135

верно смях

преди 5 години

До Радев за смях...Да ,ама поне не се съблича по тениска шкембелия и къси футболни кащи връз космати нозе.Айде холан,да не се състезаваме кой е по по най...

134

овцевъд

преди 5 години

В Бояна е тясно .Направо в Банки-ниви,ливади,колкото щеш.

133

коневъд

преди 5 години

Брех , много загрижен за козите и овцете се оказа президента. Ами да ги вземе при него в Бояна . Повече работа ще свършат от съветниците му , а ще са и подходяща компания на прзиденшата.

132

Анонимен

преди 5 години

А Суджука къде се е скрил.Да отиде в Брюксел,да види какво ще му кажатГолемите началници,баба Меркел и Юнкер.

131

Радев за смях...

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

130

да

преди 5 години

УНИКАЛНО *** ***. ГОЛЯМ РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ...

129

ха

преди 5 години

Този пъпеш Радев ,що не врътне две коремни ,а говори простотии ... *** умора няма.

128

asef

преди 5 години

Просто по-тъБ "президент" не сме имали никога!! Дори бай Тошо го бие тоя с поне две дължини по интелект! Правилно са казали хората, че акъл под фуражка не вирее!! Тотален *** и винаги наопаки, явно и с *** и Ердоган е бил наопаки, т.е. с гръб към тях!!! Да не би само и с Боко да е бил така, щото иначе няма обяснение омразата му!!

127

Стар набор

преди 5 години

Президентът е единствения човек който застана зад потърпевшите стопани. Защо го плюете ? Жалки сте в деление на категории от миналото - комунисти, демократи, червени, сини, пимбяви...Защо не искате да се обезпечат стопаните, както е навсякъде в цивилизованите държави. Нали искате ЕС - и в Германия, и във Франция и другаде стопаните получават компинсации в такива случаи. Така трябва да е и у нас. Завистливци такива, срамота.

126

Анонимен

преди 5 години

Тия съветници нарочно ли правят така, че президента да говори празни приказки.Ясно е че има огнище на зараза. От миналата година се ГОВОРИ. КОНТРОЛА НА ВЕТЕРНАРИТЕ Е НЕ ЕФЕКТИВЕН. ЗАЩО ? И ДО СЕГА НЯМА ВИНОВНИ?

125

Искам

преди 5 години

Президентска Република, подобна на Русия, САЩ, Франция и Турция !

124

Опорната точка

преди 5 години

Какъв удивителен синхрон с леля *** ! Ха тя се е изпишкала пред публика, ха на часа нейното протеже с пагони се изакало на мегдана !

123

Анонимен

преди 5 години

Тоя знае да плюе след като нещо е станало. Вземи кажи как да се постъпва в такъв случяй бе чук

122

сминдух енд чесън

преди 5 години

Чудя се дали мерките срещу комунистическата чума трябва да са същите.

121

Анонимен

преди 5 години

Ае и тоя *** се изказа

120

Анонимен

преди 5 години

До сараТи пък си една "разбирачка". Само си вдига крата и нищо, но какво ще кажеш например:" Да си била близо до огнище на Ебола и според дериктивата на ЕС, ти трябва да си изгорена незабавно, защото няма ваксина за тази болест". Хммм надали ще се замислиш!

119

интеует

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ САРА!

118

сара

преди 5 години

До Прецедентът РадевТи сигурно имаш това ниво на интелигентност, че да преценяваш и чуждото такова. Аман от разбирачи и нагаждачи.

117

ФУТБОЛЕР БОКИЧ

преди 5 години

До Прецедентът РадевкОЛКОТО И ДА ВИ Е ТЪЖНО,ИЗБРАН Е С 2 МЛН ГЛАСА.ВАШАТА ПАРТИЯ ЦЯЛАТА,БАРАБАР С МЕНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛ-ЦЕНТЪР НАПАДАТЕЛЯ-С ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ.Това е положението.

116

Анонимен

преди 5 години

Държавата е разорила не един стопанин. Какво я интересува. Всъщност кой стои в момента зад понятието българска държава?? Това НАП ли е? Или едно физическо лице дето я представлява пред г-н Юнкер?