71

А

преди 5 години

А тая баба все едно не ги отглежда тия животни, за да ги заколи после и да продаде месото. Ай стига драми. Да ги беше ваксинирала.

70

краси

преди 5 години

А ако плъзне чума по хората какво ще правим? С отрова ли ще се действа или куршум в тила?

69

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тези излишни драми и оставете агенцията да си свърши работата, че заради такива сополиви баби, ще пламне цялата страна.

68

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг стига вече с тези инфантилно-сълзливи, вземете да пораснете! Когато става въпрос сериозни въпроси, засягащи милиони хора, това дали баба Дора е в добро състояние на духа или се отнесла в престъп на деменция, не просто няма значение, а трябва да се игнорира и да се действа бързо и точно. Ясно е че в този сайт списват разни вегани, ортодоксални зелени фанатици и т.н., но не е лошо поне по такива теми да се влага и малко разум - унищожието на животните е единственото решение!

67

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ ОНЗИ ПРЕМИЕРА НЕ РАБРА ЛИ ЧЕ НЕ СТАВА !!!!! МАРШ ОТТАМ БЕ !!!!

66

До Анонимен 68

преди 5 години

И сега кажи за 3 (три) килоетровата зона какво се прави. И да вметна, пояса е от 10 до 60 км . Ваксинация не се прави вече, защото стопаните са ДЛЪЖНИ при регистрация на животнот да направят такава. Стига с опорките. Ако има чума, това е ЕДИНСТВЕНОТО решение.

65

Румен

преди 5 години

Каква картинка. Олицетворение на българското животновъдство. Баба Дора - лице на животновъда.. стар, рошлясъл, кирлясъл, с три зъба в устата. Не видях една модерна ферма, един модерен обор. Как няма да има зарази? Това е животновъдство от петнайсти век. Къде са парите по европейските програми? Кака *** да обясни на бабите, защо са с по 200 лева пенсия, а тя е милионерка!

64

разбирачев

преди 5 години

Така де, не разбрах:- има ли заразени животни, щото проби няма- ако има заразени животни, защо се избиват здравите? - тест дали е заразено животното по-скъп ли е от едно животно?- те допускали, че животните МОЖЕЛО да са заразени, затова ги убивали. Ако аз допусна, че 240 депутати са корумпирани може ли да ги тикна в пандела, а?Питам аз и отговор не чакам!

63

Гастроном

преди 5 години

Мдаа, Гергана, Тодорка... до следващия Великден и Гергьовден, когато ще виснат на ченгела с червено герданче!

62

Анонимен

преди 5 години

имаш добре! Айде, аз съм го копнал вече поста на резняка, но ти давам компромис - няма да го пращам на ДАНС. Ама следващия път....ВНимавай, момченце!

61

Социолог

преди 5 години

Един от протестиращите се провикна "По 600 лв искамее"...Бабата объркана от самота иска внимание,тия от "Възраждане" искат в парламента,Нинова иска избори,Валери иска блеенето на кози да спре и да му е тихичко,Волен иска да сме 16та република,Борисов иска китайски кредити-всеки се бори за нещо под слънцето....

60

Анонимен

преди 5 години

Мен ме отврати, че не са уведомоли хората за последващите мерки. Изправили са ги на нокти. Жестоко поведение на държавата. Видиш ли можели да ги изнесат. Престанете да третирате честните хора като престъпници. Всички знаем къде са се окупирали истинските такива.

59

Анонимен

преди 5 години

Българската територия се разчиства за външно заселване.

58

наистина

преди 5 години

и тия имат право да гласуват? Няма повече да се чудя защо сме зле!! Да се въведе образователен ценз!

57

неам думи

преди 5 години

ПОРЕДНАТА ПРОБА ГРЕШКА НА УПРАВЛЯВАЩЕТЕ. ЩЕТИТЕ СА ЗА НАРОДЕЦА!!!

56

Анонимен

преди 5 години

До Българинзнаещ ли колко крави се избиха във Великобритания, защото се изпусна лу дата крава, колко години имаше забрана за износ на говеждо, питам знаеш ли?, провери и тогава пиши, и още нещо да те питам, като поставиш района под карантина, тия хора какво ще правят тия животни, легално няма да могат да ги търгуват, остава им възможноста да го правят нелегално. Вярно е че има не добра работа на БАБХ особенно в подобни гранични рискови райони, но това е друг проблем

55

Анонимен

преди 5 години

4 юни първи проби от супер опасното заболяване! 16 юли - няма нито едно умряло животно от тази СУПЕР ОПАСНА болест!!!Някой мислещ герберист има ли тук да каже защо животните бяха живи и здрави месец и половина преди да ги избият ***?

54

Анонимен

преди 5 години

До ПР акцияА кажи, че "матреал" и "80-процента" не са истина! А *** да помогне на хорицата, като купи месо от тези живорни и нахрани сина си. А не да се тръшка като шведка пред канмерите.

53

до 51

преди 5 години

Това предписание не го е писал въпросния Дамян. А са го писали хора, дето са го учили и работили. Той само го спазваИ когато имаш гангрена, не се реже само загнилото място, а и навътре в живата плът, за да си сигурен, че няма да се наложи отново да режеш вече целия крайник.

52

Фълшиви новини

преди 5 години

До Айде бе,Абсолютно вярно.Някакви "безработни" от "Възраждане" тролят фейса със фейк новини от типа на :Натовски военни самолети кацат в Странджа пълни с имигранти от Африка на една убита коза 10 имигранта и тнт..."