42

Анонимен

преди 5 години

Пада рейтинга на Нинов.

41

Анонимен

преди 5 години

Д.е.м.о.к.р.а.ц.ия.

40

АНТИ

преди 5 години

До АнонименКъсно е , ще сме измрели или ефтанизирани ....

39

Калоян

преди 5 години

Сега веганите що мълчат? В "по-другите" времена, като имаше държава в сяко населено място имаше ветеринарни служби които осъществяваха контрол върху здравето на животните, след 90 година *** мутри взаха властта, станаха чиновници, влязоха в полицията и съда. Наистина държавата трябва да се вдигне на бунт и да ви измете.

38

Анонимен

преди 5 години

Борисов пада от власт до края на годината!

37

АНТИ

преди 5 години

Държавата се тресе от протести , къде е Баце ???? Скри се като мишка или пак оправя света ?????? Идва могъща мъст и разправа ...................

36

Victimized

преди 5 години

Каква чумa ве, гледах ги ветеринарите дето бодат инжекциите качени на клипове, на 10 един имаше ръкавици, иначе борят овцете. За оня пък въпроса бил несъстоятелен, да ти го сложа в устата проста.......

35

Анонимен

преди 5 години

Има съвпадение с историята с Вромос - за няколко часа се смениха показателите. Първо свинска чума на североизток, после в Ямбол, а то било Странджа.Девствено място, запазено по времето на социализма, заради пограничния режим.Има грандиозен план за затрояване на Странджа. Не е Станджа-Сакар.Крадците искат да си вложат парите.Искат да ни унищожат до крак, нека бъдат искрени.Какви европейски експерти, бе, като Юнкер ли?***! Алчни ненаситни ***!

34

Анонимен

преди 5 години

Тия животновъди не са професионалисти, а самодеици аматьори. Болно животно е още като малко, но неправят контрол преглед. И сега реват когато е епидемия.И съседните страни се заразиха.Населението са предимно воени пенсионери и се правят на животновъди

33

!!!

преди 5 години

Най-малкото като им избивате животните им пригответе АДЕКВАТНА компенсация!Не да убиеш голяма отгледана коза и да му дадеш пари, които не стигат дори за Яре!

32

Предтъпници

преди 5 години

Това е чудовищно престъпление, срещу обикновените хора! Вие не убивате само животните им, вие им съсипвате здравето и смисъла и в крайна сметка убивате самите хора!!! Кога ще престане геноцида срещу нормалния честен българин? ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ***? Време е да ги изтрепем!

31

Готвят терор

преди 5 години

Вероятно тези масови убииства са с цел подпалване на Турция и други републики.Тревопасните подсъзнателно охраняват огромни региони с цел НА ТЯХ ТРевопасНИТЕ да ИМ Е добре.Правят тестове с храносмилателен тракт..

30

арести за министри

преди 5 години

целта на наглите масови убииства тогава бе срив на отбраната на Азия и Европа обезпечавана от домашни животни в Важен регион Странджа.Веднага се отприщиха масовите убииства в Сирия,без малко да подпалят и Турция..След проверки се оказа че наглите престъпници на власт в София са пращали екипи да заразяват домашните млекодайни.Накрая съобщиха, че немало шап ами било май полупатогенна проблематика

29

Анонимен

преди 5 години

Любимото занимание на болшевиките беше човекоубийството.Не случайно болшевизмът е идеологията избила най-много хора.

28

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите и ми става тъжно. Вместо всички да сме там и да спрем тази гавра, пишете, че сами си били виновни... нямам думи що за народ остана тук. В момента убиват не само препитанието на тези хора, защото това е и вашата храна. Убиват абсолютно здрави животни, вместо да се наложи карантина и да се следи състоянието им, примерно, щом се притесняват да не се разпростре зараза. Някой на високо ниво трябва да понесе отговорността, че въобще се е стигнало дотук. И Болярово е град.

27

Избиването

преди 5 години

Масовото избиване на селскостопански животни е един от идеологическите подходи на юдео-болшевизма. Така навремето пълчищата на Ленин са избили масово животните на руските стопанства, с цел катастрофална бедност, глад, прогонване на масите към градовете и създаване на "пролетариат"! Днес в Брюксел командват неомарксисти! Същите, против които се бореше Фюрера!

26

CДС

преди 5 години

И по времето на Иван Костов Българина с *** венци имаше масова евтанация на овце, кози и крави, само че по метода червено герданче, после фризера и те така... от ТКЗС-тата останаха купчина кости и кожи!

25

Анонимен

преди 5 години

Не знам как е с овцете, но при свинeте едно време ги ваксинирахме. Като влязохме в ЕС подписахме, че спираме с ваксините и болните животни се унищожават.Причината - след ваксината остават антитела (като при болно животно) и не може да се разбере дали животното е наистина болно или ваксинирано.Докато имаше ТКЗС-та контролът беше голям и всичко беше централизирано ваксините бяха опция. Сега, когато парица е царица, избиването е по-правилния вариант (щото народа масово лъже).

24

Анонимен

преди 5 години

На думи.. Ама СеСеСеРе умре...

23

Анонимен

преди 5 години

тези села са забравени от бога, там се иска много хъс и желание за да развиваш бизнес. Като им избият животните буквално избиват и селата. Не знам дали е заради чумa дали е заради друга причина. Това са гранични села, в Турция не се е чуло да избиват животни. Уж от там е дошла чумата, но явно при тях не е останала. А може и след няколко години там да се направи бежаски лагер, а сега да си приготвят територията