518

Анонимен

преди 5 години

Момчето с питбула е право, защо полицаят ще го заплашва!

517

Shark

преди 5 години

Така, ако вземете да попрочетете малко по други места новините, ще научите следното: Според Димитър пазителите на реда го заплашили, че ако подаде жалба - "Пловдив ще му се стори тесен".Въпреки заплахите младият мъж е подал жалба срещу полицаите от Пазарджик в прокуратурата и Шесто районно.А той самият е санкциониран за това,че питбулът му е бил без повод и

516

Ма Мунио

преди 5 години

А бе питбулите не трябва ли да са с намордници ,че хапят лапета и млади булки по дупетата?

515

Rrrr

преди 5 години

До Анонимен 535Ти по рождение ли си толкова вдлъбнат? Само индивид като теб, при когото кучето му го превъзхожда по интелект може да разсъждава така. Не съм убеден, че схващаш какво ти казвам? "В този случай мъжа с кучето си е прав и това е" В КОЙ СЛУЧАЙ Е ПРАВ БЕ ЛЬОЛЬО ??? Нима тъпата ти глава не може да разбере, че разхождането на кучето без намордник и каишка е противозаконно ??? Няма право да го пуска и за една секунда това е. Какво още трябва да се направи, че да го разбереш???

514

Някой си

преди 5 години

.... и го заклах, после тия двамата хубавци се втурнаха към мен, аз ножа го хвърлих сред дърветата колкото се поже по далеч и ме набиха, а хора отстрани бол ама само гледат. После дадоха показания сълзливи как са се разхождали спокойно и аз съм ги провокирал и съм извадил нож и тяхното куче ме нападнало да ги предпази и аз съм го убил а те самозащита.... осъдиха ме, глобихаме 5000 лева и ми взеха кучето защото съм никой,а те двама Сега си живея в държава където бездомни кучета и кучкари няма.

513

Стоян

преди 5 години

Питбул, свободно обикалящ, без наморник... от какво се оплаква този гУспУдин?! Отделно, към собствениците на питбули имам едно на ум - видимо имат някакви социални дефицити и дефекти...Браво на полицая!!

512

Някой си

преди 5 години

Ок бащи ми беше дресьор на полицейски кучета и съм отрасъл сред кучета,от куче не ме е страх но гадното чувство и звъннта в ушите които получаваш когато видиш куче да се засилва към теб.... незаменими.Заради това аз си разхождам кучето с каишка и наморник,обаче ето ти действителна случка:в парк съм преди 10-15г и от изневиделица питбул ми напада ротвайлера който е с наморник и каишка и почва да го души а аз немога да го предпазя,а от страни двама стоят гледат и се смеят, та извадих си ножчето...

511

Анонимен

преди 5 години

Хора не чакайте полицията, а купувайте антифриз и малко месо.. решава проблема бързо

510

факт!

преди 5 години

Ми полицая е напълно прав!

509

Анонимен

преди 5 години

Той си е пуснал кучето за две минути, а полицая го заплашва с пистолет. Кучето не е тръгнало да го напада, така че нищо не е станало. Тия полицаи така са се взели за велики, че си мислят, че могат да правят каквото си искат, защото "закона ги защитавал". В този случай мъжа с кучето си е прав и това е. А и не е редно полицай да заплашва цивилен, че "градът ще му отеснее", да му налита на бой заедно с още полицаи и да му нанася травми.

508

Анонимен

преди 5 години

Докато не ги забранят тия породи, ще ги трепем! На село един питбул нахапа дъщеря ми, на другия ден го нахраних с олово

507

Питам онзи с питбула

преди 5 години

Значи, ако си вървя по улицата и едно тлъсто куче с остри зъби се насочи към мен,да го оставям да ме души,мирише? А после, ако имам късмет ще ме залае, а ако е гладно да чакам да ме захапе ли? А ако бързам за работа, ще види и ще ме гони да метрото ли? Какво е пречело да е намордник? Преди години си беше така закона. Друг е въпросът, че собственикът е длъжен, като се изходи животното по голяма нужда, трябва да почисти.Полицаят не е бил кучето, заплашил е в случай, че го захапе какво ще направи

506

Анонимен

преди 5 години

След като кучето застрашава живота и здравето на полицая - а наличието на питбул без намордник е достатъчно доказателство за това, той има право да извади законния си пистолет. Толкоз. Никаква легитимация не е нужна. Цялата отговорност е на кучкаря без мозък.

505

Анонимен

преди 5 години

Веднъж минавах нещо през една градинка в Надежда и един такъв ***.с ме нападна да не хапе. Не знам как успях да го изритам, ама др отказа. Точно в това време излезе някаква батка и почна да крещи, че ще ме разбие и т.н. , кучето пак се агресира, а аз се бях въоражил с една пръчка и някакъв камък. В крайна сметка дойде някакъв човек отнякъде и работата деескалира, обаче мисълта ми е, че трябва да си държите кучетата на каишка.

504

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави само като те видят,че притежаваш такава природа ти слагат белезниците и влизаш в затвора... камо ли, ако няма и каишка..

503

Анонимен

преди 5 години

Пуснали го да се изпишка ??!! Кучкари безмозъчни. Веднага полицая да бъде награден за следене на обществения ред, собственикът да бъде глобен и това куче, чиято порода отдавна трябваше да е забранена в България да бъде конфискувано.

502

STELT

преди 5 години

Да го беше отстрелял. Тези породи кучета трябва да ги забранят за отглеждане в БГ. В половината европейски държави е ограничено отглеждането им със закон. А у нас точно от тези породи / при това домашни любимци, а не улични!/ изпохапаха сума ти хора!!! Освен това като го видиш собственика на песа как изглежда - картината е ясна.

501

Стъпиха на криво..

преди 5 години

Всичко което може да направи кучето е предполагаемо всичко което е направил полицая ако се докаже от свидетели естествено ще се види в съда ,момчето тбърди че има свидетели дали те ще свидетелсват ,дали момчето няма да отегли жалбата не се знае...ко момчето и свидетелите ,,остискат,, полицая ще бере ядове .

500

Анонимен

преди 5 години

За да се превърне длъжностното лице в такова, то трябва първо да се легитимира. В случая легитимация не е имало нито от "полицая" нито от "колегите" му. Въпросните полицаи са действали като стандартни мутри-рекетьори.

499

Анонимен

преди 5 години

До RrrrИма праово да извади пистолет да го зареди и насочи срещу момчето и момичето точно никога ! А може ,ако се провежда спец операция и те са с картечница... извинявай прав си .