78

boby

преди 5 години

Тя Нинова освен да се чуди и мае, май друго не прави...

77

Комунист

преди 5 години

Кой ще ни дади парие, питам, кой щи ни дадие пари

76

чукча

преди 5 години

Това ми е напълно ясно но сега май не се получи нито един от двата метода.Друго имах предвид-че така винаги ще те унищожат ако пак се развие животновъдството в района.

75

до чукча

преди 5 години

има два методаПървия е бързия , евтаназия на рисковите групи на регионално ниво, останалия пазар си остава на текущо ниво.Втория е бавния поставяне на рисковите групи на регионално ниво под карантина и стопиране на пазара от областта наоколо ,това гарантира че и региони които случайно се изведе заразено животно не може да излезе на пазара.Втория метод стопира пазара за огромна територия.Първия унищожава малък регион напълно и трябва да бъде компенсиран за загубите но не спира пазара.

74

Анонимен

преди 5 години

ЕС ни унищожи реакторите спря ни Южния поток източи ни мозъците неква френска лаборатория ни унищожи стадата, искаха да убият Кравата Пенка. ЕС е теростистична организация създадена от глобалисти, екcтремисти и феминисти гейове.

73

Анонимен

преди 5 години

Край Чумата се разпространява вече има второ огнище сега на съд др Лъжа че нямало чума днес бг пак дремят новината е навсякъде

72

Анонимен

преди 5 години

Не бе Нинова, просто едни хора от БАБХ заедно с едни ветеринари нямали какво да правят, седя ли си в хубавите офиси с климатици и се чудели какво приключение да измислят, докато еди не се сетил и каза - абе що не ходим да се разтъпчем по мирзливите обори из селата и да трепем кози и овци ............Какво да ти кажа Нинова ти и хората около тебе просто си играете с огъня, и когато ни наложат забрана за износ на животинска продукция, тогава Нинова ще се обясняваш пред Вашите партийни бизнесмени

71

Патриот

преди 5 години

Там може да се направи една буферна зона за бежанци и да настаним бежанци като Ердоган и да искаме няколко милиарда от ЕС за бежанците дето ще ги настаним хем района ще се съживи по селата отново ще има живот, а не чумави овце. и може да се добива шистов газ също и да направим още американски бази за нашите партньори от НАТО и САЩ да живее САЩ.

70

Анонимен

преди 5 години

Моля да се изпратят нови проби от животните в Германия и да видим какъв ще е резултатът!!!

69

Unufri

преди 5 години

Открито е вторично огнище на чума по дребните преживни животни в град Болярово - Focus news.Честито на другарката нинова, която гарантираше, че чума няма.Вторичното огнище е предизвикано от роднини от вече заразен регион.

68

2

преди 5 години

И веднага след това казаха, че за сега няма да трепат животинките на баба Дора не ясно защо, а на въпроса защо няма дезинфекция отговориха защото хората били агресивни към колегите които правели дезинфекцията.е АКО ИМА ЗАПЛАХА КАТО ОТ БАКТЕРИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ЗНАЧИ НЯМА КАКВО ДА СЕ РАЗПРАВЯТ. ОТИВА ПОЛИЦИЯТА БОЙ НА ВСИЧКИ НЕСЪГЛАСНИ И СИ СВЪРШВАШ РАБОТАТА, А ТЕ УЖ МНОГО ОПАСНО *** ЗА СЕГА ЩЕ ЗАЧАКАМЕ ЧЕ ХОРАТА СА НЕДОВОЛНИ.Е ХАЙДЕ ДА ОПРЕДЕЛИ СЕГА НЯКОЙ ОПАСНО ЛИ Е ИЛИ НЕ ОЩЕ НЯМА ЯСНОТА

67

Анонимен

преди 5 години

Яд ме е на тая червена пaчa, ама дваж по ме е яд на правителството, че се огъна пред пачитe и не си свърши работата да ограничи заразата.

66

Анонимен

преди 5 години

Французите са виновни от лабораторията в Монпелие нарочно разбираш ли от омраза че не приехме плана Макрон за транспорта сега ни го връщат тъпкано трябваше пробите да ги пратим в Германия там Меркел ни обича и пробите щяха да са Отрицателни за Ч.У.М.А и животните щяха да са живи

65

Bond

преди 5 години

Няма ли да открият парламенрарна чyмa и да евтанизират 240 дeбилa?

64

Анонимен

преди 5 години

Ама, Корнелио, нали ти и Резиденто нагнетихте тоя хаос съвсем преднамерено, за да печелите медийни точки ***? Какво се чудиш и ми се маеш, и ми се подхилкваш под мустак?

63

чукча

преди 5 години

Хаоса идва още от глави Земеделие и Животновъдство когато ни приемаха в ЕС.В този случай с обяснението кои животни са "контактни" могат от Запад да ти унищожат,както правят сега цял отрасъл.Защото убиха цели неконтактни здрави стада!Само защото са в този район! Затова първо се прави карантина! За да се прецени всичко на място и после да се убива! Ама от неграмотници-толкова!

62

1

преди 5 години

Не , че ги защитавам *** *** в случая госпожата е права.До момента никаква категоричност и никой от отговорните лица не излезе с твърда позиция.Вчера гледах една пресконференция на екипа който работи на терен в Ямбол и Бургас и направо се втрещих.Първо казаха, че заболяването е много сериозно и че се класифицира като заболяване с приложение като бактериологично оръжие и за това са реагирали така остро и паникьосано (и тук аз открих за себе си повод да разбера неадекватната им реакция)

61

Байфидан

преди 5 години

До ха-ха, ***. Добре, че тези, от които зависи решаването на проблема са нормални.

60

Анонимен

преди 5 години

Тая не беше ли председател на втората политическа партия в България. Е не и се отдава много мисленето. но това не променя факта че именно такива хора дърпат държавата назад.Не защото тя не може да мисли, нормално е да има такива хора навсякъде ,но не нормално тези хора да са получават такава власт.Макар че напоследък е модерно не само в България да се избират хора които не мислят на власт.

59

Фр.Меркюри-Барселона

преди 5 години

То да играеше само малко мач-нищо лошо.Но мачът е пред завесата за глупавата публика.Зад завесата какво се прави-никой не знае,но се усеща много лошо,защото мирише на смърди.Айде вкарвайте я Нинова в затвора,да видим с кого ще се оправдавате.