9

Анонимен

преди 5 години

Ами той и Бойко е пенсионер. Вече от десетина години, но е спестовен.Вярно че пенсията му е по-висока от тази на Баба Тодорка, ама човека спестява.Виж купил си е дори къща в Барселона и едно островче в Гръчко.Да не плаща квартира като ходи на риба.

8

Жоро

преди 5 години

До АнонименМене ме обраха в София дойдоха 2 *** за да ми правят покрива на гаража за 120 лв. после доведоха още 4ма и ме измамиха с рекет да им дам 3800 лв. а съм безработа!Полицията ми каза защо си им дал все едно са ме питали и аз е можело да откажа.Нямам думи

7

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че сме стабилни и че с пияницата Юнкер се целуват с еизици.

6

Анонимен

преди 5 години

Кесарево беше много хубаво село и зеленчуководобивен район, до него минава и хубава река.

5

българин

преди 5 години

Бавно , упорито унищожаване на българското село ! Трижди да са проклети гнусните политици , които ни управляват ( от всички цветове на политическия спектър ) !!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Нищо не са 260 лв, разбира се, но докато може нещо да набере от градината, пак добре... Но обирите, обирите!!!!!! Това е проблемът по селата и всички знаем откъде идва. А кога ли ще я утепат и никакви катинари няма да й помогнат един Господ знае.......

3

дядо Пенс

преди 5 години

A аз си имам къщичка в Барцелона и наскоро си купих и гръцки остров ,доволен съм...

2

праведен

преди 5 години

До АнонименНе, запал си само ти !

1

Анонимен

преди 5 години

Я къщурка в Барселона, я островче по гръцко, я накой и друг тон от суджуците, я някои други неща. Казва ли ти някой, а и смееш ли да питаш. Че питаш ли, Вожда се обижда. Колкото повече отрича, толкова повече му вЕрваме. Лъжливото овчарче и приказки от 1001нощ, а българският народ да плаща масрафа на всички политици-олигарси. Тежко е, но съдбата ни е в наши ръце. Просто нямаме смелост и воля да се изправим. Заспали сме дълбоко.