

Анонимен

преди 5 години

За обшите работници надничари еврото ще е добре, защото сега работят за 25 кинта, а като минем на евро ще го закръглят на 15 евра, което е 29 кинта...

233

Олег

преди 5 години

До лИнтересно жената как ходи да работи там 3 месеца в командировка без производство?! Освен това не са много по-различни от българите икономически.

232

Анонимен

преди 5 години

Е то тогава разните Пакистан, Бангладеш и т.н. са в топ 5 на най-напредналите.Не се съди по популацията, а по качеството на популацията.

231

л

преди 5 години

До Олегами хубаво е да идеш до Литва и Латвия за да видиш последствията от западната "демокрация" и "европейските ценности" !!!!запада сведе Литва и Латвия до държави живеещи от риболов и туризъмза 25 години "демокрация" населението на Литва и Латвия намаля с 60% !!!!за последните 2 години запада разтовари в Литва и Латвия по 500 000 "бежанци"ето това са добрините на "запада" !!!

230

Чумата

преди 5 години

Бг офцете ги е налегнала финансовата чума ...... *** като мухи .....

229

Анонимен

преди 5 години

Словаците преди години приеха еврото и май не бяха много готови за него.Яко потънаха, даже пазаруваха в Австрия, че беше по-евтино.А сега къде са - първи в света по производство на автомобили и продължават да вдигат автофабрики. Индустрията им е на макс, стандартът на живот им е супер, очаква се до 6-7 години да настигнат западния.

228

150 евро заплата

преди 5 години

НЕ на еврото,неееееее........

227

Анонимен

преди 5 години

смешно е да сравнявате UK с България и аргумента че британците не приели еврото. те чрез паунда държат половината свят в джоба си , бившите им колонии са вързани с тях.

226

Олег

преди 5 години

До Анонимен 233Говориш глупости на английски квадрати!Великобротания не е влизала и в Шенген. Дай да вярваме по твоята логика, че да нямаш граници и митнически контрол е много лошо!Не ми фавай пример за страна, която напуска ЕС! По-скоро си мисли за обменния курс на лирата в началото на април 2019 год и през декември 2019 год!!

225

Въпрос?

преди 5 години

Тия 5-6 души, дето сега се "надвиквате" във форума, давате ли си сметка, колко нелепо изглеждате отстрани ?!?Всички знаем какви са плюсовете и минусите от лева и борда - от 20 години го знаемОбаче никой не казва (нито искащите евро, нито противниците на еврото) - какви са плюсовете и минусите от еврото? Никой!Виждам някакви смешни приказки в стил "на маса"И тръгнали да събират подписи за рефендум?! Е как да ти се подпиша, като ако те питам за 5 плюса/ минуса на еврото- ше мълчиш като пукъл!

224

л

преди 5 години

До Меами тогава за какво ходим да гласуваме изобщо !?щом "Ганка пенсионерката" няма право на глас за ква демокрация изобщо говорим !?

223

Олег

преди 5 години

До лНяма да ходя. Самите литовци не обичат българи особено. Не ходя по места без да имам работа там!

222

Анонимен

преди 5 години

За просперитета на една държава се съди по популацията.Ние се смъкнахме под 7 000 000, тук един *** беше написал, че България била по-богата от всякога, прозвуча като виц.Приемането на еврото ще направи България още по бедна, живея от 17 год.в Англия да уточня, да няма че съм бил комунист и тн.Самия факт че държави с най висок стандарт на живот не приеха еврото трябва да говори красноречиво за или не.

221

Анонимен

преди 5 години

Айде, поредните кандидати за рубли - тече явно някакъв конкурс, кой ще се окаже най-голям антиевропеист, за да спечели северноазиатска благословия и някоя друга рубла.

220

Анонимен

преди 5 години

не знам за еврото , но се задава такава криза че виденовата зима ще ви изглежда като сладка приказка в сравнение с това което идва .