27

без пардон

преди 5 години

Бившия шеф на ФБР, Робърт Мълър (Роберт Мюлер) е един от най-големите непрокопсаници във ФБР. Същия проспа атентатите на 11.09.01 и беше яростно критикуван, че не ги е предотвратил.

26

Obo San

преди 5 години

Гледах едно видео на този припадачен ВЛЕПИР как едвам се държи на краката си . Не вярвам да е от ишиаса , наи вероятно е от хапчетата !!!

25

Анонимен

преди 5 години

Не се и съмнявам в това което пише,защото около нея година започнаха да преследват хора изказвали се срещу Русия,използваха и фейсбуук срещу хора симпатизиращи на демократите.Но си мисля,че не само Русия е намесена.

24

тука има, тука нема

преди 5 години

Значи, 12 руснака са избрали Тръмп за президент? А ако бяха 26 руснака, щяха да изберат и Хитлъри за президентка? И двамата щяха да се редуват. Тръмп щеше да бъде президент на САЩ на четните числа, а Хитлъри на нечетните?

23

позор

преди 5 години

Бил и Хилари Клинтън са военно престъпници и виновни за разрухата и смъртта на много хора,само в САЩ престъпници като тях могат да се кандидатират за президент.

22

Анонимен

преди 5 години

В САЩ все още има хора, които не могат да повярват, че лобито на НПО-тата, джендърите и петролните далавери е способно да изгуби подобни избори. Напук на всеобщото мнение, американците не са никак глупави и не биха гласували за Тръмп, ако нещо не им бодеше очите в кандидатурата на Клинтън. Руските хакери, разбира се, са удобно, но недостатъчно оправдание.

21

интересни

преди 5 години

"вътрешно партийни тайни", от рода: Как да елиминираме Бърни Сандерс? Как да прикрием, кои "демократични" държави ни финансират? Как да прикрием, че фондацията на Клинтъновци пере пари? Как да замажем историята с децата "доставяли" пица? И да скрием всяка незаконна дейност по света и у нас. Удоволствие е, когато англокейсиите се конкурират кой по добре ще го скрие. До момента, водят САЩ, но ОК МЕ ИЗОСТАВА.

20

хаха

преди 5 години

Статията услужливо забравя да ни информира, че част от пуснатите писма са скандални и говорят за корупция на най висше ниво.Милиони се прехвърлят към сенатори и подобни скандали, които се замазват само с руските хакери ...

19

търси се виновен

преди 5 години

Кой е виновен ,че Хилари Клинтън не стана президент. Разбира се , че тези руснаци провалиха плановете и да стане президент.

18

Анонимен

преди 5 години

"някои вътрешно партийни тайни"- едва ли са били безобидни щом са предизвикали оставки.19877

17

БРАВО

преди 5 години

АМЕРИКА ПРИЗНАВА ОФИЦИАЛНО ,ЧЕ НЕ Е ПЪРВА СИЛА, А ПОДВЛАСТНА НА РУСИЯ...ХАХАХАХАХ--ТИЯ ТОТАЛНО СА ИЗКУКАЛИ....КРАВАРЧЕТАТА СА ***....ДО КЪДЕ СТИГНАХА--КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА--КОЙ МИ АКА В ГАЩИТЕ....

16

факт

преди 5 години

Х Клинтън като държавен секретар е инициатор за превратите и революциите в арабския свят,нападението над Либия и създаването на ИД са свалянето на Асад в Сирия,тази особа е за бесилото....

15

Анонимен

преди 5 години

Най-важното го няма в статията- кво в крайна сметка разкрива тази информация. Явно хората нямат право да знаят истината...

14

Анонимен

преди 5 години

Дори откачилият Тръмп е 100 пъти по-нормален от тази сатанистка вещица.

13

extremist

преди 5 години

След изборната си загуба Хилари Клинтън публично заявява, че е щяла да ги спечели - ТО И АЗ ЩЯХ ДА СПЕЧЕЛЯ 1 000 000 ОТ ТОТО-ТО АМА СЕ НАМЕСИХА РУСКИ ХАКЕРИ И НЕ МОЖАХ...

12

Анонимен

преди 5 години

Само бой по канчетата на джендърите.

11

Анонимен

преди 5 години

Всяко откритие на човечеството в Русия се превръща в ЗЛО и затова Рейгън сполучливо я нарече империя на злото !

10

hj

преди 5 години

отврАти

9

Шабан Шаулич

преди 5 години

До пакГледам и ти си сред тях !!!

8

hj

преди 5 години

Какво ли е било съдържанието на въпросните имейли за да отвръти и отблъсне избирателите от от демократическата партия?